Dante80 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, nikos032 είπε Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να γράφουν ημερομηνία παρασκευής στα παγωτά τους. Η ημερομηνία λήξης είναι υποχρεωτική. Οπότε το 12/21 θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο. Πέσατε να τον φάτε στην κατηγορία "Μπλα Μπλα".. τι να πω. Είναι ντροπή και όνειδος να υπερασπίζεσαι thread Παρασκευής ενώ έχουμε Δευτέρα.
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, nikos032 είπε Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να γράφουν ημερομηνία παρασκευής στα παγωτά τους. Η ημερομηνία λήξης είναι υποχρεωτική. Οπότε το 12/21 θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο. Πέσατε να τον φάτε στην κατηγορία "Μπλα Μπλα".. τι να πω. Σαν τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει δηλαδή? Την ώρα μήπως που ο χειριστής του μηχανήματος συσκευασίας πρέπει να πάρει τα χάπια του?
ptwma Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μπορεί να είναι 21/12/19 ημερομηνία παραγωγής και να μη φαίνεται, εγώ λέω να μην το φας, σε ποια περιοχή είσαι ; Αν θες έρχομαι να στο πετάξω.
nikos032 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Dante80 είπε Είναι ντροπή και όνειδος να υπερασπίζεσαι thread Παρασκευής ενώ έχουμε Δευτέρα. Καλοκαίρι έχουμε.. αυτά επιτρέπονται και τις δευτέρες. 5 λεπτά πριν, Rmacobra είπε και τι σημενει ρε μαγκα; 12/21 θα εχουμε 2ο κυμα κορωνοϊού; 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σαν τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει δηλαδή? Την ώρα μήπως που ο χειριστής του μηχανήματος συσκευασίας πρέπει να πάρει τα χάπια του? Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει... π.χ. σειρά ή κατηγορία παρασκευής ? Όπως είπα δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν ημερομηνία παρασκευής. Αλλά απο τη στιγμή που τη βάζεις τουλάχιστον βάλτην με το ίδιο format...
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, nikos032 είπε Καλοκαίρι έχουμε.. αυτά επιτρέπονται και τις δευτέρες. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει... π.χ. σειρά ή κατηγορία παρασκευής ? Όπως είπα δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν ημερομηνία παρασκευής. Αλλά απο τη στιγμή που τη βάζεις τουλάχιστον βάλτην με το ίδιο format... Εγώ πάντως δεν χρειάζεται να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει, ξέρω πολύ καλά πως lot (ή lotto στα ιταλικά) είναι η παρτίδα, και εφόσον έχει ημερομηνία είναι η ημερομηνία παρασκευής της παρτίδας. Όποιος δεν ξέρει τι είναι να το ψάξει, το να φαντάζεται διάφορα δεν βοηθάει.
nikos032 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως δεν χρειάζεται να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει, ξέρω πολύ καλά πως lot (ή lotto στα ιταλικά) είναι η παρτίδα, και εφόσον έχει ημερομηνία είναι η ημερομηνία παρασκευής της παρτίδας. Όποιος δεν ξέρει τι είναι να το ψάξει, το να φαντάζεται διάφορα δεν βοηθάει. Προφανώς το παλικάρι δε γνωρίζει ιταλικά αλλά και να ήξερε, το ότι lotto είναι η παρτίδα θα περίμενε αριθμό παρτίδας (lotto No) απο δίπλα και όχι ημερομηνία παρασκευής της παρτίδας. Εκτός ότι δεν τα πας καλά με τα φορολογικά, πλέον βλέπω μια γενικότερη ημιμάθεια απο εσένα. Σταματάω εδώ όμως, δεν αξίζεις το χρόνο μου. Άλλωστε η ερώτηση απαντήθηκε ήδη απο τον @htaccess. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από nikos032 1
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, nikos032 είπε Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να γράφουν ημερομηνία παρασκευής στα παγωτά τους. Η ημερομηνία λήξης είναι υποχρεωτική. Οπότε το 12/21 θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο. Πέσατε να τον φάτε στην κατηγορία "Μπλα Μπλα".. τι να πω. Μα δεν γράφει ημερομηνία Παρασκευής, ημερομηνία Τρίτης 30/6/20 αναγράφει...
nmbal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ως LOT Number συνηθίζεται να χρησιμοποιείται η ημερομηνία παραγωγής ή να είναι μέρος αυτού με διάφορες μορφές (πχ εβδομάδα και έτος) ανάλογα την εταιρεία και πως θέλει να κρατά την ιχνηλασιμότητά της. Δεν είναι αριθμός που λέει κάτι στον τελικό καταναλωτή, παρά μόνο εάν για τη συγκεκριμένη παρτίδα αναφερθεί κάτι, τότε ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείται για την προς τα πίσω ανάλυση από την κατασκευάστρια εταιρεία ώστε να βρεθούν διάφορα στοιχεία (ως συνήθως ο τρόπος παραγωγής και η προέλευση των πρώτων υλών) αλλά και να ομαδοποιήσει τα ίδια σκευάσματα ώστε να είναι εύκολη η απόσυρσή τους. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από nmbal 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα