vasillis17 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Παιδιά έφτιαξα το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να περάσω αυτό το προγραματακι για να συγκρίνω θερμοκρασίες με το προηγούμενο πσ μιας και έβαλα και καινουργια φαν και γενικά να δω αλλά δεν δουλεύει η ενδιξει θερμοκρασίας δεν την έχει καθόλου μέσα στο πρόγραμμα μόνο αυτό όλα τα άλλα δουλεύουνε κανονικά ορίστε και δύο φωτό από ένα μνμ που μου βγάζει και μια από το προγραμα που δεν αναγνωρίζει τους drivers της καρτας
d3v4st4tor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Αυτό για τους drivers... Αυτό για το MSI Afterburner. Προσωρινά μέχρι να βρεις άκρη μπορείς να κατεβάσεις το speccy για να δεις πληροφορίες του pc και θερμοκρασίες.
vasillis17 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Σε ευχαριστώ τα έχω κάνει και τα δύο αυτά και τίποτα και αφού δεν έβγαλα άκρη διαγραφή, με το speccy δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείς θα ήθελα να βλέπω στην οθόνη καθώς παίζω υπάρχει καποιο άλλο σαν το msi?
vasillis17 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 λυθηκανε ολα αφου εκανα windows uptade ολα καλα πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα