Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με τους γείτονες γιατί βλέπω ταινίες στον υπολογιστή το βράδυ και τώρα καλοκαίρι αναγκαστικά έχω ανοικτά την μπαλκονόπορτα του δωματίου και ο ήχος ακούγεται πολύ στην γειτονιά που και καρφίτσα να πέσει κάτω θα ακουστεί και αναγκαστικά πρέπει να πάρω ακουστικά.

Πιο πολύ θα βλέπω ταινίες παιχνίδι μόνο ένα παίζω το Euro Track Simulator

Έχω ζαλιστεί από το ψάξιμο στα σαιτ και να διαβάζω κριτικές. 

Κατέληξα σε δύο μοντέλα και θέλω την γνώμη σας ποιο από τα δυο αλλά αιτιολογημένα γιατί αυτό και όχι το άλλο.

1) Razer Kraken Tournament Edition with Control Black

2) HyperX Cloud II

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Axelq είπε

Αρχικά είσαι σίγουρος ότι θες ενσύρματα ακουστικά?

μου έδωσε κάποιος συγγενής δωρεάν κάποια ασύρματα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Panasonic RP-WF820H

Έβλεπα ταινία και εάν σταματούσαν να μιλάνε στην ταινία για λίγη ώρα έκλεινε η βάση να λειτουργεί και έκαναν ένα ήχο σαν τα χιόνια της τηλεόρασης και μου έπαιρναν τα αυτιά.

Γυρνούσα το κεφάλι και κάποιες φορές αποσυνχρονιζόταν στο κανάλι που έχουν συγχρονιστεί και πάλι έκλεινε η βάση.

Αν άκουγα μουσική που παίζει συνέχεια οκ αλλά δεν τα θέλω για μουσική.

Αγανάκτησα και λέω καλύτερα με καλώδιο.

Με το ζόρι κρατήθηκα να μην τα ποδοπατήσω θα τα δώσω πίσω σε αυτόν που μου τα έδωσε.

Να μην πω που είναι μισό κιλό και χρειαζόμουν χάπι γιατί είχα πονοκέφαλο μετά από κάποια ώρα και από το βάρος και τον πόνο στα αυτιά από τον θύρυβο που έκαναν όταν χανόταν το σήμα.

Έτσι και αλλιώς μόνο για τον υπολογιστή τα θέλω και θα τα συνδέω στο Control panel των Logitech Z5500 που είναι μισό μέτρο από μένα αλλά και usb θύρα έχω στα πλάγια στο monitor.

Αν πάρει κάποιος ασύρματα από ότι έχω καταλάβει πρέπει να πάει πάνω από 100€ για να μην έχει κάποια θεματάκια.

Δημοσ.

https://www.e-shop.gr/genesis-nsg-0999-radon-720-virtual-71-gaming-headset-p-PER.573831

Tα εχω 3 μηνες. Πολι καλη ηχομονωση και καλη παοκριση ηχου και -βασικο για εμενα- δεν κουραζοθν τα αυτια .

Τα χρησιμοποιω περπου 8 ωρες καθε μερα και με βολεψαν απιστευτα.

Δημοσ.

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που κοιτάς gaming headset και όχι σκέτα ακουστικά ? Γιατί όπως τα περιγράφεις απλά τα θες για ταινίες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Metal_Head είπε

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που κοιτάς gaming headset και όχι σκέτα ακουστικά ? Γιατί όπως τα περιγράφεις απλά τα θες για ταινίες. 

Υπέθεσα ότι αυτά είναι καλύτερα για την περίπτωση μιας και έχουν και ήχο 7.1 για ταινίες που το υποστηρίζουν βέβαια. Και το μπάσο βέβαια.

Αν έχεις να προτείνεις κάτι σε άλλο είδος μπορώ να το δω και να το μελετήσω.

Επεξ/σία από MINDER
Δημοσ.

αν θελεις ενσυρματα ακουστικα για ακουστικα https://www.skroutz.gr/s/3833038/BeyerDynamic-DT-770-Pro-80-Ohms.html
ή https://www.skroutz.gr/s/4513882/Audio-Technica-ATH-M40x.html

σε ασυρματα η αληθεια ειναι οτι αν δε βαλεις το χερι στην τσεπη δε μπορεις να εχεις αντιστοιχη ποιοτητα.

Τα gaming που κοιτας ειναι ενα σετ ακουστικων της ταξης των 20-30 ευρω με εξτρα χρεωση για ενα μετριο προς κακο μικροφωνο και μια ακομη εξτρα χρεωση για το tag *gaming.

οσο για το 7.1 οταν μιλαμε για ακουστικα δε μπορω να πω οτι αξιζει κατ εμε. Η Creative εχει το Sxfi το οποιο μονο στη μουσικη μου αρεσε και οχι στις ταινιες.
Το 5.1 και το 7.1 στα ακουστικα ειναι απλα ενα "εφε" στον ηχο και καμια επαφη με πραγματικο 7.1 που παλι προσωπικα μιλωντας με κουραζει στα headset.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα , φιλε μου απο μενα ειναι ναι να προχωρησεις σε μια αγορα για HyperX Cloud II , ενσυρματα μεν αλλα με συμβατοτητα usb και δυνατοτητα προενισχυσης αλλα ομορφης προενισχυσης χωρις να χανει ο ηχος και να γινεται κουραστικος , πολυ καλη ηχομονωση οσο αφορα το θεμα ταινιας και επισης παλι δεν θα σε κουρασει στο αυτι και για 2 και για 4 ωρες . 

Επισης στο κοντρολ του εχεις ολες τις εντασεις και επισης το κουμπι να μετατρεπεις τον ηχο σε 7.1 που βοηθα στη ζωντανια του ηχου . 

Ομορφο μαξιλαρακι και ανετο χωρις να σε φαγουριαζει (δεν περνω ορκο βεβαια για τα ανταλλακτικα του ) .

Μικροφωνο πολυ καλο οσο αφορα για Gaming με δυνατοτητα ευελιξιας (Οχι βεβαια ομως να το μεταχειριζεσαι σαν χιμπατζης 😛 ) 

Γενικα εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο τη συγκεκριμενη αγορα . 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MINDER είπε

Υπέθεσα ότι αυτά είναι καλύτερα για την περίπτωση μιας και έχουν και ήχο 7.1 για ταινίες που το υποστηρίζουν βέβαια. Και το μπάσο βέβαια.

Αν έχεις να προτείνεις κάτι σε άλλο είδος μπορώ να το δω και να το μελετήσω.

Γενικά συμφωνώ με ότι έχει πει ο grifind. Τα gaming headset δεν αξίζουν ιδιαίτερα. Αν μπορέσεις να ανεβάσεις το budget στα 120 πήγαινε σε DT770 ή ATHM50X, που είναι κλασικές επιλογές (Προσωπικά προτιμώ τα DT770). Αλλιώς κοντά στα 80 τσεκάρεις ATHM40X ή κάτι σε Sennheiser, JBL, AKG, αν και νομίζω τα M40x είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το εύρος τιμών. Τώρα αν θες σίγουρα κάποιο από τα δυο που πρότεινες, τότε όλο και κάποιος άλλος θα μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Metal_Head είπε

Γενικά συμφωνώ με ότι έχει πει ο grifind. Τα gaming headset δεν αξίζουν ιδιαίτερα. Αν μπορέσεις να ανεβάσεις το budget στα 120 πήγαινε σε DT770 ή ATHM50X, που είναι κλασικές επιλογές (Προσωπικά προτιμώ τα DT770). Αλλιώς κοντά στα 80 τσεκάρεις ATHM40X ή κάτι σε Sennheiser, JBL, AKG, αν και νομίζω τα M40x είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το εύρος τιμών. Τώρα αν θες σίγουρα κάποιο από τα δυο που πρότεινες, τότε όλο και κάποιος άλλος θα μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο.

Από συζήτηση σε άλλο φόρουμ για ακουστικά για ταινίες που βρήκα βλέπω και καταλήγουν στα beyerdynamic dt 770 pro 80 ohms

Κάρτα ήχου έχω την Xonar D2X στην οποία συνδέω τα ηχεία logitech z5500

Το control panel των logitech Ζ5500 έχει στα πλάγια υποδοχή για ηχεία. 

Θα έχει διαφορά να τα συνδέσω απευθείας στην κάρτα ήχου με το να τα συνδέσω στο control panel των Ζ5500 ;

Η κάρτα ήχου δεν είναι της πλάκας είναι ακριβή και λογικά πιστεύω μπορεί να υποστηρίξει ακουστικά 80 ohms.

Δημοσ.

Διαβάζοντας κριτικές από τα ακουστικά που προτείνεται τελικά κατέληξα σε μία άλλη εντελώς μάρκα.

CoolerMaster MH-752

Έχουν κατά την κριτική των κατόχων πολύ καλό ήχο σαν αυτό που έχουν ακουστικά κατηγορίας 70-150€ αλλά αυτό που γράφουν όλοι και με έκανε να αποφασίσω να τα πάρω είναι ότι είναι ίσως τα μοναδικά ακουστικά που μπορείς να τα φοράς στο κεφάλι και να τα ξεχνάς εκεί ακόμα και όταν δεν ακούς κάτι χωρίς να σε ενοχλούν ή να σε πονάνε που είναι σημαντικό για μένα. Μετά τον εφιάλτη που πέρασα με τα ακουστικά που δοκίμασα δεν το σκέφτομαι παραπάνω γιατί έχω ζαλιστεί από το ψάξιμο.

Καλά τα ακουστικά που προτείνετε αλλά το ένα λέει θέλει αλλαγή στα Pads που κάνουν τόσο αλλά θα αλλοιωθεί και ο ήχος το άλλο έχει το άλλο μειονέκτημα το παράλλο το άλλο μείον τα μόνα που βρήκα και όσοι τα πήραν είναι υπερεχαριστημένοι σε όλους τους τομείς είναι αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο θέμα ήχου, τα coolermaster που κοιτάς φαίνονται ΟΚ με μια γρήγορη ματια.

Καλά είναι και τα Cloud 2, τα είχα παλιότερα και έχουν πολύ καλό ήχο για την κατηγορία τιμής. Τώρα έχω τα Cloud Alpha, που είναι πιο καινούρια από τα Cloud 2. Ελαφρώς καλύτερο ήχο, ειδικά στα χαμηλά, αλλά πιο σφιχτά στο κεφάλι αν τα φοράς ώρες. Τα Cloud 2 είναι USB, τα Alpha με καρφάκι.

Τα Razer συνήθως είναι ένα κλικ πιο κάτω σε ποιότητα ήχου, άλλα έχουν full μπάσο, αν σε ενδιαφέρει για ταινίες ή gaming. Για μουσική δεν θα τα έπαιρνα, χωρίς να έχω και προσωπική εμπειρία από τα συγκεκριμένα. 

Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει το μικρόφωνο, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι, μάλλον κακώς κοιτάς gaming headsets. Σε αυτά πληρώνεις επιπλέον το μικρόφωνο και την ταμπέλα "gaming".

Αυτό βέβαια που έγραψε ο φίλος πιο πάνω ότι είναι όλα σαν ακουστικά των 20-30 ευρώ είναι λίγο τσουβάλιασμα και δεν ισχύει για όλα. Είχα και σχέτα ακουστικά Sennheiser αντιστοιχης τιμής με τα Alpha ή τα Cloud 2 και ακούγονταν ξεκάθαρα χειρότερα. Για πολλά gaming το διαβάζεις και στα reviews ότι ο ήχος τους είναι πολύ καλός, σε επίπεδα ακουστικών 100+ ευρώ. Αλλά σίγουρα δεν είναι ο κανόνας και στις περισσότερες περιπτώσεις τα gaming θα είναι χειρότερα από αντίστοιχα σκέτα ακουστικά. 

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.

τα Coolermaster οσον αφορα την ανεση δε θα τα συγκρινα με τα DT770 ουτε με καποιο καλο non-gaming over ear ακουστικο στα αντιστοιχα χρηματα μιας και τα θεωρω κινεζια απο ποιοτητα εκτως και αν δε σε αφορα η ποιοτητα κατασκευης.

Και οτι ειπα πιο πριν και στο πρωτο μου post, το λεω με σιγουρια γιατι στο πισι εχω καρτα ηχου + Sennheiser G4me zero 240ohm για games και για μουσικη DT990 pro 240 ohm επισης. αλλα επεσαν στα χερια μου και τα dt770 80ohm τα οποια προτεινω ανεπιφυλακτα. τα 240 ohm ειναι υπερβολη γενικα και τα πηρα γιατι μπορουσα να παρω και καλη καρτα ηχου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, grifind είπε

τα Coolermaster οσον αφορα την ανεση δε θα τα συγκρινα με τα DT770 ουτε με καποιο καλο non-gaming over ear ακουστικο στα αντιστοιχα χρηματα μιας και τα θεωρω κινεζια απο ποιοτητα εκτως και αν δε σε αφορα η ποιοτητα κατασκευης.

Και οτι ειπα πιο πριν και στο πρωτο μου post, το λεω με σιγουρια γιατι στο πισι εχω καρτα ηχου + Sennheiser G4me zero 240ohm για games και για μουσικη DT990 pro 240 ohm επισης. αλλα επεσαν στα χερια μου και τα dt770 80ohm τα οποια προτεινω ανεπιφυλακτα. τα 240 ohm ειναι υπερβολη γενικα και τα πηρα γιατι μπορουσα να παρω και καλη καρτα ηχου.

Προσωπικά συμφωνώ σε ότι είπες στο πρώτο σου post. Μόνο στο ότι όλα τα gaming είναι ακουστικά των 20-30 ευρώ διαφωνώ λίγο, αλλά στο ότι κατά κανόνα είναι κατώτερα των σκετων ακουστικών συμφωνώ. 

Αν και λίγο off topic, πες και μια γνώμη αν θες για τα 770 και τα 990. Πρόσφατα τα κοιτούσα και τα δύο. Πιο πολύ για gaming και μουσική τα έψαχνα. Από τα game zero είναι με διαφορά ανώτερα? Γενικά ποιό τα 770 και 990 θα πρότεινες? Μόνο το κομμάτι της ποιότητας με ενδιαφέρει, όχι η ηχομόνωση κτλ. 

Επεξ/σία από TheMechanic1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...