thodoris20s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας να μου πείτε αν γίνεται αυτό που θέλω να κάνω. Το Setup μου στο γραφείο μου είναι ένα σταθερό για παιχνίδια κλπ, και ένα macbook iphone κλπ για καθημερινή χρήση. Έχω συνδεδεμένα τα ηχεία μου πάνω σε ένα airport express για να έχω airplay σε όλες μου τις συσκευές. Έτσι όμως δεν μπορώ να συνδέσω τα ηχεία στον σταθερό. Και ρωτώ. Υπάρχει κάποια εξωτερική κάρτα ήχου ή κάποια συσκευή τέλος πάντων που να έχει μία είσοδο (καρφί έχουν τα ηχεία μου Logitech 2.1) και να βγάζει 2 εξόδους; Μία στο σταθερό και μία στο airport express. Και να αλλάζει με κάποιο διακοπτάκι source 1 & 2 π.χ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edit: Αν είμαι σε λάθος νήμα ας μεταφερθεί παρακαλώ Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από thodoris20s
panoskatos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μπορείς να το φτιάξεις και ο ίδιος αυτό που θέλεις να κάνεις. Προσωπικά είχα φτιάξει ένα τέτοιο switch που ήθελα για ήχο. Αν δεν γνωρίζεις καθόλου από ηλεκτρονικά πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά και ρώτα αν έχουν switch ήχου με δύο εισόδους και μια έξοδο.
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Στις 15/7/2020 στις 1:51 ΠΜ, thodoris20s είπε Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας να μου πείτε αν γίνεται αυτό που θέλω να κάνω. Το Setup μου στο γραφείο μου είναι ένα σταθερό για παιχνίδια κλπ, και ένα macbook iphone κλπ για καθημερινή χρήση. Έχω συνδεδεμένα τα ηχεία μου πάνω σε ένα airport express για να έχω airplay σε όλες μου τις συσκευές. Έτσι όμως δεν μπορώ να συνδέσω τα ηχεία στον σταθερό. Και ρωτώ. Υπάρχει κάποια εξωτερική κάρτα ήχου ή κάποια συσκευή τέλος πάντων που να έχει μία είσοδο (καρφί έχουν τα ηχεία μου Logitech 2.1) και να βγάζει 2 εξόδους; Μία στο σταθερό και μία στο airport express. Και να αλλάζει με κάποιο διακοπτάκι source 1 & 2 π.χ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edit: Αν είμαι σε λάθος νήμα ας μεταφερθεί παρακαλώ τσεκαρε μηπως σου κανει καποιο απο αυτα https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?keyphrase=switch+audio&order_by=pricevat&order_dir=asc
thodoris20s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, panoskatos είπε Μπορείς να το φτιάξεις και ο ίδιος αυτό που θέλεις να κάνεις. Προσωπικά είχα φτιάξει ένα τέτοιο switch που ήθελα για ήχο. Αν δεν γνωρίζεις καθόλου από ηλεκτρονικά πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά και ρώτα αν έχουν switch ήχου με δύο εισόδους και μια έξοδο. Πως μπορώ να το φτιάξω; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα