The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Πως γίνεται η σωστή συντήρηση πλυντηρίου όσον αφορά τα άλατα και με τι καθαριστική σκόνη; Εχω διαβάσει διάφορα άρθρα αλλά ο καθένας γράφει τα δικά του. Αλλος λέει μια φορά το χρόνο, άλλος μετά από κάθε πλύση, άλλοι λένε είναι προαιρετικό. Η LG για παράδειγμα δεν αναφέρει τίποτα για καθαρισμό από άλατα: https://www.lg.com/us/support/help-library/lg-tub-cleaning-front-load-top-load-washer-CT10000010-20150635948425 Τι ισχύει τελικά;
john_petrucci7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πως γίνεται η σωστή συντήρηση πλυντηρίου όσον αφορά τα άλατα και με τι καθαριστική σκόνη; Εχω διαβάσει διάφορα άρθρα αλλά ο καθένας γράφει τα δικά του. Αλλος λέει μια φορά το χρόνο, άλλος μετά από κάθε πλύση, άλλοι λένε είναι προαιρετικό. Η LG για παράδειγμα δεν αναφέρει τίποτα για καθαρισμό από άλατα: https://www.lg.com/us/support/help-library/lg-tub-cleaning-front-load-top-load-washer-CT10000010-20150635948425 Τι ισχύει τελικά; Εγω περνώ από το lidl κάτι ταμπλέτες για άλατα σαν το calgon αλλά στο 1/3 της τιμής για καθημερινή χρήση. Αν θες βαθύ καθαρισμό σου προτείνω μια φορά στους 2 μήνες τη σκόνη Electrolux super clean έχει δύο φακελάκια μέσα και στο κάνει γυαλί. Καθαρίζει σωλήνες άλατα μάκα κλπ...
korakios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Λευκό ξύδι μια το χρόνο στους 90 και προσθήκη μαγειρικής σόδας στη δεύτερη γύρα , νεράκι στο ξέβγαλμα . Απλές φθηνιάρες ταμπλέτες στη καθημερινή πλύση (έχω 3 χρόνια να πάρω αλλά άλλη ιστορία ) Εξαρτάται άμεσα από την περιοχή που είσαι και τη σκληρότητα του νερού .
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε σε ποια περιοχη εισαι??? Θεσσαλονίκη, κέντρο. Το νερό είναι σχετικά σκληρό.
Dante80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε κάθε πλύση βάζω και μια ταμπλέτα αποσκλήρυνσης. Φθηνές είναι. Κάθε 15 πλύσεις (δυόμιση, τρεις μήνες περίπου) κάνω έναν καθαρισμό με αυτό (το πλυντήριο μου LG έχει ειδικό πρόγραμμα για καθαρισμό). Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από Dante80
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Εγώ έχω το Ariston Margherita από το 2000 ρίχνω Galgon μια φορά το μήνα με άδειο κάδο και μια χάρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα