greekfragma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μια σύντομη περίληψη. Φανατικός Xiaomi και ειδικότερα Pure Android σκάλισμα σε custom ROM Gcam κλπ. Κράτησα το Α1 μου κοντά στα 3χρόνια και με άφησε υπερευχαριστημένο για τα 180ευρώ που το είχα πάρει τότε. Μοναδικό παράπονο η κάμερα που ειδικά σε νυχτερινές ακόμα και με gcam ήταν πολύ κακή όσο και αν το έψαξα. Προσανατολίζομαι σε mid-range ξανά έως τα 250ευρώ περίπου με ζόρι και βλέπω τo 9 Pro Δε με απασχολεί η ROM γιατί θα πειραχτεί με ότι παίζει διαθέσιμο σε xda-forum ώστε να πάρω το μέγιστο. Θέλω καλή φωτογραφία, Αυτονομία μπαταρίας, και τα λιγότερα δυνατά bugs προβλήματα. Δε παίζω παιχνίδια και το θέλω να είναι αξιόπιστο σκυλί μαύρο να βγάλω 2-3 χρόνια. Έχετε κάποια αντιπρόταση;
stavros750 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Στις 15/7/2020 στις 4:49 ΜΜ, greekfragma είπε Μια σύντομη περίληψη. Φανατικός Xiaomi και ειδικότερα Pure Android σκάλισμα σε custom ROM Gcam κλπ. Κράτησα το Α1 μου κοντά στα 3χρόνια και με άφησε υπερευχαριστημένο για τα 180ευρώ που το είχα πάρει τότε. Μοναδικό παράπονο η κάμερα που ειδικά σε νυχτερινές ακόμα και με gcam ήταν πολύ κακή όσο και αν το έψαξα. Προσανατολίζομαι σε mid-range ξανά έως τα 250ευρώ περίπου με ζόρι και βλέπω τo 9 Pro Δε με απασχολεί η ROM γιατί θα πειραχτεί με ότι παίζει διαθέσιμο σε xda-forum ώστε να πάρω το μέγιστο. Θέλω καλή φωτογραφία, Αυτονομία μπαταρίας, και τα λιγότερα δυνατά bugs προβλήματα. Δε παίζω παιχνίδια και το θέλω να είναι αξιόπιστο σκυλί μαύρο να βγάλω 2-3 χρόνια. Έχετε κάποια αντιπρόταση; Αν σε ενδιαφέρει και αγορά από Κίνα, στην τιμή αυτή παίζει το Mi Note 10 lite.
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, stavros750 είπε Αν σε ενδιαφέρει και αγορά από Κίνα, στην τιμή αυτή παίζει το Mi Note 10 lite. έχω απορρίψει το 10 Lite λόγω της Amoled και των θεμάτων που βγάζει. Επίσης θα προτιμήσω ελληνική αγορά αυτή τη φορά.
stavros750 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 59 λεπτά πριν, greekfragma είπε έχω απορρίψει το 10 Lite λόγω της Amoled και των θεμάτων που βγάζει. Επίσης θα προτιμήσω ελληνική αγορά αυτή τη φορά. Τι θέματα βγάζει η Amoled? Εννοείς το burn-in?
logistoulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, stavros750 είπε Τι θέματα βγάζει η Amoled? Εννοείς το burn-in? ναι υπάρχει ακόμα το burn in, στο mia3 έχω ήδη θα σου πρότεινα το α3 , αλλά πλέον και δεν κυκλοφορεί ουσιαστικά αλλά μας τα έχει ζαλίσει και με τα προβλήματα στο software σε κάμερα πάντως είναι έτη φωτό η διαφορα με το α1, το α3 έχει καλή κάμερα ειδικά για τα λεφτά που έκανε Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από logistoulis
Pwpwpw Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Στις 15/7/2020 στις 4:49 ΜΜ, greekfragma είπε Μια σύντομη περίληψη. Φανατικός Xiaomi και ειδικότερα Pure Android σκάλισμα σε custom ROM Gcam κλπ. Κράτησα το Α1 μου κοντά στα 3χρόνια και με άφησε υπερευχαριστημένο για τα 180ευρώ που το είχα πάρει τότε. Μοναδικό παράπονο η κάμερα που ειδικά σε νυχτερινές ακόμα και με gcam ήταν πολύ κακή όσο και αν το έψαξα. Προσανατολίζομαι σε mid-range ξανά έως τα 250ευρώ περίπου με ζόρι και βλέπω τo 9 Pro Δε με απασχολεί η ROM γιατί θα πειραχτεί με ότι παίζει διαθέσιμο σε xda-forum ώστε να πάρω το μέγιστο. Θέλω καλή φωτογραφία, Αυτονομία μπαταρίας, και τα λιγότερα δυνατά bugs προβλήματα. Δε παίζω παιχνίδια και το θέλω να είναι αξιόπιστο σκυλί μαύρο να βγάλω 2-3 χρόνια. Έχετε κάποια αντιπρόταση; Αν θες οπωσδηποτε xiami και απορρίπτεις εντελώς note 10 lite τότε έως 250 ευρώ είναι μονόδρομος το 9 pro. Επίσης αν θες να κοιτάξεις και κάτι πέρα από xiαomi αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο Huawei nova 5t το οποίο και καλύτερο cpu έχει από το 9pro και καλύτερες επιδόσεις στις κάμερες αλλά χάνει σε αυτονομία.
logistoulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) είναι καλή περίπτωση είναι και τα note 9 και pro από xiaomi μεριά , νομίζω μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από logistoulis
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Κλείσαμε λοιπόν σε 9 pro. Ευχαριστώ όλους.
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, GreenPixel είπε Σε λίγες μέρες βγαίνει το mi a4 νομιζω link? δε βλέπω τίποτα πουθενά. μόνο φήμες.
SeNNinhA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εαν θελεις Xiaomi τοτε πας στο Mi 9t Pro. Στα 300 ευρω με κορυφαιο επεξεργαστή νομιζω ότι δεν παιζεται σε αυτη την τιμη. https://www.bestprice.gr/item/2155663821/xiaomi-mi-9t-6gb-128gb-k20.html Ακυρο. Τωρα ειδα οτι μου ειχε βγαλει για το 9Τ και οχι για το 9Τ pro. Απογοητευση γιατι το καλοκοιτουσα και εγω.... Απο την αλλη θα κοιτούσα και το Huawei Nova 5t που εχει καλές καμερες και δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με gcam και ROMs Στα 235-250 ευρω με κορυφαίο και αυτο επεξεργαστή (χειροτερο του Mi 9t pro) ειναι το value for money της κατηγοριας. Πηρα ενα στον πιτσιρικα και παω για δευτερο στην γυναικα (που θα αλλαξει και αυτη το Mi A1 που οντως ήταν εξαιρετικη αγορα και μια χαρα αντεχει ακομη φυσικα). https://www.gadgetaki.eu/hn5t300 https://www.bestprice.gr/item/2155863229/huawei-nova-5t-6gb-128gb-dual.html Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από SeNNinhA 1
giantzeron Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δε βλέπω θέμα με τις amoled. Προσωπικα δε ξαναπάω σε συσκευή χωρίς amoled. Κάτοχος xiaomi mi 9
chios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Στο mi A3 από το Ιανουάριο κανένα θέμα με την οθόνη, βέβαια είμαι πολύ προσεκτικός με την φωτεινότητα και παντού μαύρο θέμα.
greekfragma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Επανέρχομαι γιατί η αγορά καθυστέρησε και πλέον στην εξίσωση μπήκε και το Poco X3 NFC. Ναι πολλά καλούδια το Poco αλλά μήπως μόλις έρθει στα καταστήματα πέσει η τιμή του 9pro κάτω από τα 200 (μιλάω μόνο για infoquest) είναι πιο συμφέρουσα αγορά; Νομίζω το Poco κάτω από 230 δε θα το δούμε εκτός αν γίνει αγορά από στυλ amazon..... Κουβέντα κάνω προς το παρόν. Αν δε βγουν μερικές εξωτερικές δουλειές παίζει να καθυστερήσω κι άλλο. Απλά κουράστηκα λίγο με το Mi A1 και το κυνηγητό bug free rom στο xda και νομίζω ήρθε η ώρα μετά από 2μιση χρόνια για τη μετάβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα