freegr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Τα κενά υπάρχουν, το θέμα αν κέρδισε κάποιος από την υπόθεση ή αν τα χρήματα πήγαν τελικά για καλό σκοπό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Στο iOS τουλάχιστον (για android δεν ξέρω) όλοι οι κωδικοί φυλάσσονται στο keychain. Αν αποκτήσεις πρόσβαση εκεί (δύσκολο πάντως), έχεις όλους τους κωδικούς, οπότε η ερώτησή σου έχει νόημα. Έχει νόημα αφού δεν είσαι σίγουρος και εσύ ... Δύσκολο αυτό απάντησε ένα άλλο παλικάρι αλλά όχι ανέφικτο συμπληρώνω εγώ. Και το Twitter το ίδιο δεν είναι 100% σίγουροι ότι φταίει κάποιο δικό τους κενό ασφαλείας. Είναι σίγουροι αλλά όχι 100% ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Στο login του Twitter αμα γραψεις username:admin password:hunter2 εχεις admin access εδω και χρονια. Απλα τοσο καιρο δεν υπηρχαν κακοι ανθρωποι να το εκμεταλλευτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Στις 16/7/2020 στις 7:21 ΠΜ, euaggelos01 είπε Γίνεται να ρίξουν τον server των social media κ να γίνουν όλα όπως πριν κ να έρθουν ακόμη πιο κοντά οι άνθρωποι.? Αν δεν εχεις φίλους σχέση με τα σοσιαλ τότε χωρίς τα σοσιαλ όχι μόνο φίλους δεν θα βρεις αλλά όλοι θα αγνοούν την ύπαρξη σου.Πριν τα σοσιαλ όλοι όσοι ήταν μόνοι τους δεν "υπήρχαν" ενώ τώρα αντί να κοινωνικοποιηθούν κλαίγονται όλη την ώρα ότι είναι μόνοι τους.Με η χωρίς αν θες να βρεις και να έρθεις κοντά με άλλους θα το κάνεις.Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euaggelos01 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε Αν δεν εχεις φίλους σχέση με τα σοσιαλ τότε χωρίς τα σοσιαλ όχι μόνο φίλους δεν θα βρεις αλλά όλοι θα αγνοούν την ύπαρξη σου.Πριν τα σοσιαλ όλοι όσοι ήταν μόνοι τους δεν "υπήρχαν" ενώ τώρα αντί να κοινωνικοποιηθούν κλαίγονται όλη την ώρα ότι είναι μόνοι τους.Με η χωρίς αν θες να βρεις και να έρθεις κοντά με άλλους θα το κάνεις.Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Κάνεις λάθος και εγώ μιλάω γενικά έχω φίλους λιγους κ καλούς π θα σ είναι στα εύκολα κ στα δύσκολα. Κ όσο μεγαλώνεις θες κάτι πραγματικό κ από τότε π βγήκαν τα social media χάθηκε η πραγματική επαφη κ κυρίως η συναισθηματική επαφή από κοντά οι σημερινοί νεολαία δεν ξέρει να εκφράσει τα πραγματικά συναισθηματα τους . Τους φίλους κ την σχέση μ την έχω χωρίς τα social media κ από τι φαίνεται εσύ είσαι εξαρτημένος σύμφωνα με τα λεγομενα κ δν μπορείς κ να έχεις την πραγματική επαφη από κοντά για τους λόγους π σ είπα παραπάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros_Spy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Έβαλα 2,50 ευρώ μου γύρισαν 5 ευρώ και έφαγα 2 σουβλάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID .... ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ XAKERS ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΈΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα