darkwolf8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας.Εχω ηδη το υπαρχον pc για gaming,recording και edit. cpu:2700x gpu:sapphire 5600xt motherboard:msi x370 sli plus ram:g.skill aegis 3000mhz 2x8 psu:seasonic 750w gold case:phantecs p400 m2:adata sx8200 240gb hdd:3 δισκους συνολικης χωριτικοτητας 2gb Απο Σεπτεμβρη θα αρχισω αναβαθμισεις.Τι προτεραιοτητα να βαλω.Καρτα γραφικων σιγουρα λεω να αλλαξω.2070super η να περιμενω τις καινουργιες σε τι τιμες θα ειναι. Επισης μητρικη,ραμ και επεξεργαστη λετε για αναβαθμιση.Μπατζετ διαθεσιμο 1200 ευρω. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από darkwolf8
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε Γεια σας.Εχω ηδη το υπαρχον pc για gaming,recording και edit. cpu:2700x gpu:sapphire 5600xt motherboard:msi x370 sli plus ram:g.skill aegis 3000mhz 2x8 psu:seasonic 750w gold case:phantecs p400 m2:adata sx8200 240gb hdd:3 δισκους συνολικης χωριτικοτητας 2gb Απο Σεπτεμβρη θα αρχισω αναβαθμισεις.Τι προτεραιοτητα να βαλω.Καρτα γραφικων σιγουρα λεω να αλλαξω.2070super η να περιμενω τις καινουργιες σε τι τιμες θα ειναι. Επισης μητρικη,ραμ και επεξεργαστη λετε για αναβαθμιση.Μπατζετ διαθεσιμο 1200 ευρω. Σε τι δεν είσαι ικανοποιημένος με το υπάρχον σύστημα ;
niko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενταξει δεν ξερω καθε ποτε αναβαθμιζεις συστημα αλλα εχει ζωη ακομη το pc στα δικα μου ματια. Gpu θεωρητικα σεμπτεβρη βγαζει η nvidia την σειρα 3000 κ δεν νομιζω να αργησει να ακολουθησει η amd.. Αν δεις οτι σε παιρνει να περιμενεις νομιζω αξιζει.τιμες, μονο φημες κυκλοφορουν, τιποτα σιγουρο ακομη. Παντως θα μπορεις να παρεις κατι πιο δυνατο με τα ιδια χρηματα σε σχεση με τωρα. Αν ημουν εσυ θα τα εβαζα ακρη τα χρηματα για future pc fund μιας κ περας μιας πιο δυνατης gpu ολα τα αλλα αντεχουν μια χαρα ακομη.ασε που με το κορονοβιρουσι ολα πανω ειναι σε τιμες τωρα. Τωρα αν σε τρωνε κ θες ντε κ καλα να τα χαλασεις μπορεις να πας για combo gpu k καινουργιο monitor που ισως χρειαστεις με πιο δυνατη gpu Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από niko13 2
TheMechanic1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικα δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης. Τα λεφτά που θα δώσεις δεν θα είναι καθόλου ανάλογα με το όφελος που θα έχεις. Aν είσαι σίγουρος ότι θα προχωρήσεις στις αλλαγές που λες, αφού έχεις μια χαρά σύστημα και δεν βιάζεσαι, περίμενε μερικούς μήνες για να πάρεις νέας γενιας κάρτα και επεξεργαστή. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από TheMechanic1 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Τι games και σε τι ανάλυση / hz παίζεις ;
tanasen01 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Τι οθόνη έχεις; Τι θα έκανα εγώ: Πρώτα θα κοίταζα ένα καλό μόνιτορ 1440p/144Hz και μετά θα αγόραζα μια higher mid-range gpu από τις καινούριες. Φυσικά θα πρέπει να δεις πρώτα τι επίπεδο απόδοσης θα έχουν οι νέες Ampere/RDNA2, λογικά οι 3070/3070Ti θα είναι στα επίπεδα 2080 Super/Ti (εικασία κάνω) αλλά μάλλον θα έχουν αρκετά καλύτερο ray tracing performance. Από κει και έπειτα θα έβαζα έναν ssd μεγάλης χωρητικότητας για παιχνίδια και εφαρμογές αφού 240GB είναι λίγα. Ο επεξεργαστής σου πιστεύω είναι ακόμα ικανός για 1440p gaming οπότε θα μπορούσες να αναβάλλεις την αναβάθμιση πλατφόρμας τουλάχιστον για άλλο ένα χρόνο ή και δύο (και να πας μετά ας πούμε σε Ryzen 5000). 1
leros2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, darkwolf8 είπε Απο Σεπτεμβρη θα αρχισω αναβαθμισεις.Τι προτεραιοτητα να βαλω. Όλα για πέταμα είναι... Έπρεπε ήδη να είχες προβεί σε αναβάθμιση. Απορώ πως την παλεύεις με τέτοιο σύστημα Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από leros2004
darkwolf8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, tanasen01 είπε Τι οθόνη έχεις; Τι θα έκανα εγώ: Πρώτα θα κοίταζα ένα καλό μόνιτορ 1440p/144Hz και μετά θα αγόραζα μια higher mid-range gpu από τις καινούριες. Φυσικά θα πρέπει να δεις πρώτα τι επίπεδο απόδοσης θα έχουν οι νέες Ampere/RDNA2, λογικά οι 3070/3070Ti θα είναι στα επίπεδα 2080 Super/Ti (εικασία κάνω) αλλά μάλλον θα έχουν αρκετά καλύτερο ray tracing performance. Από κει και έπειτα θα έβαζα έναν ssd μεγάλης χωρητικότητας για παιχνίδια και εφαρμογές αφού 240GB είναι λίγα. Ο επεξεργαστής σου πιστεύω είναι ακόμα ικανός για 1440p gaming οπότε θα μπορούσες να αναβάλλεις την αναβάθμιση πλατφόρμας τουλάχιστον για άλλο ένα χρόνο ή και δύο (και να πας μετά ας πούμε σε Ryzen 5000). Οθονη εχω την allieware hf 240hz 20 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Τι games και σε τι ανάλυση / hz παίζεις ; 1080p fortnite,adventure τεοια συνηθως 21 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Σε τι δεν είσαι ικανοποιημένος με το υπάρχον σύστημα ; Κυριως με την καρτα αλλα σε παιχνιδια της ubisoft.Επισης αν κανω recording με 2 προγραμματα και εχω και game ανοιχτο κανει κοκληματα.Το προσεξα σ hitman 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) αν δεν σε καλυπτει αλλαζεις σε Ryzen 3xxx, περιμενεις τις big navi, μεγαλυτερο ssd και ισως αλλα 16gb ram για τον τομεα του editing διαφορετικα αν σε καλυπτει περιμενε κανα χρονο για τους Ryzen 5nm, ddr5 ram και ωρίμανση των big navi και rtx 3xxx για να δεις ουσιαστικη αναβαθμιση Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Zengar Zombolt
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε Κυριως με την καρτα αλλα σε παιχνιδια της ubisoft.Επισης αν κανω recording με 2 προγραμματα και εχω και game ανοιχτο κανει κοκληματα.Το προσεξα σ hitman 2 Καταρχάς κάνε ένα firmware upgrade στον adata έχουν διάφορα θέματα αυτή η σειρά.Πρόσεξα ότι έχεις μηχανικούς δίσκους αυτοί σίγουρα θα δημιουργήσουν καθυστέρηση στο σύστημα.Bios update επίσης στην μητρική να φοράει το τελευταίο και ένα formar και μια καθαρή εγκατάσταση από την αρχή την τελευταία έκδοση των windows (2004) με τους τελευταίους drivers για τα πάντα και ξαναδοκιμάζεις. Θέλουμε δηλαδή να βεβαιωθούμε ότι τα κολλήματα που λες δεν οφείλονται σε software. Αν είμαστε σίγουροι ότι to hardware που έχεις δεν σε καλύπτει ,τότε κατά σειρά εγώ θα αντικαθιστούσα τους hdd με ssd ,θα έβαζα ένα 2x8 gb ram kit επιπλέον και στο τέλος την κάρτα γραφικών. 1
darkwolf8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Καταρχάς κάνε ένα firmware upgrade στον adata έχουν διάφορα θέματα αυτή η σειρά.Πρόσεξα ότι έχεις μηχανικούς δίσκους αυτοί σίγουρα θα δημιουργήσουν καθυστέρηση στο σύστημα.Bios update επίσης στην μητρική να φοράει το τελευταίο και ένα formar και μια καθαρή εγκατάσταση από την αρχή την τελευταία έκδοση των windows (2004) με τους τελευταίους drivers για τα πάντα και ξαναδοκιμάζεις. Θέλουμε δηλαδή να βεβαιωθούμε ότι τα κολλήματα που λες δεν οφείλονται σε software. Αν είμαστε σίγουροι ότι to hardware που έχεις δεν σε καλύπτει ,τότε κατά σειρά εγώ θα αντικαθιστούσα τους hdd με ssd ,θα έβαζα ένα 2x8 gb ram kit επιπλέον και στο τέλος την κάρτα γραφικών. Ωραιος.Πως κανουμε firmware upgrade?
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε Ωραιος.Πως κανουμε firmware upgrade? Η εφαρμογή εδώ https://www.adata.com/us/ss/software-6/ κάνεις εγκατάσταση win σε άλλο δίσκο και τον adata σαν δεύτερο αλλιώς δεν θα το κάνει.Υπάρχει περίπτωση βέβαια να μην χρειάζεται .θα σου βγάλει αντίστοιχο μήνυμα. Ενδέχεται κατά την διάρκεια του upgrade να γίνουν διάφορα restarts μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Dark_Nightfall 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα