Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Όταν ο άλλος κατέβει για 5 λεπτά θα αφήσει 5-10 πόντους ανοιχτό το τζάμι ώστε να μην πάθει ασφυξία το ζώο αν είναι μέσα στον ήλιο. Τόσο ηλίθιος θα είναι να κλείσει τελειώς τα παράθυρα;;;; Εγώ κάθε μεσημέρι που πάω να πάρω την κόρη από τη δουλειά με φουλ ζέστη μπορεί να περιμένω 10 και 15 λεπτά με σβηστό αυτοκίνητο και ανοιχτό παράθυρο.Θα πεθάνω επειδή κάνει ζέστη;;;

Τα γραψα και πιο πανω. Το ανοιχτο παραθυρο ελαχιστη διαφορα κανει για το σκυλι, αυτη την εποχη, αν πχ το παρκαρεις σε ηλιο.

Επισης το να συγκρινεις τον εαυτο σου με το σκυλο ως προς τις αντοχες στη ζεστη, ειναι ατυχες, πολυ ατυχες.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Όταν ο άλλος κατέβει για 5 λεπτά θα αφήσει 5-10 πόντους ανοιχτό το τζάμι ώστε να μην πάθει ασφυξία το ζώο αν είναι μέσα στον ήλιο. Τόσο ηλίθιος θα είναι να κλείσει τελειώς τα παράθυρα;;;; Εγώ κάθε μεσημέρι που πάω να πάρω την κόρη από τη δουλειά με φουλ ζέστη μπορεί να περιμένω 10 και 15 λεπτά με σβηστό αυτοκίνητο και ανοιχτό παράθυρο.Θα πεθάνω επειδή κάνει ζέστη;;;

Παππού, εσύ όταν ζεσταθείς ο οργανισμός σου έχει μηχανισμό για να το αντιμετωπίσει αυτό, την εφίδρωση. Ο σκύλος δεν έχει τέτοιο μηχανισμό. Δεν μπορεί να ιδρώσει, όπως δεν μπορούν και τα ανθρώπινα νεογέννητα. Σε μια πολύ ζεστή μέρα, που τέτοιες έχουμε άφθονες στη χώρα μας, 5 λεπτά μπορεί να αποβούν μοιραία για έναν σκύλο.

Ο σκύλος του πεθερού μου, ένα τεριέ 6 κιλών (westie για όσους γνωρίζουν), εμφάνισε συμπτώματα θερμοπληξίας καθ' οδόν σε μίνι εκδρομή με το αυτοκίνητο, όπου το air condition ήταν ανοικτό μόνιμα. Έγινε τόσο γρήγορα που προσωπικά τρομοκρατήθηκα. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο, ενώ όμως ήμουν πλήρως ενήμερος για την θερμοπληξία. Δεν τον αφήσαμε καν σε κλειστό αυτοκίνητο. Το όχημα ήταν διαρκώς εν κινήσει με το air condition ανοικτό. Κι όμως το ζώο δεν την πάλεψε με τις θερμοκρασίες. Τουλάχιστον καταφέραμε και το σώσαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αν έχει 35 βαθμούς δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς να αφήσει το ζωάκι του μέσα στον ήλιο. Και εγώ όταν έχει 35 βγαίνω έξω και περιμένω σε κάποια σκιά την κόρη.:PΑν όμως οι καιρικές συνθήκες είναι καλές ή κάνει κρύο υπάρχει πρόβλημα να το αφήσει για 2-3-5 λεπτά;;;;;

Επίσης μπορεί να βρει μία σκιά και να μην είναι μέσα στον ήλιο.Η άλλη ή ο άλλος στο χωριό που το έχει μέσα στο βαρέλι όλη μέρα μέσα στον ήλιο τι να της πούμε και πρέπει να κρεμάσουμε ανάποδα με τα λεγόμενά σας κάποιον που το άφησε για 2-3-5 λεπτά παίρνοντας και όλα τα δυνατά μέτρα για την προστασία του;;;;

Αν κάποιος το έχει παρατήσει μισή - 1 , 2 ώρες μέσα στον ήλιο οκ μαζί σας.Αλλά για να καταδικάσω κάποιον θα περιμένω έξω από το αυτοκίνητό του 5-10 λεπτά και αν δεν φανεί τότε μαζί σας να του ρίχνουμε βουρδουλιές μέχρι να ισιώσει.😊

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...