marksk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Καλημέρα Κάνω 1-2 φορές το χρόνο ταξίδι από Κομοτηνή για Αθήνα με το αυτοκίνητο. Θέλω να βγάλω epass eway και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Πόσα μηχανάκια πρέπει να βγάλω ρε παιδιά για να κάνω το ταξίδι χωρίς να σταματάω στα διόδια να πληρώσω cash και ποια ;
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Αν δε βιαζεσαι περιμενε λιγο ειπαν θα συνδεθούν για να παιζουν όλες με εναν. εξαίρεση παραμένουν τα μαλγαρα που ειναι δημόσια και η εγνατία που δεν εχει e-pass και θα σταματας
plasTOST Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, marksk είπε Καλημέρα Κάνω 1-2 φορές το χρόνο ταξίδι από Κομοτηνή για Αθήνα με το αυτοκίνητο. Θέλω να βγάλω epass eway και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Πόσα μηχανάκια πρέπει να βγάλω ρε παιδιά για να κάνω το ταξίδι χωρίς να σταματάω στα διόδια να πληρώσω cash και ποια ; Από Αθήνα μέχρι Λαμία της Νέας Οδού. Από Λαμία μέχρι και Θεσσαλονίκη με το pass της Αττικής Οδού. 1
marksk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Θα κατέβω τον Αύγουστο οπότε πατάω buy now Βλέπω και κεντρική οδός κάτι διόδια. παίζει και αυτό χώρια ;
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 ότι είπε ο φίλος plasTOST τότε... απλα μια προταση βαλε μια βαση και αλλαζε πομπο όταν αλλαζεις αυτοκινητόδρομο γιατι την ακουνε κ μπερδευονται καμια φορά (το εχω παθει 2-3 φορες όταν ειχα στο προηγούμενο αμαξι και τους 2 κολλημένους και μου το ειπε ενα παλικαρι απο τα διοδια να μη τα εχω καλυτερα ταυτόχρονα εμφανη) 1
marksk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) αγία τριάδα και μαυρομαντήλα περνάς με της Νέας Οδού ; Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από marksk
plasTOST Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, marksk είπε αγία τριάδα και μαυρομαντήλα περνάς με της Νέας Οδού ; ναι νέας Οδού. Αν πας Πελοπόννησο και από Πάτρα για Ιωάννινα κλπ πας με της Αττικής Οδού 20 λεπτά πριν, paylidis είπε ότι είπε ο φίλος plasTOST τότε... απλα μια προταση βαλε μια βαση και αλλαζε πομπο όταν αλλαζεις αυτοκινητόδρομο γιατι την ακουνε κ μπερδευονται καμια φορά (το εχω παθει 2-3 φορες όταν ειχα στο προηγούμενο αμαξι και τους 2 κολλημένους και μου το ειπε ενα παλικαρι απο τα διοδια να μη τα εχω καλυτερα ταυτόχρονα εμφανη) Αυτό το έχω ακούσει και εγώ και ίσως το έχω πάθει. Γιατί μου έχει τύχει 1-2 φορές. 1
marksk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 τέλεια ευχαριστώ. πήρα epass και fast pass. Βάση που θα βρούμε παιδιά ;
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, marksk είπε Βάση που θα βρούμε παιδιά ; δινουν μαζι με το εργαλειο
GrMikeD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Εγώ έχω τρία: e-pass, fast-pass και γέφυρα-pass! Ανυπομονώ να ερθει η στιγμή το φθινόπωρο (?) που θα γίνουν ένα!
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε Αν δε βιαζεσαι περιμενε λιγο ειπαν θα συνδεθούν για να παιζουν όλες με εναν. εξαίρεση παραμένουν τα μαλγαρα που ειναι δημόσια και η εγνατία που δεν εχει e-pass και θα σταματας Αυτο το ακουω τα τελευταια 10 χρονια, ακομα τιποτα. 1 1
eMike Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, GrMikeD είπε Εγώ έχω τρία: e-pass, fast-pass και γέφυρα-pass! Ανυπομονώ να ερθει η στιγμή το φθινόπωρο (?) που θα γίνουν ένα! Γιατί αφού το epass περνάει τη γέφυρα..?
plasTOST Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, eMike είπε Γιατί αφού το epass περνάει τη γέφυρα..? Έχει γενναία έκπτωση με το γεφυραpass στο Ρίο Αντίρριο. 1 1
GrMikeD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10,60 EUR η κάθε διέλευση ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ... 44 λεπτά πριν, eMike είπε Γιατί αφού το epass περνάει τη γέφυρα..? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από GrMikeD 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα