Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα έγραψα κάποια E-books τα οποία είναι οδηγοί πάνω σε διάφορα θέματα (Πως να πουλάς πράγματα στο EBay, πως να διαφημιστείς φθηνά κλπ.). Αυτά τα Ebooks έχουνε κάποιες εικόνες για τις οποίες έχω άδεια χρήσης. Θέλω να κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των οδηγών στο αμερικάνικο site copyright.gov. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Μπορώ να κατοχυρώσω τα copyrights αυτών των βιβλίων ενώ έχουν εικόνες άλλων ανθρώπων; (Μέσα στα βιβλία δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν είναι δικές μου οι εικόνες.) Αν γνωρίζετε πείτε μου σας παρακαλώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stephen_giourson είπε

Καλησπέρα, πρόσφατα έγραψα κάποια E-books τα οποία είναι οδηγοί πάνω σε διάφορα θέματα (Πως να πουλάς πράγματα στο EBay, πως να διαφημιστείς φθηνά κλπ.). Αυτά τα Ebooks έχουνε κάποιες εικόνες για τις οποίες έχω άδεια χρήσης. Θέλω να κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των οδηγών στο αμερικάνικο site copyright.gov. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Μπορώ να κατοχυρώσω τα copyrights αυτών των βιβλίων ενώ έχουν εικόνες άλλων ανθρώπων; (Μέσα στα βιβλία δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν είναι δικές μου οι εικόνες.) Αν γνωρίζετε πείτε μου σας παρακαλώ.

https://www.copyright.gov/help/faq/faq-fairuse.html

Συμπτωματικά δείχνεις να ξέρεις το site! Αναμένω τον οδηγό του πώς να κατοχυρώνει κανείς τα πνευματικά του δικαιώματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις αδεια χρησης πού τιθεται το ερωτημα? Την αδεια χρησης την απεκτησες απο τους ιδιοκτητες λεγοντας τους οτι γραφεις ebooks για να βγαζεις λεφτα ή για να δημοσιευεις οδηγους και να βοηθιουνται ατομα? 

Άσχετα απο αυτο, δεν ξερω τι εσοδο μπορει να προκυψει (εικαζω μηδαμινο) ωστε να σε κυνηγησει καποιος ιδιοκτητης των εικονων και να ζητησει εσοδα. 

Επεξ/σία από mourouzis2005

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...