Προς το περιεχόμενο

[Εξωτερικός HDD] Western Digital Elements Desktop 12 TB /14 TB @ Amazon DE 217.46€ / Amazon ES 250.91€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το έβαλε και το Amazon ES με λίγο καλύτερη τιμή, συγκεκριμένα στα 17.92€/TB, αλλά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα το πρόσθεσα εδώ.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Η καλύτερη τιμή που έχω δει μέχρι τώρα ανά TB. 

Σε προσφορα εχω δει πολλες καλυτερες τιμες ανα TB. Πχ 10ΤΒ στα 165ευρω πριν 1-1.5  χρονο και αλλες περιπτωσεις.

Σε κανονικες τιμες, ακριβως εκει ειναι η τιμη ανα TB, 8αρηδες στα 145 εχουν φτασει απο Ελλαδα μαλιστα, αναλογια με την οποια τα 12 βγαινουν ακριβως 217.5, οσο η τιμη του τιτλου. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Σε προσφορα εχω δει πολλες καλυτερες τιμες ανα TB. Πχ 10ΤΒ στα 165ευρω πριν 1-1.5  χρονο και αλλες περιπτωσεις.

Σε κανονικες τιμες, ακριβως εκει ειναι η τιμη ανα TB, 8αριδες στα 145 εχουν φτασει απο Ελλαδα μαλιστα, αναλογια με την οποια τα 12 βγαινουν ακριβως 217.5, οσο η τιμη του τιτλου. ;)

Δεν είχα ξαναδεί κάτω από 19€ ανά TB εκτός από έναν SMR που είχα ανεβάσει τις περασμένες εβδομάδες, ο οποίος βέβαια έχει τα μειονεκτήματα του. Με συγχωρείς εάν δεν είναι τιμή προσφοράς, δεν το γνώριζα. :) 

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Με συγχωρείς εάν δεν είναι τιμή προσφοράς, δεν το γνώριζα. :) 

Δεν ειπα κατι τετοιο, τυπικα ειναι προσφορα, μαλιστα οι μεγαλοι HDD ειναι παραδοσιακα ακριβοτεροι. Σχολιασα το οτι ειναι χαμηλη τιμη/TB. Νορμαλ ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Δεν είχα ξαναδεί κάτω από 19€ ανά TB 

Έχει πάλι τώρα στο αγγλικό αμαζον έναν 6ΤΒ στα 111,80€ (συν την όποια προμήθεια της τράπεζας για μετατροπή λιρες/ευρώ) και γενικά παίζουν συχνά-πυκνά αρκετά καλύτερες τιμές (πάλι από το ίδιο αμαζον πρόσφατα είχε 12ΤΒ κάτω απο 200€). Παρεμπιπτόντως η τιμή του 12αρη του γερμανικού του θέματος αυξήθηκε πλέον. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Δε ξέρω γιατί το βλέπεις τόσο αλλά σε εμένα είναι 207.45€.

1322039146_(118).png.225b0e97dde2013e223a5080b1e8b603.png

Ναι έβλεπα την τιμη πριν το βάλεις στο καλάθι,μετα αλλάζει για κάποιο λόγο.

Deal Price: £169.99 + £8.95 delivery
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, grhgorhs1976 είπε

Ναι έβλεπα την τιμη πριν το βάλεις στο καλάθι,μετα αλλάζει για κάποιο λόγο.

Deal Price: £169.99 + £8.95 delivery

Όντως κι εγώ δε ξέρω γιατί αυξάνεται η τιμή μόλις προχωρήσεις στην παραγγελία. Στην μετατροπή του Amazon όμως από λίρες σε ευρώ δυστυχώς πάντα χάνεις λίγο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mcgerger είπε

Νομίζω υπολογίζει το νέο ΦΠΑ για Ελλάδα, αν λέμε το ίδιο.

Ναι, αυτό συμβαίνει 

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...