gbras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Εχω καποιες αγγελιες στο marketplace στο facebook και εμφανιζονται συχνα καποιοι αγοραστες που μιλανε μονο αγγλικα και ενδιαφερονται να αγορασουν το προιον. Εχει κανει κανενας συναλλαγη με τετοιους "περιεργους".?
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, gbras είπε Εχω καποιες αγγελιες στο marketplace στο facebook και εμφανιζονται συχνα καποιοι αγοραστες που μιλανε μονο αγγλικα και ενδιαφερονται να αγορασουν το προιον. Εχει κανει κανενας συναλλαγη με τετοιους "περιεργους".? Είχα δώσει ενα iphone 6 σε μια μελαμψή κοπέλα στην Αττική...Βρεθήκαμε και μου είπε να πάμε σπίτι της να έχει ίντερνετ για να δει αν είναι κλειδωμένο. Πήγα με βαριά καρδιά. Τελικά όλα οκ. Ήταν και η συγκάτηκος της εκεί κουτσά στραβά μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά συννενοηθήκαμε και κάναμε και χαβαλέ . Τώρα δεν θα το ξανά έκανα ομως. Είναι λαχείο το που θα πέσεις.Πάντως αν πουλάς κινητό,όποτε βάζω αγγελία στο φβ,9 στους 10 που μου στέλνουν,είναι ξένοι. 7
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Είχα δώσει ενα iphone 6 σε μια μελαμψή κοπέλα στην Αττική...Βρεθήκαμε και μου είπε να πάμε σπίτι της να έχει ίντερνετ για να δει αν είναι κλειδωμένο. Πήγα με βαριά καρδιά. Τελικά όλα οκ. Ήταν και η συγκάτηκος της εκεί Αλλού νόμιζα πως θα καταλήξει η ιστορία.... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από zx1234r 6 3
gbras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Οντως πολυ επικινδυνο, επισης σκεφτομαι μπορει να παρει το αντικειμενο και να την κοπανησει η να σου δωσει πλαστα χρηματα. Παντως γι αυτο ρωταω να δω αν καποιος εχει κακη εμπειρια απο κατι τετοιο. 1
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, gbras είπε Οντως πολυ επικινδυνο, επισης σκεφτομαι μπορει να παρει το αντικειμενο και να την κοπανησει η να σου δωσει πλαστα χρηματα. Παντως γι αυτο ρωταω να δω αν καποιος εχει κακη εμπειρια απο κατι τετοιο. Κατα καιρούς έχω ακούσει και εγώ τέτοιες ιστορίες αλλά εφόσον μιλάμε για χέρι χέρι, έχεις το ίδιο ρίσκο που θα είχες αν μίλαγε ελληνικά. Γενικά οι αγγελίες facebook έχουν τεράστιο κοινό γιατί έχουν όλοι λογαριασμό. Θέλει περισσότερη προσοχή, δεν είναι insomnia. Αλλά υπάρχουν και τα θετικά της υπόθεσης. Μπορεί να πέσεις σε μία περίπτωση σαν του @LabrakisG1992 και αν το χειριστείς σωστά να περάσεις αξέχαστα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από zx1234r 2
Giorgos9004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, gbras είπε Εχω καποιες αγγελιες στο marketplace στο facebook και εμφανιζονται συχνα καποιοι αγοραστες που μιλανε μονο αγγλικα και ενδιαφερονται να αγορασουν το προιον. Εχει κανει κανενας συναλλαγη με τετοιους "περιεργους".? 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Είχα δώσει ενα iphone 6 σε μια μελαμψή κοπέλα στην Αττική...Βρεθήκαμε και μου είπε να πάμε σπίτι της να έχει ίντερνετ για να δει αν είναι κλειδωμένο. Πήγα με βαριά καρδιά. Τελικά όλα οκ. Ήταν και η συγκάτηκος της εκεί κουτσά στραβά μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά συννενοηθήκαμε και κάναμε και χαβαλέ . Τώρα δεν θα το ξανά έκανα ομως. Είναι λαχείο το που θα πέσεις.Πάντως αν πουλάς κινητό,όποτε βάζω αγγελία στο φβ,9 στους 10 που μου στέλνουν,είναι ξένοι. Πρόσφατα πούλησα ένα Samsung Galaxy J3 2017 στο Facebook. Μου έστειλαν αρκετοί, οι περισσότεροι μου έστελναν στα αγγλικά ή greeklish. Τελικά πουλήθηκε με αντικαταβολή σε κάποιον από Αιτωλοακαρνανία. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν έπρεπε να τον εμπιστευτώ άλλα τελικά το παρέλαβε, το τσέκαρε και μου έστειλε αργότερα ότι όταν έχω παρόμοιες αγγελίες να του στέλνω. Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους, είναι θέμα τύχης το τι θα συναντήσεις με τόσα ψεύτικα προφίλ.
Dannie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω ενα παλιο διαμερισμα πουλησα απο το φεις.Βεβαια δεκαδες μηνυματα σαχλα(δηλαδη εμπειριες μοναδικες...) αλλα αναμεσα τους υπηρχαν και σοβαρα.Αυτο που δεν θα ξεχασω ειναι οτι ηθελε να το δει καποιος και βλεποντας το προφιλ του λεω αααα καλααααα.Ερχεται λοιπον ενας γυρω στα 45 εντελως αναρχικος σε ντυσιμο με αλογουρα μπαινει μεσα παει μια στο ενα δωματιο μια στο αλλο(2 λεπτα)και μου λει σου δινω τοσα θελεις(περισσοτερα απο οσα που ειχαν προτεινει αλλοι εως τοτε)του λεω να το σκεφτω κ.τ.λ και ταυτοχρονα ερχεται μια κυρια συναντιουντε φευγει αυτος και μου λει και αυτη ενδιαφερομαι(μου εδινε τα ιδια λεφτα με το κυριο με την κοτσιδα).Δεν ηξερα τι να κανω.Ο Κυριος μπορει να ειχε μια εμφανιση αναρχικη αλλα μου εβγαζε μια ειλικρινεια και δεν ηθελα να τον πουλησω αφου πρωτος εδωσε αυτη την τιμη(στην κυρια εξηγησα τι εγινε και μου λει σιγα μην το παρει αυτος κ.τ.λ και δεν μου εκανε προταση για περισσοτερα χρηματα).Την αλλη μερα εκλεισα ραντεβου με τον κυριο σε συμβολαιογραφω δικο μου και μου εδωσε προκαταβολη(η συμβολαιογραφος ειχε παθει σοκ μου ελεγε συνεχεια ποσο σωστος ηταν κ.τ.λ οτι ειχε δικαιωμα να παει σε δικη του συμβολαιογραφο).Οταν με παιρνει τηλεφωνο παλι η κυρια σιγουρη οτι ο αλλος θα ειχε εξαφανιστει επαθε σοκ και μου εδινε 2.000 παραπανω της ειπα οχι και πηγε να μου πει περισσοτερα και την εκοψα λεγοντας της εδωσα τον λογο μου πηρα προκαταβολη ΤΕΛΟΣ.Παιδια ειδε το σπιτι 2 λεπτα(και ουτε ενω αλλοι εκαναν λες και ηρθαν για καφε) ας αφησουμε την εμφανιση που δυστυχως σε επηρεαζει και ομως ηταν σωστος(και χαιρομαι που εμπιστευτηκα το ενστικτο μου και ας εχασα 2-3 χιλιαρικα παραπανω,οχι οτι μου περισσευουν).Βεβαια στην ζωη μου την εχω παθει απο ανθρωπους που ακομα και τωρα λεω μα ειναι δυνατον....!Θεμα τυχης ειναι δεν ξερω.(εκεινη την εποχη ειχα ανοιξει θεμα εδω για το αν θα επρεπε να το βαψω κ.τ.λ η να το πουλησω οπως ηταν και ειχα βοηθηθει πολυ ). Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από Dannie 11
Μακιαβέλλι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Είχα δώσει ενα iphone 6 σε μια μελαμψή κοπέλα στην Αττική...Βρεθήκαμε και μου είπε να πάμε σπίτι της να έχει ίντερνετ για να δει αν είναι κλειδωμένο. Πήγα με βαριά καρδιά. Τελικά όλα οκ. Ήταν και η συγκάτηκος της εκεί κουτσά στραβά μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά συννενοηθήκαμε και κάναμε και χαβαλέ . Τώρα δεν θα το ξανά έκανα ομως. Είναι λαχείο το που θα πέσεις.Πάντως αν πουλάς κινητό,όποτε βάζω αγγελία στο φβ,9 στους 10 που μου στέλνουν,είναι ξένοι. Μετά τον χαβαλε η ατμόσφαιρα άρχισε να φορτίζεται, και η υποψήφια αγοραστρια με την συγκάτοικο ένιωθα ότι με διεκδικούσαν αμφότερες..... Μπλα μπλα μπλα.... Μπορεί να μην πήρα τα 300€ που υπολόγιζα αλλά κέρδισα μια ανάμνηση που θα θυμάμαι για μια ζωή. Fixed.
gthe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Έχω πουλήσει στο insomnia, έχω αγοράσει από το insomnia, έχω αγοράσει από το fb, έχω αγοράσει από ebay, έχω πουλήσει στο ebay. Όλα έχουν την αξία τους και όλα θέλουν την προσοχή τους. Κινητό δεν θα αγόραζα από το ebay used ας πούμε ... θα προτιμουσα το insomnia γιατί έχει πολλούς power users που τα προσέχουν. Στο ebay έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει περισσότερες γρατζουνιές από ότι νόμιζες. Αλλά και στο ebay, αν ο αλλος το πει ... pristine και δεν είναι και κάνεις claim για να βρεις το δίκιο σου, το κερδίζεις για πλάκα (εδώ το κερδίζουν και απατεώνες). Από το fb είχα δει ένα ποδήλατο ... μου άρεσε, επικοινώνησα, οδήγησα εκεί, δεν το ήθελε η κόρη της κυρίας δώσαμε τα λεφτά και το πήραμε. Πολύ απλά.
papoys1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 27 λεπτά πριν, Dannie είπε Εγω ενα παλιο διαμερισμα πουλησα απο το φεις.Βεβαια δεκαδες μηνυματα σαχλα(δηλαδη εμπειριες μοναδικες...) αλλα αναμεσα τους υπηρχαν και σοβαρα.Αυτο που δεν θα ξεχασω ειναι οτι ηθελε να το δει καποιος και βλεποντας το προφιλ του λεω αααα καλααααα.Ερχεται λοιπον ενας γυρω στα 45 εντελως αναρχικος σε ντυσιμο με αλογουρα μπαινει μεσα παει μια στο ενα δωματιο μια στο αλλο(2 λεπτα)και μου λει σου δινω τοσα θελεις(περισσοτερα απο οσα που ειχαν προτεινει αλλοι εως τοτε)του λεω να το σκεφτω κ.τ.λ και ταυτοχρονα ερχεται μια κυρια συναντιουντε φευγει αυτος και μου λει και αυτη ενδιαφερομαι(μου εδινε τα ιδια λεφτα με το κυριο με την κοτσιδα).Δεν ηξερα τι να κανω.Ο Κυριος μπορει να ειχε μια εμφανιση αναρχικη αλλα μου εβγαζε μια ειλικρινεια και δεν ηθελα να τον πουλησω αφου πρωτος εδωσε αυτη την τιμη(στην κυρια εξηγησα τι εγινε και μου λει σιγα μην το παρει αυτος κ.τ.λ και δεν μου εκανε προταση για περισσοτερα χρηματα).Την αλλη μερα εκλεισα ραντεβου με τον κυριο σε συμβολαιογραφω δικο μου και μου εδωσε προκαταβολη(η συμβολαιογραφος ειχε παθει σοκ μου ελεγε συνεχεια ποσο σωστος ηταν κ.τ.λ οτι ειχε δικαιωμα να παει σε δικη του συμβολαιογραφο).Οταν με παιρνει τηλεφωνο παλι η κυρια σιγουρη οτι ο αλλος θα ειχε εξαφανιστει επαθε σοκ και μου εδινε 2.000 παραπανω της ειπα οχι και πηγε να μου πει περισσοτερα και την εκοψα λεγοντας της εδωσα τον λογο μου πηρα προκαταβολη ΤΕΛΟΣ.Παιδια ειδε το σπιτι 2 λεπτα(και ουτε ενω αλλοι εκαναν λες και ηρθαν για καφε) ας αφησουμε την εμφανιση που δυστυχως σε επηρεαζει και ομως ηταν σωστος(και χαιρομαι που εμπιστευτηκα το ενστικτο μου και ας εχασα 2-3 χιλιαρικα παραπανω,οχι οτι μου περισσευουν).Βεβαια στην ζωη μου την εχω παθει απο ανθρωπους που ακομα και τωρα λεω μα ειναι δυνατον....!Θεμα τυχης ειναι δεν ξερω.(εκεινη την εποχη ειχα ανοιξει θεμα εδω για το αν θα επρεπε να το βαψω κ.τ.λ η να το πουλησω οπως ηταν και ειχα βοηθηθει πολυ ). Είμαι μεγάλος σε ηλικία και ένα πράγμα με έχει διδάξει η ζωή.Να εμπιστεύομαι τους απλούς ανθρώπους και να κρατάω απόσταση από τους γραβατωμένους. 6
kallair Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dannie είπε Εγω ενα παλιο διαμερισμα πουλησα απο το φεις.Βεβαια δεκαδες μηνυματα σαχλα(δηλαδη εμπειριες μοναδικες...) αλλα αναμεσα τους υπηρχαν και σοβαρα.Αυτο που δεν θα ξεχασω ειναι οτι ηθελε να το δει καποιος και βλεποντας το προφιλ του λεω αααα καλααααα.Ερχεται λοιπον ενας γυρω στα 45 εντελως αναρχικος σε ντυσιμο με αλογουρα μπαινει μεσα παει μια στο ενα δωματιο μια στο αλλο(2 λεπτα)και μου λει σου δινω τοσα θελεις(περισσοτερα απο οσα που ειχαν προτεινει αλλοι εως τοτε)του λεω να το σκεφτω κ.τ.λ και ταυτοχρονα ερχεται μια κυρια συναντιουντε φευγει αυτος και μου λει και αυτη ενδιαφερομαι(μου εδινε τα ιδια λεφτα με το κυριο με την κοτσιδα).Δεν ηξερα τι να κανω.Ο Κυριος μπορει να ειχε μια εμφανιση αναρχικη αλλα μου εβγαζε μια ειλικρινεια και δεν ηθελα να τον πουλησω αφου πρωτος εδωσε αυτη την τιμη(στην κυρια εξηγησα τι εγινε και μου λει σιγα μην το παρει αυτος κ.τ.λ και δεν μου εκανε προταση για περισσοτερα χρηματα).Την αλλη μερα εκλεισα ραντεβου με τον κυριο σε συμβολαιογραφω δικο μου και μου εδωσε προκαταβολη(η συμβολαιογραφος ειχε παθει σοκ μου ελεγε συνεχεια ποσο σωστος ηταν κ.τ.λ οτι ειχε δικαιωμα να παει σε δικη του συμβολαιογραφο).Οταν με παιρνει τηλεφωνο παλι η κυρια σιγουρη οτι ο αλλος θα ειχε εξαφανιστει επαθε σοκ και μου εδινε 2.000 παραπανω της ειπα οχι και πηγε να μου πει περισσοτερα και την εκοψα λεγοντας της εδωσα τον λογο μου πηρα προκαταβολη ΤΕΛΟΣ.Παιδια ειδε το σπιτι 2 λεπτα(και ουτε ενω αλλοι εκαναν λες και ηρθαν για καφε) ας αφησουμε την εμφανιση που δυστυχως σε επηρεαζει και ομως ηταν σωστος(και χαιρομαι που εμπιστευτηκα το ενστικτο μου και ας εχασα 2-3 χιλιαρικα παραπανω,οχι οτι μου περισσευουν).Βεβαια στην ζωη μου την εχω παθει απο ανθρωπους που ακομα και τωρα λεω μα ειναι δυνατον....!Θεμα τυχης ειναι δεν ξερω.(εκεινη την εποχη ειχα ανοιξει θεμα εδω για το αν θα επρεπε να το βαψω κ.τ.λ η να το πουλησω οπως ηταν και ειχα βοηθηθει πολυ ). Μηπως το σπιτι πλεον ειναι γιαφκα;; Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από kallair 2
Dannie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kallair είπε Μηπως το σπιτι πλεον ειναι γιαφκα;; Επειδη ειναι κοντα μου και ξερω την διαχειριστρια το νοικιασε σε 2 φοιτητριες....(βεβαια στην συμβολαιογραφο εμαθα οτι ειχε αγορασει και αλλο ενα εντος του ιδιου ετους - αυτα λογω απαλλαγης).Αφου στην προκαταβολη ειχε ερθει μια φιλη μου μαζι και μου ειπε νομιζα οτι ελεγες υπερβολες.Ενταξει κεντρο μενω πολλαααα χρονια και εχω ζησει πολλα αλλα η ζωη ειναι γεματη εμπειριες...! Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από Dannie 1
kallair Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 χαχαχα ναι καλε πλακιτσα κανω στηριζομενος στα 2 λεπτα που το ειδε. Για να μην σπαμμαρω μονο στο τοπικ, να προτεινω σε οποιον επιλεξει συναντηση face2face με οποιονδηποτε, ΠΑΝΤΑ σε πολυσυχναστα σημεια κ αν υπαρχει δυνατοτητα, να υπαρχει και καποιος αλλος μαζι σας. Το κορυφαιο που εκανε το παληκαρι παραπανω που πηγε μονος του στο σπιτι της αλλης, ειναι η αρχη σεναριου θριλερ που μετα ξυπνας σε μπανιερα με παγακια κ σου λειπει το νεφρο (υπερβολικο παραδειγμα μεν, δειχνει τους κινδύνους που υπαρχουν δε). 1
NobodyRankXV Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, kallair είπε χαχαχα ναι καλε πλακιτσα κανω στηριζομενος στα 2 λεπτα που το ειδε. Για να μην σπαμμαρω μονο στο τοπικ, να προτεινω σε οποιον επιλεξει συναντηση face2face με οποιονδηποτε, ΠΑΝΤΑ σε πολυσυχναστα σημεια κ αν υπαρχει δυνατοτητα, να υπαρχει και καποιος αλλος μαζι σας. Το κορυφαιο που εκανε το παληκαρι παραπανω που πηγε μονος του στο σπιτι της αλλης, ειναι η αρχη σεναριου θριλερ που μετα ξυπνας σε μπανιερα με παγακια κ σου λειπει το νεφρο (υπερβολικο παραδειγμα μεν, δειχνει τους κινδύνους που υπαρχουν δε). Θα μπορούσε βέβαια να είναι και η αρχή ενός διαφορετικού σεναρίου 😋 1
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Είχα δώσει ενα iphone 6 σε μια μελαμψή κοπέλα στην Αττική...Βρεθήκαμε και μου είπε να πάμε σπίτι της να έχει ίντερνετ για να δει αν είναι κλειδωμένο. Πήγα με βαριά καρδιά. Τελικά όλα οκ. Ήταν και η συγκάτηκος της εκεί κουτσά στραβά μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά συννενοηθήκαμε και κάναμε και χαβαλέ . Τώρα δεν θα το ξανά έκανα ομως. Είναι λαχείο το που θα πέσεις.Πάντως αν πουλάς κινητό,όποτε βάζω αγγελία στο φβ,9 στους 10 που μου στέλνουν,είναι ξένοι. Αν θελεις στειλε σε PM το ονομα της κοπελας στο FB, ετσι απλα για να ελεγξω τα οσα λες................ 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα