Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμίτες θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι. Είμαι αμετανόητος καπνιστής απο πολύ μικρός. Η μάρκα μου είναι τα Davidoff αλλά τελευταία σκέφτομαι να δοκιμάσω και τίποτα άλλο. Θα ήθελα κάτι περίεργο που δε μπορώ να το βρω στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Είναι που είναι να παω απο καρκίνο του πνεύμονα ας παω με στυλ. Έχεις κάποιος να με προτείνει καμιά ιδέα ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TrelosKatsikas είπε

μάρκα μου είναι τα Davidoff αλλά τελευταία

Αν βαρέθηκες την μάρκα σου ίσως ήρθε η ώρα να κόψεις το κάπνισμα...

• Like 2
Δημοσ.

Άρχισα να ψάχνω κάτι περίεργα που έκανα πριν χρόνια (το έκοψα πρόσφατα btw, κάντο και εσύ!) για να σου προτείνω και όλα έχουν καταργηθεί πια! Τ_Τ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys δε το κόβω δε πολυγουστάρω αν και ξέρω πως η επιλογές μου είναι απαίσιες σε αυτό το θέμα αλλά  ....

Επεξ/σία από TrelosKatsikas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TrelosKatsikas είπε

Είναι που είναι να παω απο καρκίνο του πνεύμονα ας παω με στυλ.

Spoiler

Άκυρο, ας αβηστεί το post μου

Επεξ/σία από l337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Karelia μπλε /χρυσή

Sobranie 

Sherman

Κάποια σειρά είναι με πολύχρωμο τσιγαροχαρτο

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα είναι λίγο-πολύ το ίδιο χάλι και η όποια γεύση απλη συνήθεια του οργανισμού που την ταυτιζει με την ικανοποίηση της κάλυψης της "δόσης" .

Βασικά, το ζητούμενο είναι να σου τη βαρέσει και να πεις φτάνει. Και μάλλον εκεί κοντά είσαι τώρα.

Ποιο έντονη γεύση και καπνικο άρωμα θα δεις, όπως σου είπαν, σε στριφτά και σε πούρα μικρά - μεσαία - μεγάλα. Είναι συγκριτικά ίσως και πιο "υγιεινά ". Μην παραβλεπεις τον παράγοντα διαθεσιμοτητας. Αν δεν τα βρίσκεις στην περιοχή σου ή δεν συμφωνήσει να σου τα φέρνει το "ψιλικατζίδικο της γειτονιάς", δεν βολεύει. Τα Davidoff είναι top tier στην κατηγορία του τσιγάρου και αν σε κούρασε τότε ίσως είναι ώρα για μαχαίρι ή αλλαγή γηπέδου.

............. Edit

Παρεβλεψα τους ηλεκτρονικους ατμιστες, που είναι κάτι λίγο διαφορετικό, αλλα αν κατευθυνθείς εκεί, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή σε ποικιλία γεύσεων και συγκριτικα με τα ως τώρα δεδομένα ασφαλές (κάπνισμα) ατμισμα.

Επεξ/σία από iml
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω,gouloise μπλε,και prince.Τα έκανα κάποια χρόνια,μετά θα σιχαθείς το τσιγάρο.Ηταν βέβαια άλλες εποχές.

Θα καταλάβεις την ζωή,όταν θα ξυπνάς ξεκούραστος,γεμάτος ενέργεια,όταν το κόψεις.

Δημοσ.

Βασικά το πείρα απόφαση και εγώ να το κόψω. Δεν υπόσχομαι τίποτα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Τρεία πακέτα που έχω σπίτι να δούμε τι θα τα κάνω ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TrelosKatsikas είπε

Βασικά το πείρα απόφαση και εγώ να το κόψω. Δεν υπόσχομαι τίποτα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Τρεία πακέτα που έχω σπίτι να δούμε τι θα τα κάνω ?

Πέτα τα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, TrelosKatsikas είπε

Ωραίος!

Τα πακέτα πέτα τα ή δώσ' τα σε φίλο σου καπνιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...