Προς το περιεχόμενο

[Powerbank] BlitzWolf BW-P9, 10000mAh , 10,66€ @ Banggood - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγη τύχη θα πάτε διακοπές με αυτό: https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P9-10000mAh-18W-QC3_0-PD3_0-Type-c-USB-Ports-Power-Bank-with-Fast-Charging-Dual-Input-and-Output-for-iPhone-X-XS-for-Switch-for-Samsung-Xiaomi-Huawei-p-1519986.html

Κουπόνι: BGRBWP9

Αποστολή από Τσεχία, βιαστείτε όσοι το θέλετε γιατί και το χθεσινό κουπόνι ήταν για 30 κομμάτια. 18W QC3, Type Α και Type C, dual input.

Τα υπόλοιπα σε επόμενα μηνύματα.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσο καιρο θα κανει να ερθει; γιατι θα φυγω διακοπες σε 15 μερες.

edit. δεν γαμ...αι. βαζω παραγγελια.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kallair είπε

Αν παραλάβεις θα είναι οριακά. Πιστεύω ότι δε θα προλάβεις. Γιατί λένε ότι θέλουν 3-7 business days για να το στείλουν. + μία εβδομάδα ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imvrios είπε

Αν παραλάβεις θα είναι οριακά. Πιστεύω ότι δε θα προλάβεις. Γιατί λένε ότι θέλουν 3-7 business days για να το στείλουν. + μία εβδομάδα ακόμα.

ειναι για την κοπελα μου, και θα ερθει η παραγγελια στο μαγαζι που ειναι ανοιχτο και, πλεον, ο ταχυδρομος ειναι κολληταρι με τοσες παραγγελιες που μου φερνει! χαχαχα

πω ρε φιλε εφαγα πανηγυρικο ακυρο!!!! 

βαζω το κουπονι κανονικα, το δεχεται, μπαινω paypal, περιμενω το sms για επιβεβαιωση ασφαλειας, παταω πληρωμη και μου λεει failed! μπαινω να τσεκαρω το υπολοιπο μου, δεν εχει γινει χρεωση. μπαινω να κανω παλι την διαδικασια να το παραγγειλω, το κουπονι εχει χρησιμοποιηθει ηδη 50 φορες γραφει... 😭

Sad Anthony Anderson GIF

Δημοσ.

Τι, τέλος κιόλας 😄; Next Time.

Παίζει όλα να αγοράστηκαν από εδώ. Γιατί ο κωδικός ήταν region locked για Ελλάδα,Κύπρο, Βουλγαρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασε εμεινα με γουρλωμενα ματια.  πανω απο 30 δευτερολεπτα δεν ηταν απο οταν εβαλα τον κωδικο κ τον δεχθηκε, μεχρι να πατησω το pay στο paypal, και φαω το ακυρο.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks t.s.....

μαλλον ημουνα απο τους τελευταιους που προλαβα την προσφορα

Επεξ/σία από glamor
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kallair είπε

edit. δεν γαμ...αι. βαζω παραγγελια.

Μόλις μου ήρθε mail οτι εχει σταλεί.

Thanks for shopping with us. We are glad to inform you that your order xxxxxxxx has been shipped out. The expected arrival time is Sunday,07/26. Click the button "Track your Order" to view full details.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Το lucky bag πότε θα είναι ξανά ενεργό; Περιμένουμε Χριστούγεννα;

Τελείωσε. Η αποστολή ήταν από Τσεχία. Τώρα έχει διαθεσιμότητα μόνο Κίνα.

Από Ασία το τελευταίο διάστημα έχει πάλι σταματήσει να στέλνει μπαταρίες το Banggood.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, imvrios είπε

Τελείωσε. Η αποστολή ήταν από Τσεχία. Τώρα έχει διαθεσιμότητα μόνο Κίνα.

Από Ασία το τελευταίο διάστημα έχει πάλι σταματήσει να στέλνει μπαταρίες το Banggood.

Αν το ξαναδείς διαθέσιμο και έχεις χρόνο, ειδοποίησε :D

• Like 1
Δημοσ.

Στο αντίστοιχο p10 όταν φορτίζω ασύρματα το galaxy s10 μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο κινητο κάνει παύση της ασύρματης φόρτισης. Καμια ιδεα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...