Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε πόση ώρα γιατί το τρέχω κάνα 6ωρο με escape alt tab κάνοντας διάλειμμα για φαγητο καφέ κλπ και δεν έχω δει το παραμικρό. Είτε έριξαν τις απαιτήσεις με νεότερο patch, είτε στο έχει κάνει σε τίποτα βράχια και δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι.
GHOUL3037 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Το gunplay ειναι λιγο καλυτερο απο το 5,παραπανω gore και πιο ρεαλιστικα ragdolls και death animations ωραια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GHOUL3037 είπε Το gunplay ειναι λιγο καλυτερο απο το 5,παραπανω gore και πιο ρεαλιστικα ragdolls και death animations ωραια Μάλλον παίζεις άλλο game. Gore έχει ελάχιστο (λίγο αίμα και φτωχά bullet wounds, μέχρι και το 5 ήταν bugged btw) και τα death animations παραμένουν τίποτα το ιδιαίτερο. Idgaf, just saying. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 3
seithan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 7 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Μάλλον παίζεις άλλο game. Gore έχει ελάχιστο (λίγο αίμα και φτωχά bullet wounds, μέχρι και το 5 ήταν bugged btw) και τα death animations παραμένουν τίποτα το ιδιαίτερο. Idgaf, just saying. Αυτό που μου έμεινε από το video είναι οτι don't fvck with the KOKORI!
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τυχαία ασχολήθηκα αρκετά τελευταίως, ογδόντα ώρες και. Δεν είναι καλύτερο από το 5 στο οποίο παρεμπιπτόντως μου άρεσε περισσότερο το περιβάλλον. Έφαγα αρκετά κρασσαρισματα , ενώ cpu και GPU ήταν στοκ. Τα γραφικά γενικά μου άρεσαν, ένα μικρό κλικ πάνω από το 5. Το gameplay μια από τα ίδια, αλλά γενικά είχε πλάκα. Το ΑΙ των αντιπάλων όντως γενικά απαράδεκτο, αλλά οκ far cry είναι, ξέρεις εκ των προτέρων τι θα δεις. Για να περάσει η ώρα καλό είναι , μέχρι εκεί. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από HALF EVIL 1
greekfragma Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 απορώ πως κατάφεραν να χαλάσουν ακόμα και την εμπειρία ιστορίας σε σχέση με παλαιότερα farcry. δηλαδή αν κάτι είχαν δυνατό σημείο στα farcry ήταν η ιστορία και τα πρόσωπα. είμαι rank6 με λίγες ώρες, έχω βοηθήσει τους 2 από τους 3 παραλιακούς συμμάχους και η ιστορία εξελίσσεται προς το παρόν τόσο άνοστα που είμαι έτοιμος να το παρατήσω.
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε απορώ πως κατάφεραν να χαλάσουν ακόμα και την εμπειρία ιστορίας σε σχέση με παλαιότερα farcry. δηλαδή αν κάτι είχαν δυνατό σημείο στα farcry ήταν η ιστορία και τα πρόσωπα. είμαι rank6 με λίγες ώρες, έχω βοηθήσει τους 2 από τους 3 παραλιακούς συμμάχους και η ιστορία εξελίσσεται προς το παρόν τόσο άνοστα που είμαι έτοιμος να το παρατήσω. Ίσως επειδή ο κακός της υποθέσεις και οι ακόλουθοι του είναι κάπως μπαναλ. Δικτάτορας στη Καραϊβική και οι επαναστάτες. Οι προηγούμενοι κακοί ήταν πιο περίπλοκοι. Τα περιβάλλοντα πάντως τα έφτιαξαν ωραία. Του 5 πάντως στην Μοντάνα μου άρεσαν περισσότερο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από HALF EVIL
greekfragma Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Από το περιβάλλον δεν έχω παράπονο. Ίσα ίσα που και το θέμα με Κούβα στις ομιλίες-οχήματα-μουσική το απολαμβάνω περισσότερο. Αν δεν είχε και αυτό το Cuban thingy νομίζω θα είχε φάει delete όπως και το diablo immortal μετα τη 1η ώρα.
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ναι όντως. Η όλη φάση σε παραπέμπει κάπως στην Κούβα του Μπατίστα το 1959, όταν εξελισσόταν η επανάσταση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Εγώ το βρήκα πολύ καλύτερο από το τέρμα βαρετό 5 πάντως με τα εντελώς ανούσια quests που αν δεν τα έκανες δεν σε άφηνε να προχωρήσεις το main story.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ το βρήκα πολύ καλύτερο από το τέρμα βαρετό 5 πάντως με τα εντελώς ανούσια quests που αν δεν τα έκανες δεν σε άφηνε να προχωρήσεις το main story. Πολύ καλύτερο δεν θα το έλεγα, φυσικά δεν το τελειωσα ποτε το game, θεωρώ ότι είναι στα ίδια επίδεδα μετριότητας, αλλα το δίνω στο 6 γιατί είχε καλύτερο weapons modification και ότι χαρακτήρας μιλάει, παραμένει αδιάφορος φυσικά. Εκεί που με έχασε το 6 ήταν το bullet system και ότι τα όπλα από τους εχθρούς εξαφανίζονται, τελείως immersion breaking, λες και ήταν δύσκολο να έχουν low level όπλα η να go static. Ελπίζω να τα διόρθωσαν αυτά με τα updates, αλλα tbh δεν έχω καμια όρεξη να το ξανά παίξω. Μετά το 3 το series είχε εμφανέστατη καθοδική πορεία imho. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Για να βγει FC καλύτερο του 3, πρώτα απ' όλα θες πιο ταλαντούχο villain απ' τον Vaas. Μετά θα πρέπει να βελτιώσουν τα υπόλοιπα, διαλόγους, quests, story. Και αφού μιλάμε για Ubisoft, δεν θα γίνει τίποτα απ' τα παραπάνω 2
JcD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Ρε παιδιά αυτό το πρόβλημα που ξαφνικά και ξεκάρφωτα πέφτουν τα fps διορθώθηκε? Μπας και ξέρει κανένας?
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, JcD είπε Ρε παιδιά αυτό το πρόβλημα που ξαφνικά και ξεκάρφωτα πέφτουν τα fps διορθώθηκε? Μπας και ξέρει κανένας? Κάνα 2ωρο που είχα παίξει την επίσημη έκδοση από uplay ήταν βούτυρο δεν παρατήρησα αυτό που γράφεις. Έχεις την επίσημη τελευταία έκδοση και στο κάνει?
JcD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Arkin είπε Κάνα 2ωρο που είχα παίξει την επίσημη έκδοση από uplay ήταν βούτυρο δεν παρατήρησα αυτό που γράφεις. Έχεις την επίσημη τελευταία έκδοση και στο κάνει? Ναι, στην αρχή κι εμένα έπαιζε κανονικά, τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα