Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ρε εσυ εγω λεω οτι και τρομερα γραφικα να εχει το FH δεν ειναι open world.. Αλλες απαιτησεις εχει το ενα και αλλες το αλλο.. Ξεχνας πως ετρεχε ακομη και το αξιολατρευτο Witcher 3 day 1 μεχρι να παρει ενα σκασμο patches? Και απο ενα studio που εβγαλε ενα state of the art AAA game ομολογουμενως που συνταραξε ολη την gaming κοινοτητα καθολικα.. Πρεπει να λαμβανουμε υποψιν μας τι παιζουμε για να κρινουμε και τις τεχνικες λεπτομερειες.. Φυσικα επρεπε να ειχε αλλαξει η engine αλλα νομιζω οτι αφου μπορουσαν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι το εκαναν! Δεν γινεσαι publisher ετσι χωρις καποιες επιλογες τετοιες.. Μα τωρα μου λες οτι σου ειπα πριν. Οσο ανεβαινει το framerate τοσο πιο αισθητα γινονται τα οποια θεματα. Απολυτα λογικα και ειδικα σε ενα περισσοτερο cpu demanding game.. Λογικο και επομενο ειναι.. σιγουρα οχι τοσο τραγικη αναλυση στο φωτισμο σε καμια περιπτωση.. αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εκαναν και κατι επιπεδου CP2077 να τους γυρισει τρελλο boomerang.. Πως δεν είναι open-world τα FH ρε 'συ ; Ο χάρτης παίζει να είναι και μεγαλύτερος από του FC6
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε σιγουρα οχι τοσο τραγικη αναλυση στο φωτισμο σε καμια περιπτωση.. αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εκαναν και κατι επιπεδου CP2077 να τους γυρισει τρελλο boomerang.. ο φωτισμός δεν είναι RT στο Far Cry. Τι εννοείς να τους γυρίσει boomerang; Επειδή είναι open world; Και το CP77 open world είναι. Το κράξιμο στο CP77 είναι για τα glitches και για το gameplay, όχι για τα γραφικά.
roginsky12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μονο στην οδηγηση υπαρχει stuttering...πουθενα αλλου/ Γενικα δεν βλεπω performance problems στο παιχνιδι
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πως δεν είναι open-world τα FH ρε 'συ ; Ο χάρτης παίζει να είναι και μεγαλύτερος από του FC6 Ναι open world racing ασε με μωρε τρομερο interactivity 😋 47 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε ο φωτισμός δεν είναι RT στο Far Cry. Τι εννοείς να τους γυρίσει boomerang; Επειδή είναι open world; Και το CP77 open world είναι. Το κράξιμο στο CP77 είναι για τα glitches και για το gameplay, όχι για τα γραφικά. Ναι δεν το εγραψα σωστα. Φωτισμο εννοουσα σαν γενικη έννοια οχι επιμερους τμηματικά το εχω το παιχνίδι ξερω τι έχει 😋 Το CP2077 εφαγε κραξιμο για τα πάντα ακομη και αν αναγνωρίστηκαν τα γραφικα του. Μπούμερανγκ εννοω να τους γυρισει γιατί σίγουρα θα ειχαν πολυ μεγαλύτερα πρόβλημα απο τα υπάρχοντα σε θεμα απόδοσης. Και ξερεις πολυ καλα οτι η Ubi ειναι love to hate εταιρεια δεν θέλουν και πολυ για να τα ακουσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Μπούμερανγκ εννοω να τους γυρισει γιατί σίγουρα θα ειχαν πολυ μεγαλύτερα πρόβλημα απο τα υπάρχοντα σε θεμα απόδοσης. Και ξερεις πολυ καλα οτι η Ubi ειναι love to hate εταιρεια δεν θέλουν και πολυ για να τα ακουσει. Με καλύτερο RT θα ήταν πιιο gpu bound και μπορεί να ήταν καλύτερο από θέμα cpu stutters αν και το RT θέλει cpu και αυτό. Όπως και να έχει η μηχανή δεν είναι για σπουδαία πράγματα με το single thread που έχει, ήδη την έχουν τεχντώσει όσο δεν πάει. Αν έχεις zen3 που έχει top ST ε λογικό να το καταλαβαίνεις λιγότερο. Αλλά φαντάζομαι σε κάτι zen, zen+ ίσως και zen2 και παλιότερους intel, με τυπικές XMP 3000/3200c16 μνήμες που τρέχει η μάζα θα τρώει μεγάλη ήττα το ένα thread το κακόμοιρο. Και το RT πάντως φαίνεται ότι είναι afterthought, απλά για να προωθήσει η AMD έστω ότι μπορεί..
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Με καλύτερο RT θα ήταν πιιο gpu bound και μπορεί να ήταν καλύτερο από θέμα cpu stutters αν και το RT θέλει cpu και αυτό. Όπως και να έχει η μηχανή δεν είναι για σπουδαία πράγματα με το single thread που έχει, ήδη την έχουν τεχντώσει όσο δεν πάει. Αν έχεις zen3 που έχει top ST ε λογικό να το καταλαβαίνεις λιγότερο. Αλλά φαντάζομαι σε κάτι zen, zen+ ίσως και zen2 και παλιότερους intel, με τυπικές XMP 3000/3200c16 μνήμες που τρέχει η μάζα θα τρώει μεγάλη ήττα το ένα thread το κακόμοιρο. Και το RT πάντως φαίνεται ότι είναι afterthought, απλά για να προωθήσει η AMD έστω ότι μπορεί.. Cpu bound ειναι λογω διαδραστικοτητας κυριως και οχι γραφικων τα stutters ειναι εγγενες προβλημα της engine υπηρχαν και μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο παλιοτερα.. Η μηχανη παντως για τα χρονια της δειχνει οτι εχει δεχτει καλες προσθηκες και εχει σχετικα καλο optimization απο οτι βλεπω.. Καλα δεν τρεχει σε ενα thread μονο τραγικη υπεραπλουστευση απλα χρησιμοποιει κυριως 1-2 ως επι το πλειστον 😜 Επισης κυριως οι μνημες βοηθανε σε χαμηλοτερες αναλυσεις εδω ισως και περισσοτερο απο το να ανεβασεις λιγο ρολογια..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Cpu bound ειναι λογω διαδραστικοτητας κυριως τι εννοείς διαδραστικότητας;
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Oτι περιλαμβανει τα core elements της λειτουργιας ενος παιχνιδιου απο θεμα gameplay.. Vast maps,ποσα φυλακια και posts ειναι ενεργα ανα πασα ωρα και στιγμη σε real time με τοσους NPCs, καποια physics που γινονται offload εκει οπως και damage/collisions και ακομη και αυτη η αστεια A.I καποιες φορες.. Αλλο πραγμα να παιζεις ενα linear game και αλλο ενα open world σε real time με τοσα να συμβαινουν real time.. Σε πορους επεξεργαστικους καμια σχεση. Tην αλληλεπιδραση εννοω αναλογα τον κοσμο που παιζεις.
firepc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Ειναι απ τα ελαχιστα παιχνιδια που μου αρεσει να ειμαι στα μενου του και να βλεπω τι εχει να προσφερει απο οπλα αντικειμενα κλπ 😋 Εχω γυρισει στο αρχικο νησι και πηγαινω και βρισκω τα σπανια οπλα, μπαουλα με καλουδια κλπ. Σε κανει να θες να καθαριζεις το map και να βρισκεις συνεχεια και αλλα πραγματα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) +1 σε αυτό. Και τα AC στον τομέα των όπλων είναι είναι πολύ δυνατά, έχεις άπειρα να διαλέξεις. Εμένα τώρα μου ήρθε να παίξω κάτι με πιστολίδι αλλά να μην είναι τέρμα mindless shooting γι' αυτό έπιασα τη σειρά από το 3 που την είχα αφήσει. Το θέμα με τα games της Ubi είναι ότι σχετικά εύκολα μπορούν να γίνουν πάρα πολύ καλά. Τα γραφικά τα έχουν, έστω και με τα θέματα που έχει λόγω μηχανής τα FC6 (που πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθούν στο επόμενο), γενικά ο κόσμος και τα textures είναι top και στα FC και στα AC. Ιστορία, όχι τέλεια, αλλά τρώγονται. Ήχος καλός, voice acting μια χαρά με εξαίρεση το Odyssey σε κάποιες στιγμές (κυρίως το μακάκας που το έχουν ψωμοτύρι). Αν μπορέσουν να στρωθούν λίγο και να φτιάξουν τα side missions να μην είναι boredom-fest και να μην είναι τόοοοοοσα πολλά θα ανέβουν πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν τόσα χρόνια, είναι τεράστιο studio, τόσο δύσκολο είναι να βρουν άτομα με φαντασία να φτιάξουν έστω άνω του μετρίου side quests και όχι απλά πηγαίνε εκεί και σκότωσε τον τάδε; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
firepc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Guys μην βαλετε σε καμια περιπτωση poison rounds στα οπλα σας. Πραγματικα useless.. Δεν κανει dmg τπτ, ουτε το χτυπημα, ουτε το poison του. Δεν πεθαινει ο εχθρος ουτε με headshot 😱 *tip, Πηγαινετε και παρτε το Humidora Shotgun που βρισκεται στο CORTO CAY στο αρχικο νησι. Εχει σημαδακι στο χαρτη. Πολυ δυνατο χτυπημα και παιρνουν και φωτια οι εχθροι 👍 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, firepc είπε Guys μην βαλετε σε καμια περιπτωση poison rounds στα οπλα σας. Πραγματικα useless.. Δεν κανει dmg τπτ, ουτε το χτυπημα, ουτε το poison του. Δεν πεθαινει ο εχθρος ουτε με headshot 😱 *tip, Πηγαινετε και παρτε το Humidora Shotgun που βρισκεται στο CORTO CAY στο αρχικο νησι. Εχει σημαδακι στο χαρτη. Πολυ δυνατο χτυπημα και παιρνουν και φωτια οι εχθροι 👍 Ε ναι κραταει ελαχιστα και καμια φορα καταστρεφει και τις αποστολες σου κανοντας damage σε πραγματα που πρεπει να προστατευσεις, το poison πιο πολυ ειναι για να στραφουν μεταξυ τους κυριως.. Το κανεις upgrade και γινεται καλυτερο αλλα οντως δεν αξιζει πιστευω και εγω.. Τα incediary ammunition γενικα βοηθανε αρκετα αλλα οχι οσο σε προηγουμενα εχω την αισθηση. Γενικα ειναι εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ πιο ισορροπημενα τα οπλα απο οτι σε προηγουμενα FC.. Και το leveling μου φαινεται πολυ πιο fair αναλογικα με τις αποστολες.. Με μια υποσημειωση εδω γιατι εχω καιρο να παιξω τα παλιοτερα τα εχω τερματισει ολα ισως το 3-4 να ειχαν εφαμιλλο. Παντως και οι αποστολες δεν ειναι της ξεπετας. Προσωπικα μου αρεσουν και τις βρισκω πολυ καλες με decent plot/dialogues. Σιγουρα καλυτερες του 4-5 imo.. O Vas δεν ξεπερνιεται ευκολα σαν boss αλλα σαν συνολικο σεναριο ΙΣΩΣ και λεω ισως γιατι ακομη ειμαι την μεση περιπου ειναι πολυ καλο ισως καλυτερο και του 3 για εμενα.. 1
firepc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Πωω τι βρηκα τωρα, Double Clutch. To παιρνεις στον αγωνα με το jet ski Oτι πρεπει για χεντσοτιδι Το shootgun που ελεγα ειναι αυτο Spoiler 1
firepc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ricky Martin - Livin' La Vida Loca στο ραδιοφωνο 😄 Αντε και εναν Bob Marley τωρα και με εφτιαξες Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα