giannhsg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Ρε παιδια, μπορει να μου εξηγησει καποιος με τι κριτηρια αποφασιζεται η διαθεσιμοτητα; Ειμαι πελατης adsl2+ στην vodafone και με καλεσαν προ τριημερου απο την Wind, με υποσχεσεις για 100αρα vdsl αλλα οχι για 200αρα. Ειπα οκ, προχωραμε. Μου ζητησαν 35ευρω μηνιαιως αντι για 30 που εχει το προγραμμα τους (μαλλον επειδη χρειαζονται ενεργειες απο πλευρας τους - δεν καταλαβα) - σε καθε περιπτωση, το θεωρω decent price. Με καλεσε σημερα ο παροχος μου (vodafone) ισχυριζομενος πως δεν εχει να κανει με αιτημα φορητοτητας και μου προτεινε επειδη ανοιξε η διαθεσιμοτητα λεει, 50αρα vdsl στα 30e μηνιαιως. Συμφωνησα και εκει απο περιεργια, να δουμε τι θα γινει.. Βαζωντας το νουμερο μου στην forthnet, δειχνει 50αρα διαθεσιμη αλλα 100αρα οχι. Αναρωτιεμαι για τα παρακατω: - Η vodafone μου λεει οτι ειναι ηδη ετοιμη η πορτα στο καφαο και απλα θα πρεπει να βαλω τον εξοπλισμο και να ξεκλειδωσουν softwερικα την γραμμη μου και τσουπ, 50mbps. Ειναι ξεκαθαροι πως δεν μπορω να εχω 100 ή 200mbps. - Η wind μου λεει οτι θελει 15 εργασιμες για να ολοκληρωθει,γ ιατι ειναι διαδικασια (σκαψιμο κτλ; το συμβολαιο λεει fiber plus και οχι fiber to the home), αλλα εαν παει κατι στραβα θα με παρουν να μου πουν πως δεν μπορουν να μου δωσουν την υπηρεσια. Ειναι ξεκαθαροι πως φενεται με αριθμο βροχου να εχω 100mbps διαθεσιμοτητα αλλα οχι 200. Τι ισχυει; Πως μπορω να μαθω χωρις να περιμενω και να μπλεξω την κατασταση με ρητρες κτλ (αφου εχω συμφωνησει και στους δυο), εαν πραγματικα υπαρχει διαθεσιμοτητα 100 ή 50 στην γραμμη μου;
l337 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, giannhsg είπε Πως μπορω να μαθω χωρις να περιμενω και να μπλεξω την κατασταση με ρητρες κτλ (αφου εχω συμφωνησει και στους δυο) Από την στιγμή που έχεις συμφωνήσει και στους 2, έχεις μπλέξει και δεν το ξέρεις.
giannhsg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Καποια περισσοτερο υπευθυνη απαντηση υπαρχει; Καλεσα και τις δυο τωρα και μου ειπαν οτι απλα ακυρωνω το συμβολαιο χωρις καμια οφειλη, αφου δεν εχει ξεκινησει.
emperor4her Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, giannhsg είπε Καποια περισσοτερο υπευθυνη απαντηση υπαρχει; Καλεσα και τις δυο τωρα και μου ειπαν οτι απλα ακυρωνω το συμβολαιο χωρις καμια οφειλη, αφου δεν εχει ξεκινησει. δεν ξερω να απαντησω σε ολα αυτα αλλα ισως θα μπορουσες να ζητησεις να σου υπογραψουν οτι θα εχει πχ 90+ download. αλλιως να φυγεις χωρις καμια υποχρεωση. απλα τα βαφτιζουν οπως τους ερχονται νομιζω.. παραδειγματα: εξοχικο: 24αρα συγχρονιζω με 3.5-4 πατρικο: 50vdsl συγχρονιζω με 12-14 δικο μου: 50vdsl συγχρονιζω με 31-33 οσα τηλεφωνα και αν πηρα, αυτα λενε δινει η γραμμη μου.
Aggelos_INSM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, emperor4her είπε δεν ξερω να απαντησω σε ολα αυτα αλλα ισως θα μπορουσες να ζητησεις να σου υπογραψουν οτι θα εχει πχ 90+ download. αλλιως να φυγεις χωρις καμια υποχρεωση. απλα τα βαφτιζουν οπως τους ερχονται νομιζω.. παραδειγματα: εξοχικο: 24αρα συγχρονιζω με 3.5-4 πατρικο: 50vdsl συγχρονιζω με 12-14 δικο μου: 50vdsl συγχρονιζω με 31-33 οσα τηλεφωνα και αν πηρα, αυτα λενε δινει η γραμμη μου. 50ρι με 12-14? Καλύτερα να πληρωνες για 24αρα
emperor4her Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε 50ρι με 12-14? Καλύτερα να πληρωνες για 24αρα δυστυχως οχι.. γιατι η 24 αρα εχει 3ευρω διαφορα το μηνα, εχει 1mb upload ενω τωρα πιανουν 5 ακατεβατα, και το σημαντικο ειναι οτι η 24αρα συγχρονιζει με 8-10.. οποτε +3Ε το μηνα για +4 Mb... ΑΑ, μιλαμε για κεντρο πατρας. οχι στο κωλοκοτρονιτσι..
l337 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, giannhsg είπε Καποια περισσοτερο υπευθυνη απαντηση υπαρχει; Καλεσα και τις δυο τωρα και μου ειπαν οτι απλα ακυρωνω το συμβολαιο χωρις καμια οφειλη, αφου δεν εχει ξεκινησει. Τι εννοείς "κάποια περισσότερη υπεύθυνη απάντηση"; Έγραψες ότι συμφώνησες και στους δύο οπότε ο ένας από τους δύο θα σε χρεώσει (άσχετα αν έχει ξεκινήσει ακόμη ή όχι) penalty. Εξού και το "θα μπλέξεις".
giannhsg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, l337 είπε Τι εννοείς "κάποια περισσότερη υπεύθυνη απάντηση"; Έγραψες ότι συμφώνησες και στους δύο οπότε ο ένας από τους δύο θα σε χρεώσει (άσχετα αν έχει ξεκινήσει ακόμη ή όχι) penalty. Εξού και το "θα μπλέξεις". Ενοω πως ειναι καλυτερο να μην αναφερεται κατι, εαν δεν ειναι 100% εγκυρο. Οπως προειπα, καλεσα και τους δυο παροχους και μου ειπαν οτι απλα ακυρωνω το συμβολαιο χωρις καμια οφειλη, αφου δεν εχει ξεκινησει.
Aggelos_INSM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, emperor4her είπε δυστυχως οχι.. γιατι η 24 αρα εχει 3ευρω διαφορα το μηνα, εχει 1mb upload ενω τωρα πιανουν 5 ακατεβατα, και το σημαντικο ειναι οτι η 24αρα συγχρονιζει με 8-10.. οποτε +3Ε το μηνα για +4 Mb... ΑΑ, μιλαμε για κεντρο πατρας. οχι στο κωλοκοτρονιτσι.. Τι ISP?
l337 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, giannhsg είπε Ενοω πως ειναι καλυτερο να μην αναφερεται κατι, εαν δεν ειναι 100% εγκυρο. Οπως προειπα, καλεσα και τους δυο παροχους και μου ειπαν οτι απλα ακυρωνω το συμβολαιο χωρις καμια οφειλη, αφου δεν εχει ξεκινησει. Για να σου απαντάω και να επιμένω έχω τους λόγους μου τους οποίους δεν θα ήθελα να αναλύσω εδώ. Θα σου πρότεινα ότι σου λένε να το ζητήσεις εγγράφως. Επίσης εύχομαι όλα να πάνε καλά.
emperor4her Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε Τι ISP? Pote..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα