Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μετακομίσω σύντομα στην ζωγράφου, και συγκεκριμένα στο ύψος της παπάγου ( στην αρχή της).

Ξέρει κανείς τα μέρη απο κει; Είναι ωραία;

Έχει κανείς να  προτείνει μέρη για πεζοπορία εκει τριγύρω, κυρίως οτιδήποτε με φύση;

Δεν πήγαινα ποτε προς τα κεί και ανυπομονώ είναι η αληθεια οπότε αν μπορείτε να με κατατοπίσετε λίγο θα το εκτιμούσα αν και είμαι σίγουρος πως με τον καιρό θα την βρω την ακρη

Δημοσ.

σε "walking distance" είναι η πανεπιστημοπουπολη και το άλσος Συγγρού. 
Από εκεί και πέρα υπάρχει η πολυτεχνειουπολη και το μπαμπικτον. Αν περπατάς πολύ ή τρέχεις, και τα τρία ενώνονται και μπορείς να κάνεις μεγάλες βόλτες. 

Πιο μακριά είναι ο Λυκαβηττός και ο Υμηττός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, darkpsyelf said:

Θα μετακομίσω σύντομα στην ζωγράφου, και συγκεκριμένα στο ύψος της παπάγου ( στην αρχή της).

Ξέρει κανείς τα μέρη απο κει; Είναι ωραία;

Έχει κανείς να  προτείνει μέρη για πεζοπορία εκει τριγύρω, κυρίως οτιδήποτε με φύση;

Δεν πήγαινα ποτε προς τα κεί και ανυπομονώ είναι η αληθεια οπότε αν μπορείτε να με κατατοπίσετε λίγο θα το εκτιμούσα αν και είμαι σίγουρος πως με τον καιρό θα την βρω την ακρη

Έμεινα 5 χρόνια στην περιοχή (Ούλωφ Πάλμε με Αυξεντίου) και την γύρισα πάρα πολύ. Ιδανικά σημεία για πεζοπορία το Αλσος Ιλισίων και η Πανεπιστημιούπολη. Εχει ωραίες διαδρομές (πιο αστικές) πηγαίνοντας προς Γουδί ή προς Κατεχάκη/Κανελλοπούλου. Οποια πληροφορία θέλεις για μαγαζιά ή πιο συγκεκριμένα θέματα, μη διστάσεις, στείλε pm.

39 minutes ago, smpt said:

σε "walking distance" είναι η πανεπιστημοπουπολη και το άλσος Συγγρού
Από εκεί και πέρα υπάρχει η πολυτεχνειουπολη και το μπαμπικτον. Αν περπατάς πολύ ή τρέχεις, και τα τρία ενώνονται και μπορείς να κάνεις μεγάλες βόλτες. 

Πιο μακριά είναι ο Λυκαβηττός και ο Υμηττός.

Μάλλον αναφέρεσαι στο Αλσος Ιλισίων.

Επεξ/σία από DrFreeman
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Κατι που με έχει μπερδέψει λίγο, είναι πως με μια γρήγορη αναζήτηση στους χάρτες, η αρχή της παπάγου δείχνει να είναι κάπως μακριά απο πανεπιστιμούπολη με τα πόδια, 2.2 χλμ λέει 32 λεπτά.

Και αποτι μου είπαν γνωστοί, η αρχή της παπάγου είναι κοντά στον χολαργό; 

Συγκοινωνίες απο κει τι φάση; Είναι κοντά το μετρό του χολαργού ας πούμε η της εθνικής άμυνας; Εχω μπερδευτεί λίγο

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Μάλλον αναφέρεσαι στο Αλσος Ιλισίων.

Ναι, δεν ξέρω γιατί το έγραψα συγγρου..

12 λεπτά πριν, darkpsyelf είπε

Κατι που με έχει μπερδέψει λίγο, είναι πως με μια γρήγορη αναζήτηση στους χάρτες, η αρχή της παπάγου δείχνει να είναι κάπως μακριά απο πανεπιστιμούπολη με τα πόδια, 2.2 χλμ λέει 32 λεπτά.

Συγκοινωνίες απο κει τι φάση; Είναι κοντά το μετρό του χολαργού ας πούμε η της εθνικής άμυνας; Εχω μπερδευτεί λίγο

Πανεπιστημιούπολη -πολυτεχνειοπολη είναι τα πιο κοντινά μέρη για να περπατήσεις χωρίς αυτοκίνητα. Τώρα αν είναι μακριά ή όχι, εσύ το αποφασίζεις.

Οι γνωστοί σου μπερδεύουν την οδό Παπάγου του Ζωγράφου με τον Δήμο Παπάγου, που είναι δίπλα στον Χολαργό. Για την ακρίβεια είναι Δήμος Παπαγου-Χολαργου.

Κοντινό μετρό είναι το Μέγαρο μουσικής.

Δημοσ.

άλσος Συγγρού από το συνειρμό με το νοσοκομείο Συγγρός φαντάζομαι,
γιατί κανονικά στο Μαρούσι υπάρχει όντως άλσος Συγγρού

υπόψιν επειδή τί σημαίνει αρχή της Παπάγου δεν είναι σαφές,
παίζει πολλή ανηφόρα για την Πανεπιστημιούπολη
και δεν μετράει απλά ως απόσταση αλλά και ως κόπος

κατά τα λοιπά, για πεζοπορία όπως αναφέρθηκε έχει κοντινά κ λιγότερο κοντινά μέρη
από άλσος Ιλισίων, Πανεπιστημιούπολη-Πολυτεχνειούπολη, Μπάντμιγκτον-Πάρκο Στρατού κλπ

Δημοσ.

Σε ποια σχολή είσαι;

Οι πιο πολλές σχολές είναι ψηλά. Έχει λεωφορεία.

Σε έχουν μπερδέψει με την περιοχή του Παπάγου - αυτό είναι δίπλα στο Χολαργό.

Η λεωφόρος Παπάγου είναι Ζωγράφου, απλά είναι χαμηλά και δεν πολυβολεύει για τις σχολές γι αν απηγαίνεις με τα πόδια.

Το κοντινότερο μετρό είναι στο μέγαρο μουσικής.

Δημοσ.
11 hours ago, darkpsyelf said:

Ποιος σε κατατόπισε κατ´αυτον τον τρόπο; Όχι δεν είναι ο Χολαργός κοντά, μπορώ όμως να καταλάβω να το πας περπατητο ως Παπάγου.

πιο κοντά είναι ο σταθμός Μέγαρο μουσικής αλλά και πάλι...

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, darkpsyelf είπε

Παιδες δεν παω για σπουδές, απλα μετακομίζω .

Για να μπεις πανεπιστημιουπολη να μπορείς να περπατάς δες την είσοδο που είναι στο κολυμβητηριο στα Ιλίσια, στην Ταξίλου. Από εκεί συμφέρει να μπαίνεις αν μένεις χαμηλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, djcat είπε

Για να μπεις πανεπιστημιουπολη να μπορείς να περπατάς δες την είσοδο που είναι στο κολυμβητηριο στα Ιλίσια, στην Ταξίλου. Από εκεί συμφέρει να μπαίνεις αν μένεις χαμηλά.

Oκ μαν thnx.

Σαν περιοχή εκει ειναι κομπλέ;

Επεξ/σία από darkpsyelf
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, darkpsyelf είπε

Oκ μαν thnx.

Σαν περιοχή εκει ειναι κομπλέ;

Υποκειμενικό είναι. Εξαρτάται που έχεις συνηθίσει να μένεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ας πούμε οτι με έχει κουράσει η φασαρία και η τσιμεντίλα της Αθήνας και θα προτιμούσα να μένω κάπου πιο ήσυχα και με περισσότερο πράσινο.

Σε ενα μέρος που θυμίζει περισσότερο γειτονιά .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, darkpsyelf είπε

Ας πούμε οτι με έχει κουράσει η φασαρία και η τσιμεντίλα της Αθήνας και θα προτιμούσα να μένω κάπου πιο ήσυχα και με περισσότερο πράσινο.

Πήγαινε αχαρνές τότε ;Ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, darkpsyelf said:

αν και παντού υπάρχουν εξαιρέσεις αναλόγως της γειτονιάς
σε αυτή την περίπτωση, δε θα έλεγα ότι θα βρεις αυτό που ζητάς στου Ζωγράφου
παρά μόνο τα κοντινά πάρκα που αναφέρθηκαν

κατά τα λοιπά τσιμέντο με λίγο λιγότερο θόρυβο από πιο κεντρικές περιοχές

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...