Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δώστε στο λαό linear games των 10-15 ωρών με ενδιαφέρον story. Ο λαος ομως δεν δινει γενικα 70ευρω για linear παιχνιδια 10 και 15ωρων περαν απο καποιες εξαιρεσεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μια χαρά δίνουν για τα exclusives της Sony. Απλά κάποιοι επιλέγουν να περιμένουν να πέσει η τιμή.
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Ναι αλλα την εταιρεια την ενδιαφερει περισσοτερο να παρεις το παιχνιδι στις αρχες που κοστιζει ακριβοτερα,και οχι τοσο αργοτερα αν η τιμη πεσει πχ στα 20 και 30ευρω(αυτες οι τιμες προφανως τους ενδιαφερουν περισσοτερο απο το καθολου). Αυτο το πραγμα το εχει καταλαβει και η Ubisoft,γιαυτο και βγαζει με το τσουβαλι sequels,dlc και season pass.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Τα DLC και τα Season Pass τα βγάζουν γιατί τα 60$ δεν φτάνουν για να καλυφθεί το development cost. Μια δυνατή παραγωγή παιχνιδιού κοστίζει όσο μια δυνατή παραγωγή ταινίας του Hollywood πια, οπότε ψάχνουν μέσω DLC/Season Pass/MTX να βγάλουν το κόστος + κέρδος προφανώς. Το θέμα είναι να μου δίνεις ποιοτικό content και όχι σαβούρα, εκεί δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω Season Pass.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα DLC και τα Season Pass τα βγάζουν γιατί τα 60$ δεν φτάνουν για να καλυφθεί το development cost. Μια δυνατή παραγωγή παιχνιδιού κοστίζει όσο μια δυνατή παραγωγή ταινίας του Hollywood πια, οπότε ψάχνουν μέσω DLC/Season Pass/MTX να βγάλουν το κόστος + κέρδος προφανώς. Το θέμα είναι να μου δίνεις ποιοτικό content και όχι σαβούρα, εκεί δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω Season Pass. Σχετικό είναι αυτό, κάποια games βγάζουν μέσα σε τρεις μέρες όλο το κόστος της παραγωγής. Δεν λέω ότι δεν ισχύει καθόλου αυτό που λες, αλλα νομίζω ότι γίνετε περισσότερο για το ξεζούμισμα και γιατί με αυτόν το τρόπο μειώνουν το development time και μετά βάζουν ένα skeleton crew να δουλεύει στα DLC, καθώς το main team δουλύει στο επόμενο. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Το DLC είναι cut content από το main game που απλά το βάζουν σε Season Pass για να πάρουν κι' άλλα φράγκα. Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες για το skeleton crew. Σίγουρα έχει και άρμεγμα μέσα, εδώ στο Metro σε χρέωναν το difficulty, lmao.
Arkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Το Far Cry 4 ηταν αρκετα καλο με πανεμορφο χαρτη και σαν ιστορια τιμια οπως και το 3 που ειχε τον καλυτερο villain. Το 2 μια φορα στο ps3 πηγα να το πιασω μολις ειδα respawn εχθρων που πριν 5 λεπτα σκοτωσα το αφησα. Το Primal το γουσταρα μου αρεσε πολυ ολο αυτο το 10000πχ κλιμα που εφτιαχνες την κλικα σου το χωριο σου και πολεμαγες την αλλη φατρια. Ωραιο τελος και εδω. Το 5+new dawn ειχαν τα καλυτερα γραφικα πολυ καλο gunplay ετσι και ετσι ιστορια αρκετο loot staches δεν με ενοχλησαν καθολου γιατι ηταν απιστευτα χαλαρωτικος ο κοσμος τους αρκετα τρελους εχθρους και πολλα οπλα για να παιξεις οπως θελεις. Ολα τα ευχαριστηθηκα το καθενα για αλλους λογους περα απο τους ομορφους κοσμους που ειναι defacto σε καθε ubi παιχνιδι απο watchdogs μεχρι far cry και breakpoint. Οτι εχουν πολυ loot εχουν αλλα δεν ειναι αναγκαιο να γινουν για οποιον δεν θελει απλα παει σε main ιστορια και τελος. 1
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Αλήθεια περιμένατε κάτι άλλο; κλασική Ubi άρμεγμα μέχρι τελικής πτώσης. Σκουπίδι δεν θα είναι όπως δεν ήταν και κανένα παιχνίδι της. Ένα 7 ή 8 /10 και τρελές πωλήσεις θα είναι. Θα συμφωνήσω με τον Psycho ότι τα ανούσια open world games των τελευταίων 6 - 7 ετών κούρασαν. Πραγματικά καλό σενάριο από πότε έχουμε να δούμε; ίσως να φταίει και η ηλικία μας, όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος θέλουμε να πιάσουμε ένα και καλό ή μερικά linear που σε 10 - 12 ώρες θα απολαύσουμε ένα καλό σενάριο και μέτριους έως καλούς δύο τρεις μηχανισμούς (gameplay, γραφικά, ατμόσφαιρα). 1
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, liakinen είπε Αλήθεια περιμένατε κάτι άλλο; κλασική Ubi άρμεγμα μέχρι τελικής πτώσης. Σκουπίδι δεν θα είναι όπως δεν ήταν και κανένα παιχνίδι της. Ένα 7 ή 8 /10 και τρελές πωλήσεις θα είναι. Αν ολα τα παιχνιδια της Ubisoft ηταν κυριολεκτικα για 8/10,τουμπες θα καναμε τωρα και δεν θα γραφαμε αυτα που γραφονται. Εχει πεσει τρελη απαξιωση στις βαθμολογιες,για να δινουμε 8/10 ετσι ευκολα. Και δυστηχως πανω σε αυτο την γλυτωνουν πολλες φορες και τα παιχνιδια της Ubisoft για τα day one χρηματα που ζητανε και παιρνουν τις βαθμολογιες που παιρνουν. Δεν μπορω να εξηγησω αλλιως το να βλεπω πχ να μαζευει 9ρια το Far Cry 5 day one με τιμη τα 60ευρω και ειδικα η εκδοση για ps4 που τρεχει και χειροτερα https://www.metacritic.com/game/playstation-4/far-cry-5/critic-reviews Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από Fulgore
KilliK Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τα DLC και τα Season Pass τα βγάζουν γιατί τα 60$ δεν φτάνουν για να καλυφθεί το development cost. Μια δυνατή παραγωγή παιχνιδιού κοστίζει όσο μια δυνατή παραγωγή ταινίας του Hollywood πια, οπότε ψάχνουν μέσω DLC/Season Pass/MTX να βγάλουν το κόστος + κέρδος προφανώς. Το θέμα είναι να μου δίνεις ποιοτικό content και όχι σαβούρα, εκεί δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω Season Pass. δεν ισχυει αυτο που λες. τα κοστη τα εχουν βγαλει και με το παραπανω ηδη απο τα preoders. οτιδηποτε αλλο ειναι καθαρο κερδος στην τσεπη τους. οι Stephanie Sterling εκανε ενα αναλυτικο βιντεο για το AC:Odyssey, οπου εξηγει γιατι η αναγκη των DLC/MTX/LB για να γινει η αποσβεση του budget ειναι μυθος. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από KilliK
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Ανάλογα τα pre-orders, το CP 2077 έγινε είδηση αν θυμάμαι καλά ότι όντως έβγαλε το development cost από τα pre-orders..
roginsky12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δεν μ αρεσει το setting...πηξαμε στην Λατινικη Αμερικη και τα καρτελς
nekrik Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Είναι Plus ότι μπορεις να κόψεις δέντρα ξανά όπως το FC2 θα ήθελα να δω να επιστρέφει και το fire propagation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα