Anthony3091 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος να γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ του τίτλου? Είναι νέο πρόγραμμα και δε βρίσκω αρκετές πληροφορίες πέρα από το site του. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiKe-Dee Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Anthony3091 είπε Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος να γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ του τίτλου? Είναι νέο πρόγραμμα και δε βρίσκω αρκετές πληροφορίες πέρα από το site του. Ευχαριστώ Μια χαρά πλήρη ιστοσελίδα έχει με το syllabus, προσκλήσεις κ.λπ. http://www.cs.unipi.gr/iot/ και επίσης υφίσταται από το έτος 2018-2019. Τι παραπάνω δηλαδή θα ήθελες να μάθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anthony3091 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Πολλά παραπάνω! Τι προσανατολισμό έχει, εργασιακό ή ακαδημαικό. Αν μπορεί να μετρήσει στον ιδιωτικό τομέα. Αν ειναι βιώσιμο σε συνδυασμό με εργασία από άποψη χρόνου, φόρτου εργασίας κτλ. Αν είναι υποχρεωτικές οι παρακολουθήσεις και άλλα πολλά. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, αν έχεις και παραπάνω να μου δώσεις ευπρόσδεκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios28 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε Πολλά παραπάνω! Δεν το ξέρω αλλά με μια γρήγορη ματιά συμπεριλαμβανομένης της φήμης των μεταπτυχιακών του παν/μου Πειραιά, μου φαίνεται ότι βγαίνει σε συνδυασμό με εργασία (θεωρώ ότι είναι εισαγωγικό/θεωρητικό χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες πρότερες γνώσεις). Αν θα βοηθήσει στον ιδιωτικό τομέα δεν το ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiKe-Dee Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, Anthony3091 είπε Πολλά παραπάνω! Τι προσανατολισμό έχει, εργασιακό ή ακαδημαικό. Αν μπορεί να μετρήσει στον ιδιωτικό τομέα. Αν ειναι βιώσιμο σε συνδυασμό με εργασία από άποψη χρόνου, φόρτου εργασίας κτλ. Αν είναι υποχρεωτικές οι παρακολουθήσεις και άλλα πολλά. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, αν έχεις και παραπάνω να μου δώσεις ευπρόσδεκτες. Τώρα μιλάς σωστά και συγκεκριμένα, καλή αναζήτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα