j.g.!!! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, htaccess είπε Στο προφίλ τους, τι βλέπεις ? Δεν αναφέρει mutual contacts ? Όχι , δεν ανεφέρεται στο προφίλ τους για mutual contacts και επίσης δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα για αποδοχή κάποιας πρόσκλησης απο εμένα ...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, δεν χρησιμοποιώ συχνά το skype. Aν ήμουν στη θέση σου, θα άλλαζα προληπτικά τον κωδικό και θα ενεργοποιούσα το 2FA και μάλιστα από διαφορετικό υπολογιστή/συσκευή αν υπάρχει η δυνατότητα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
j.g.!!! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, alphay είπε Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, δεν χρησιμοποιώ συχνά το skype. Aν ήμουν στη θέση σου, θα άλλαζα προληπτικά τον κωδικό και θα ενεργοποιούσα το 2FA και μάλιστα από διαφορετικό υπολογιστή/συσκευή αν υπάρχει η δυνατότητα. Βασικά ο τρόπος σύνδεσης που κάνω στο Skype profile μου , γίνεται μέσω του application , που υπάρχει στα windows 10 . Οπότε πρέπει να γίνει αρχικά ένα login , στον λογαρισμό μου στην Microsoft και μετά να συνδεθώ στο application του Skype . Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι αν θέλω να συνδεθώ στο web.skype.com , όπου μπορεί κάποιος να κάνει login πάλι με τον Microsoft λογαριασμό του, έκει στην καρτέλα ''PEOPLE'' , δεν εμφανίζεται κανένα από τα άγνωστα άτομα , που μου εμφανίζονται στο Skype application των windows 10 ! Άρα , για να έχω μια συνολική εικόνα όσον αφορά το Skype , το μόνο που μου μένει τώρα να κάνω είναι να κατεβάσω το software του από το επίσημο site , για να δω αν συμβαίνει το ίδιο ακριβώς και εκεί με τα άγνωστα άτομα που μου εμφανίζονται στην καρτέλα ''PEOPLE'' , όταν κάνω login στο Skype application των windows 10 ! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από j.g.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα