Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια... παράξενη πράξη προχώρησαν ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb, ζητώντας δωρεά από προηγούμενους ενοικιαστές. 

Άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα airbnb σπίτια τους ρώτησαν στον ιστότοπο ενοικίασης αν θα μπορούσαν οι ενοικιαστές να συμβάλλουν οικονομικά, κοινώς να κάνουν δωρεά. 

Συγκεκριμένα, έστειλαν email σε εκείνους που έχουν ενοικιάσει στο παρελθόν τα σπίτια αλλά και σε μελλοντικούς ταξιδιώτες και τους ζητούσαν να συνεισφέρουν, λόγω της κρίσης που περνάνε εξαιτίας του κορονοϊού

Το email ανέφερε:  «Όπως όλοι μας, οι οικοδεσπότες της Airbnb επηρεάζονται από την covid-19 και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να καλωσορίσουν τους επισκέπτες. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο - ακόμα και με μικρούς τρόπους. Σήμερα, παρουσιάζουμε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με τους αγαπημένους σας οικοδεσπότες. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες κάρτες ευγένειας που διευκολύνουν την αποστολή μηνύματος εκτίμησης ή ενθάρρυνσης, με την επιλογή να προσθέσετε μια συνεισφορά. Ελπίζουμε ότι αυτές οι κάρτες θα κάνουν τους οικοδεσπότες να χαμογελούν και να σας φέρουν λίγη χαρά».

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1495309/airbnb-zita-apo-taxidiotes-na-kanoyn-dorees-stoys-idioktites-epeidi-ehasan-lefta-apo-tin-pandimia

Εγω παιδιά με 5 χιλιαρικάκια  είμαι οκ, αλλά αν θέλετε να δώσετε περισσότερα για την ψυχική μου οδύνη και την υπερπροσπάθεια που κάνω να συμπληρώσω το εισόδημα μου με δύο διαμερισματάκια στην AirBNB, δεν θα πώ οχι.  Δέχομαι όλες τις κάρτες και paypal. Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, notist είπε

Εσύ δεν είσαι που σου έφυγε ο ενοικιαστής? Τώρα θες δωρεά για τη χασούρα?

Ειρωνικά το έγραψα. Δεν ζητάω καμία δωρεά. Ακόμα και εγώ που εκμίσθωνα μέσω AirBnB στο παρελθόν, το θεωρώ εντελώς γελοίο να ζητάς χρήματα για να συμπληρώσεις την θεωρητική χασούρα σου επειδή δεν είχες πελατεία λόγω κορονοιου. Με αυτή τη λογική πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να ζητήσουν donations, γιατί το πλήγμα στην οικονομία ήταν παγκόσμιο και άγγιξε τους πάντες.

• Like 7
Δημοσ.

Δεν τους λυπάμαι καθόλου ακόμη και αν ζητιανεύουν. Περισσότερο γελάω μαζί τους.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fragma είπε

Ειρωνικά το έγραψα. Δεν ζητάω καμία δωρεά. Ακόμα και εγώ που εκμίσθωνα μέσω AirBnB στο παρελθόν, το θεωρώ εντελώς γελοίο να ζητάς χρήματα για να συμπληρώσεις την θεωρητική χασούρα σου επειδή δεν είχες πελατεία λόγω κορονοιου. Με αυτή τη λογική πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να ζητήσουν donations, γιατί το πλήγμα στην οικονομία ήταν παγκόσμιο και άγγιξε τους πάντες.

Ναι το κατάλαβα. Αστεία το είπα. Διάβασα το θέμα σου και νευρίασα με τους τζαμπατζήδες. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, notist είπε

Ναι το κατάλαβα. Αστεία το είπα. Διάβασα το θέμα σου και νευρίασα με τους τζαμπατζήδες. 

Αστα να πάνε... Ακόμα τον ψάχνω τον τύπο, και έναν λογιστή που έβαλα και έψαξε, δέν έχει τίποτα στο ονομά του στο taxis. RIP 8.000 ευρώπουλα.

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αναληθεις ειδήσεις,κοινώς fake news,γεμάτο το διαδίκτυο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fragma είπε

Αστα να πάνε... Ακόμα τον ψάχνω τον τύπο, και έναν λογιστή που έβαλα και έψαξε, δέν έχει τίποτα στο ονομά του στο taxis. RIP 8.000 ευρώπουλα.

Αφού δεν σου έκανε ζημιά στο σπίτι, τυχερός είσαι εν μέρει.

Δημοσ.

Εγω παντως διαβασα οτι το airbnb εστειλε ενα αυτοματο μύνημα σε οσους χρησιμοποιησαν τη πλατφορμα.

Τωρα το gazzetta, που διαβασε οτι  οι ιδιοκτητες στελνουν mail απορω.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν η airbnb θα έριχνα και μια αγωγή στην εφημερίδα και ιστοσελίδα της δεκάρας η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και κλίμα με fake news. 

Από το airbnb πολλοί πλουτισαν και έβγαλαν λεφτά εις βάρος άλλων, υπήρξε χασούρα και ζημιές λόγω κορωνοιου, αλλά το να φτασεις και σε τέτοιο σημείο, πρέπει να είσαι διανοητικά ηλιθιος. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε

Από το airbnb πολλοί πλουτισαν και έβγαλαν λεφτά εις βάρος άλλων

Αυτό πως προκύπτει;Εις βάρος άλλων;;;;

Αν μιλάς για Σαντορίνη με τους δασκάλους,μαζί σου.

Πολλοί πλούτισαν με λεφτά φορολογουμένων,εκεί δεν είδα ποτέ αντίδραση.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fragma είπε

Αυτό πώς ακριβώς κατάφερε και το έψαξε ένας λογιστής;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...