Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα ειχα θεμα με τα αγγλικα, αν και μια φορα μου ειχε κατσει αποπειρα Νιγηριανης απατης οταν ηθελα να πουλησω το αυτοκινητο μου, οποτε γενικα με το που λαβω μηνυμα στα αγγλικα αυτοματα σκεφτομαι Νιγηρια και πορευομαι με βαση αυτο.

Καλα το να μπω σε σπιτι αλλου που πετυχα μεσω fb (ή να τον φερω σπιτι μου) για να αγορασω ή να πουλησω κατι ετσι στο ασχετο δεν το εκανα ουτε με σφαιρες, μπορω να σκεφτω προχειρα 5-6 σεναρια που στραβωνει ασχημα η φαση και κανενα προιον δεν αξιζει την αδρεναλινη.

Τωρα γενικα η στραβη μπορει παντα να σου κατσει, τυπου να σου αρπαξει ο αλλος το προιον ή να σου δωσει πλαστα. Το πρωτο το ψιλοελεγχεις αν θεσεις εσυ το μερος συναντησης, σιγουρα πολυσυχναστο μερος καποια νορμαλ ωρα. Τωρα αν σου δωσει πλαστα την πατησες αλλα ομολογω πως δεν εχω ακουσει κατι τετοιο.

Γενικα προτιμω το φορουμ εδω για αγοραπωλησιες γιατι μου δινει μια αισθηση ασφαλειας, τυπου να δω τα ποστ/αξιολογησεις του αγοραστη, ενω το FB απ'οσο ξερω δεν εχει τετοια. Βεβαια εχω κανει τελευταια 2 αγοραπωλησιες σε κατι games στο FB και προφανως πηγαν ολα καλα.

• Like 2
Δημοσ.

Ok άρα γενικά δεν είχατε κακές εμπειρίες . Γιατί έχω κανονίσει ένα ραντεβού για αύριο . Ένας πριν από λίγο μου έστειλε στα αραβικά ! Ούτε καν τον κόπο δεν έκανε να μεταφράσει . Μάλλον είναι από το μέλλον !

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gbras είπε

Ok άρα γενικά δεν είχατε κακές εμπειρίες . Γιατί έχω κανονίσει ένα ραντεβού για αύριο . Ένας πριν από λίγο μου έστειλε στα αραβικά ! Ούτε καν τον κόπο δεν έκανε να μεταφράσει . Μάλλον είναι από το μέλλον !

Ενταξει τωρα κοιτα, προφανως αν δεν μπορω να συνεννοηθω με τον αγοραστη/πωλητη, δεν θα εμπαινα με τιποτα στον κοπο να συναντηθω μαζι του :lol:

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ενταξει τωρα κοιτα, προφανως αν δεν μπορω να συνεννοηθω με τον αγοραστη/πωλητη, δεν θα εμπαινα με τιποτα στον κοπο να συναντηθω μαζι του :lol:

Εννοείται ουτε καν του απαντησα!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gbras είπε

Οντως πολυ επικινδυνο, επισης σκεφτομαι μπορει να παρει το αντικειμενο και να την κοπανησει η να σου δωσει πλαστα χρηματα. Παντως γι αυτο ρωταω να δω αν καποιος εχει κακη εμπειρια απο κατι τετοιο.

Ενας φίλος πούλησε ένα Ps4 απο αγγελία στο fb. Συναντήθηκαν ένα βράδυ στην συγγρου στο Κουκάκι με ένα πολύ κουλ, φιλικό κ συμπαθητικό τυπάκο.

Ο τύπος τσέκαρε το μηχάνημα (κλειστό στο κουτί του), Πηγε να βγάλει λεφτα απο την τράπεζα, γύρισε κ έδωσε 8 κολλαριστά 50€, πήρε το μηχάνημα και έφυγε. 

Στη συνέχεια ο φίλος διαπίστωσε ότι τα πενήνταευρα ήταν φωτοτυπίες της κακιάς ώρας. Τόσο απλά.... Ακόμα να το χωνέψει ποσο κορόιδο πιάστηκε... 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Γενικα προτιμω το φορουμ εδω για αγοραπωλησιες γιατι μου δινει μια αισθηση ασφαλειας, τυπου να δω τα ποστ/αξιολογησεις του αγοραστη, ενω το FB απ'οσο ξερω δεν εχει τετοια. Βεβαια εχω κανει τελευταια 2 αγοραπωλησιες σε κατι games στο FB και προφανως πηγαν ολα καλα.

fb.png.d5dcbc8db296bc0ff153596b0a2f09a7.png

Έχουν προστεθεί αρκετό καιρό τώρα, απλά αν δεν έχεις 5+ δεν εμφανίζονται. Προσωπικά έχω κάνει συναλλαγές και στα δυο (forum-fb), λίγο πιο κερδοφόρες στο Facebook για να είμαι ειλικρινής, και σίγουρα μπορούν να δουν τις αγγελίες και παραπάνω άτομα που δεν ασχολούνται με forums κτλπ. Στο Forum συμφωνώ ότι μπορείς να δεις και μία αξιολόγηση και να είσαι λίγο πιο ήσυχος, παρόλα αυτά και τα περισσότερα προφίλ στο Facebook είναι ανοιχτά βιβλία, μπορείς να δεις και με τι άτομο έχεις να κάνεις σε γενικές γραμμές. 
Το θέμα στο Facebook είναι ότι δεν αφήνουν αξιολόγηση τις περισσότερες φορές. Μπορεί να έχω κάνει και 10 πχ, και να έχουν αφήσει μόνο 3 που ήταν  "power users" και ήθελαν να έχουν και αυτοί αξιολογήσεις. Σαν γενική εμπειρία είναι λίγο μπελαλίδικο, παράδειγμα είχα βάλει μια εξάτμιση από ένα παπάκι, και ενώ δεν φαινόταν καθόλου στην φωτογραφία το παπί, όλοι για αυτό μου έστελναν μηνύματα.... 8/10 ξένοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις περισσότερες μου αγγελίες, οι ενδιαφερομενοι ειναι ξενοι.

Αν μπω στο προφιλ τους και δω οτι μενουν Αθηνα προχωραω κανονικα σε επικοινωνια, αλλιως τους αγνοώ γιατι το πιθανοτερο ειναι πως στελνουν οπου βρουν.

Με ολους οσους γραφουν οτι μενουν Αθηνα, βρεθηκαμε και δεν υπηρξε ποτέ πρόβλημα.

Δεν κανουν και παζάρια όπως κανουν οι 9 στους 10 Έλληνες.

Συναντηση παντα καπου κεντρικα με κόσμο, όπως κανω και με Ελληνες εξαλλου.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ μέσα και θέλω να βοηθήσω να πω και εγώ την εμπειρία μου. Από το market place στο facebook όταν βλέπετε καινούργιο λογαριασμό μην μπαίνετε καν στον κόπο να τους απαντάτε. Επίσης ακόμα και παλιός λογαριασμος να είναι εάν ανταλλάξετε τηλέφωνα και σας πάρει με απόκρυψη μην μπείτε καν στον κόπο να ασχοληθείτε. Και κάτι τελευταίο παιδιά, οι κινέζοι πλέον κάνουν τόσο πιστές αντιγραφές που δεν θα ντραπώ να σας πω ότι πριν κανένα δίμηνο την πάτησα και εγώ με τα AirPods Pro.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Είχα δώσει ενα iphone 6 σε μια μελαμψή κοπέλα στην Αττική...Βρεθήκαμε και μου είπε να πάμε σπίτι της να έχει ίντερνετ για να δει αν είναι κλειδωμένο. Πήγα με βαριά καρδιά. Τελικά όλα οκ. Ήταν και η συγκάτηκος της εκεί κουτσά στραβά μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά συννενοηθήκαμε και κάναμε και χαβαλέ . Τώρα δεν θα το ξανά έκανα ομως. Είναι λαχείο το που θα πέσεις.Πάντως αν πουλάς κινητό,όποτε βάζω αγγελία στο φβ,9 στους 10 που μου στέλνουν,είναι ξένοι. 

Ελπιζω η συνεχει αν υπηρξε να ηταν αναλογη εστω και αν και λογικο δεν την γραφεις εδω αλλα πηρες ρσικο να πας σε ξενο σπιτι .

Καλυτερα σε cafe με wifi

Insomnia Για σιγουρια  οσο γινεται .

Μονο μια φορα την πατησα πριν πολλα χρονια που εστειλε νομιμο software επεξεργασιας video καπου στην Κεντρικη Ελλαδα χωρις δεσμευσεις και δεν πηρα τα λεφτα 

Απο τον δρομο μια φορα ειχα παρει μαϊμου Iphone (δεν τα ξερω τα κινητα ) αλα το πουλησα με μικρη χασουρα σε καποιον λεγοντας οτι ειναι απομιμηση

Δημοσ.

Για την ιστορια, ολα πηγαν μια χαρα. Ενας αμερικανος ηταν , μια χαρα. Τωρα βεβαια δινω και μια τηλεοραση και την θελει ενας μαυρος... ασε καλυτερα :D

Δημοσ.

Στις 15/7/2020 στις 6:50 ΜΜ, Dannie είπε

Επειδη ειναι κοντα μου και ξερω την διαχειριστρια το νοικιασε σε 2 φοιτητριες....(βεβαια στην συμβολαιογραφο εμαθα οτι ειχε αγορασει και αλλο ενα εντος του ιδιου ετους - αυτα λογω απαλλαγης).Αφου στην προκαταβολη ειχε ερθει μια φιλη μου μαζι και μου ειπε νομιζα οτι ελεγες υπερβολες.Ενταξει κεντρο μενω πολλαααα χρονια και εχω ζησει πολλα αλλα η ζωη ειναι γεματη εμπειριες...!

Μπας και ήταν ο Παπαδημούλης μεταμφιεσμένος να μην τον πάρεις είδηση.;;;;;:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...