George077 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας, είμαι 18 χρόνων και ξεκινάω να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι 125 κυβικών και αμάξι επίσης.. Επειδή όμως τωρα με την σχολή και γενικα, χρειάζομαι ένα μεταφορικό.. Έτσι σκέφτηκα να πάρω ένα μηχανάκι.. Έχω βρει πολλά και σκέφτομαι για Medley 125 2019 ( μεταχειρισμένη λγκ αλλά ίσως και καινούργια) όμως γιατι η καινούργια δεν μου αρέσει.. Έρχομαι όμως σε δίλημμα γιστι βρήκα medley 150 κυβικά που μου αρέσει πιο πολύ από την άλλη και γενικά έχει πολλά καλύτερα στοιχεία και από άποψη απόδοσης και από άποψη οικονομίας για βενζίνη.. Τι θα γίνει αν θα πάρω μια τέτοια μηχανή; πιστεύετε αξίζει να το κάνω ή να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;
Cell_7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Το θέμα δεν είναι τα 125 κυβικά ούτε τα 150, είναι τι θα κάνεις με αυτά τα κυβικά. Και με 50αράκια σκοτώνεται ο κόσμος. Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις πόσο εκτιμάς την ζωή σου. Πάντως το ότι έχει περισσότερη ιπποδύναμη δεν είναι αναγκαία κακό, πολλές φορές θα σου τύχει να πρέπει να ανεβάσεις στροφές για να αποφύγεις κίνδυνο.
papoys1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 25 κυβικά δεν είναι και κάποια τρομερή διαφορά.Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και είναι σε καλύτερη κατάσταση βέβαια. Η μόνη διαφορά νομίζω από 125 και πάνω πας σε άλλο επίπεδο για τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια .
greekfragma Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Να πάρεις τα κυβικά που επιτρέπει το δίπλωμά σου. Σε περίπτωση στραβής και πρόκλησης ατυχήματος-δυστυχήματος οι ασφαλιστικές τα ψάχνουν όλα. Αν το δίπλωμα δε σε καλύπτει.....αντίο ζωή και κλάφτα χαράλαμπε. Είσαι σίγουρος οτι θες να κυκλοφορήσεις με τέτοιο ρίσκο; Τα μικρά κυβικά μεταπουλιούνται αέρα. Πάρε το νόμιμο....και το πουλάς όταν βγάλεις το Α2 για τα μεγαλύτερα κυβικά. Πόση διαφορά νομίζεις έχει σε γκάζι και επιδόσεις ένα 125 από ένα 150. Ελάχιστες κυρίως σε δικάβαλο. Λεφτά για εξοπλισμό κράνος μπουφάν γάντια να υπολογίζεις μαζί με το Medley. Καλούς δρόμους. 1
George077 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ όλους.. Θα πάω στα 125 να είμαι ήσυχος Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από George077 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα