acr0bat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Καλημέρα στην ομάδα! Έχω ένα πρόβλημα καθώς δεν μπορώ να πληκτρολόγηση τπτ σε περιβάλλον Windows, ενώ σε browser μπορώ κανονικά. Τι να κάνω;
micos000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, acr0bat είπε δεν μπορώ να πληκτρολόγηση τπτ σε περιβάλλον Windows, Τι εννοείς με αυτό; Τι windows έχεις; Αν δηλαδή πας στην αναζήτηση δεν μπορείς να γράψεις κάτι; Τα πλήκτρα συντομεύσεων όπως το πλήκτρο των windows που εμφανίζει το μενού ή ο συνδυασμός WINDOWS+R που εμφανίζει την εκτέλεση ή το WINDOWS+Pause/Break που εμφανίζει τις ιδιότητες συστήματος δεν δουλεύουν;
acr0bat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Παραληψη μου, windows 10 pro x64, έχω. Στην αναζήτηση για παράδειγμα δίπλα από την έναρξη δεν εμφανίζεται τπτ από όσα γράφω....
micos000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δοκίμασες με το πληκτρολόγιο οθόνης (Έναρξη->Διευκόλυνση πρόσβασης); Οι συνδυασμοί που σου είπα πριν δουλεύουν; Σε τι γλώσσα κάνεις την πληκτρολόγηση, δοκίμασες σε Αγγλικά και Ελληνικά;
acr0bat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι συντομεύσεις λειτουργούν.οταν πατάω όμως το search button κ ανοίγει το dialog δεν φαίνεται ότι κ αν πληκτρολόγηση, σε οποιαδήποτε γλώσσα eng/Ελ.Ακομα κ στις ρυθμίσεις των Windows όταν είμαι κ πάω να γράψω στην αναζήτηση δεν εμφανίζεται τπτ. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από acr0bat
micos000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 WINDOWS+R για εκτέλεση; Εκεί γράφει; Πληκτρολόγιο οθόνης πιάνει; Μπορεί να έχει θέμα η αναζήτηση μόνο.
acr0bat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Το Windows +r δουλεύει κ γράφω, το πληκτρολόγιο αφής σε αυτα που περιέγραψαν παραπάνω δεν δουλεύει.... Θα με τρελάνει το βλεπω
acr0bat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πληκτρολόγιο οθόνης. Έχω σύγχυση... Ανοίγω να κάνω είσοδο στο λογαργιασμό Microsoft κ δεν μπορώ να γράψω , αλλά ούτε κ δεξί κλικ πιάνει για paste, ούτε κ συντόμευση.... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από acr0bat
micos000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Φαντάζομαι ότι τα 10άρια είναι κάποια πρόσφατη έκδοση και όχι κάποια 15κάτι ή 16κάτι! Αν στο έκανε πρόσφατα δες μήπως μπορέσεις να κάνεις επαναφορά των windows σε προηγούμενη ημερομηνία.
acr0bat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Όλα είναι καινούργια, γι'αυτό έχω φρικαρει. Πώς μπορώ να δω την έκδοση για να σε ενημερώσω σωστα;. Κ σε ευχαριστώ που εχεις ασχοληθεί με το ζήτημα μου.
mphxths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Ειχα παρομοιο προβλημα οταν συνδεα σε καποιο φορητο μια φορα και εναν καιρο , εξωτερικο μεσο αποθηκευσης (usb) και λαγκαρε το εξωτερικο πληκτρολογιο (usb). Ισως ηταν θεμα drivers των usb ports , ποτε δεν καταλαβα. Τσεκαρε μηπως παιζει κανα τετοιο σεναριο.
acr0bat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Αν κ δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα πχ. Σε usb controller, θα δω μήπως μπορώ να κάνω τπτ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα