TrelosKatsikas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα συνφορουμίτες θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι. Είμαι αμετανόητος καπνιστής απο πολύ μικρός. Η μάρκα μου είναι τα Davidoff αλλά τελευταία σκέφτομαι να δοκιμάσω και τίποτα άλλο. Θα ήθελα κάτι περίεργο που δε μπορώ να το βρω στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Είναι που είναι να παω απο καρκίνο του πνεύμονα ας παω με στυλ. Έχεις κάποιος να με προτείνει καμιά ιδέα ?
Giorgos9004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, TrelosKatsikas είπε μάρκα μου είναι τα Davidoff αλλά τελευταία Αν βαρέθηκες την μάρκα σου ίσως ήρθε η ώρα να κόψεις το κάπνισμα... 2
Dante80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Άρχισα να ψάχνω κάτι περίεργα που έκανα πριν χρόνια (το έκοψα πρόσφατα btw, κάντο και εσύ!) για να σου προτείνω και όλα έχουν καταργηθεί πια! Τ_Τ
TrelosKatsikas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Guys δε το κόβω δε πολυγουστάρω αν και ξέρω πως η επιλογές μου είναι απαίσιες σε αυτό το θέμα αλλά .... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από TrelosKatsikas
l337 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TrelosKatsikas είπε Είναι που είναι να παω απο καρκίνο του πνεύμονα ας παω με στυλ. Spoiler Άκυρο, ας αβηστεί το post μου Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από l337
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Karelia μπλε /χρυσή Sobranie Sherman Κάποια σειρά είναι με πολύχρωμο τσιγαροχαρτο Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από kage
iml Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όλα είναι λίγο-πολύ το ίδιο χάλι και η όποια γεύση απλη συνήθεια του οργανισμού που την ταυτιζει με την ικανοποίηση της κάλυψης της "δόσης" . Βασικά, το ζητούμενο είναι να σου τη βαρέσει και να πεις φτάνει. Και μάλλον εκεί κοντά είσαι τώρα. Ποιο έντονη γεύση και καπνικο άρωμα θα δεις, όπως σου είπαν, σε στριφτά και σε πούρα μικρά - μεσαία - μεγάλα. Είναι συγκριτικά ίσως και πιο "υγιεινά ". Μην παραβλεπεις τον παράγοντα διαθεσιμοτητας. Αν δεν τα βρίσκεις στην περιοχή σου ή δεν συμφωνήσει να σου τα φέρνει το "ψιλικατζίδικο της γειτονιάς", δεν βολεύει. Τα Davidoff είναι top tier στην κατηγορία του τσιγάρου και αν σε κούρασε τότε ίσως είναι ώρα για μαχαίρι ή αλλαγή γηπέδου. ............. Edit Παρεβλεψα τους ηλεκτρονικους ατμιστες, που είναι κάτι λίγο διαφορετικό, αλλα αν κατευθυνθείς εκεί, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή σε ποικιλία γεύσεων και συγκριτικα με τα ως τώρα δεδομένα ασφαλές (κάπνισμα) ατμισμα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από iml
Beefeater Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 τυπε κανε γκολουαζ μπλε και θα δεις πως είναι σαν να καπνιζεις το πρωτο σου τσιγαρο με αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Θα συμφωνήσω,gouloise μπλε,και prince.Τα έκανα κάποια χρόνια,μετά θα σιχαθείς το τσιγάρο.Ηταν βέβαια άλλες εποχές. Θα καταλάβεις την ζωή,όταν θα ξυπνάς ξεκούραστος,γεμάτος ενέργεια,όταν το κόψεις.
TrelosKatsikas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Βασικά το πείρα απόφαση και εγώ να το κόψω. Δεν υπόσχομαι τίποτα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Τρεία πακέτα που έχω σπίτι να δούμε τι θα τα κάνω ?
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, TrelosKatsikas είπε Βασικά το πείρα απόφαση και εγώ να το κόψω. Δεν υπόσχομαι τίποτα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Τρεία πακέτα που έχω σπίτι να δούμε τι θα τα κάνω ? Πέτα τα.
Dante80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 31 λεπτά πριν, TrelosKatsikas είπε Βασικά το πείρα απόφαση και εγώ να το κόψω. Δεν υπόσχομαι τίποτα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Τρεία πακέτα που έχω σπίτι να δούμε τι θα τα κάνω ? Ωραίος! Τα πακέτα πέτα τα ή δώσ' τα σε φίλο σου καπνιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα