Προς το περιεχόμενο

Far Cry 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

τι γινεται ρε? καθε μιση ωρα με πεταει στο desctop

Έχει πρόβλημα ακόμα το Ubisoft Connect και όποτε βγει εκτός σύνδεσης σε πετάει από το παιχνίδι επειδή δεν είναι αγορασμένο, ουσιαστικά το ενοικιάζεις με το Uplay+..Ακόμα να το φτιάξουν τα βόδια.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

τι γινεται ρε? καθε μιση ωρα με πεταει στο desctop

ναι...ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! 🤣

• Thanks 1
Δημοσ.

γιατι αμα το αγορασεις παλι μεσω UConnect δεν θα το παιξεις?

14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει πρόβλημα ακόμα το Ubisoft Connect και όποτε βγει εκτός σύνδεσης σε πετάει από το παιχνίδι επειδή δεν είναι αγορασμένο, ουσιαστικά το ενοικιάζεις με το Uplay+..Ακόμα να το φτιάξουν τα βόδια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

Ναι αλλά εκεί αν βγεις offline μπορείς να παίξεις, γιατί το έχεις αγοράσει. Εδώ τώρα εάν βγεις εκτός δικτύου σταματάει η ενοικίαση, άρα σε πετάει.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αλλά εκεί αν βγεις offline μπορείς να παίξεις, γιατί το έχεις αγοράσει. Εδώ τώρα εάν βγεις εκτός δικτύου σταματάει η ενοικίαση, άρα σε πετάει.

Το ιδιο θεμα ειχα μια μερα και με το fenyx μεσω U+. Με πετουσε η απλα δεν ανοιγε γιατι και καλα δεν ειχα συνδρομη. Το εφτιαξαν μετα απο καμια 15αρια ωρες. Ειναι ενοικιαση πρακτικα οπως γραφεις και εχει θεματα δεν ειναι 100% bug free. Οταν ομως δινεις το 15αρι για το μηνα θες να δουλευουν ολα οπως πρεπει. Ειναι απαραδεκτο αυτο απο μια τοσο μεγαλη εταιρια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το ιδιο θεμα ειχα μια μερα και με το fenyx μεσω U+. Με πετουσε η απλα δεν ανοιγε γιατι και καλα δεν ειχα συνδρομη. Το εφτιαξαν μετα απο καμια 15αρια ωρες. Ειναι ενοικιαση πρακτικα οπως γραφεις και εχει θεματα δεν ειναι 100% bug free. Οταν ομως δινεις το 15αρι για το μηνα θες να δουλευουν ολα οπως πρεπει. Ειναι απαραδεκτο αυτο απο μια τοσο μεγαλη εταιρια.

Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 2-3 μέρες και ακόμα δεν το έφτιαξαν, σήμερα έκανε update και το Connect αλλά τζίφος..Πιο μλκες πεθαίνουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 2-3 μέρες και ακόμα δεν το έφτιαξαν, σήμερα έκανε update και το Connect αλλά τζίφος..Πιο μλκες πεθαίνουν.

Το θεμα ειναι οκ εχει θεμα οσο εχει θεμα ομως δωσε παραπανω μερες στους κατοχους που πληρωσαν. Αλλιως κλειστο μεχρι να το φτιαξεις και μην χρεωνεις για μια υπηρεσια που δεν μπορεις να παρεχεις. Ειναι τερμα σπαστικο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το θεμα ειναι οκ εχει θεμα οσο εχει θεμα ομως δωσε παραπανω μερες στους κατοχους που πληρωσαν. Αλλιως κλειστο μεχρι να το φτιαξεις και μην χρεωνεις για μια υπηρεσια που δεν μπορεις να παρεχεις. Ειναι τερμα σπαστικο.

Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το OC μου που είναι καρατσεκαρισμένο ότι είναι stable και κατέβαζα..Μετά διάβασα στο reddit ότι το προκαλεί το Connect..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το OC μου που είναι καρατσεκαρισμένο ότι είναι stable και κατέβαζα..Μετά διάβασα στο reddit ότι το προκαλεί το Connect..

Υπομονη μεχρι να το φτιαξουν. Μαζι με ενα mail κραξιματος στην ubisoft μπας και στρωσει χαρακτηρα καποτε και σεβεται περισσοτερο τον πελατη.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Υπομονη μεχρι να το φτιαξουν. Μαζι με ενα mail κραξιματος στην ubisoft μπας και στρωσει χαρακτηρα καποτε και σεβεται περισσοτερο τον πελατη.

Ποτέ δηλαδή, φαίνεται και από τα ξαναζεσταμένα φαγητά που πασάρει κάθε χρόνο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποτέ δηλαδή, φαίνεται και από τα ξαναζεσταμένα φαγητά που πασάρει κάθε χρόνο.

Αλλη ιστορια αυτο που αν θες παιζεις καποιο παιχνιδι της και αλλη οταν πληρωνεις για μια υπηρεσια και πρεπει να δουλευει οπως πρεπει. Προσωπικα αν ενα παιχνιδια δεν με ενδιαφερει απλα το προσπερναω και δεν ασχολουμαι ποτε μαζι του. Απο οτι φαινεται τους βγαινει αυτη η φορμουλα με οτι βγαζουν αυτη ξερουν καλυτερα ασχετα με το κραξιμο που τρωνε. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Είδες πόσο αβιαστα περνάει ο χρόνος; Μου κάνει εντύπωση για κάτι τόσο χιλιοπαιγμενο! Είχα και εγώ πολλές αμφιβολίες στην αρχή .

Όλα τα ubi games πάντως κάπως έτσι είναι. Περνάς ωραία τις πρώτες 10-15 ώρες και μετά σέρνεσαι μέχρι τον τερματισμό γιατί κουράστηκες από τα ίδια και τα ίδια. Το μοναδικό παιχνίδι που τερμάτισα "κάπως" αβίαστα της ubi ήταν το AC origins, γιατί απλά ήταν μαγευτική η Αίγυπτος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Herald είπε

Όλα τα ubi games πάντως κάπως έτσι είναι. Περνάς ωραία τις πρώτες 10-15 ώρες και μετά σέρνεσαι μέχρι τον τερματισμό γιατί κουράστηκες από τα ίδια και τα ίδια. Το μοναδικό παιχνίδι που τερμάτισα "κάπως" αβίαστα της ubi ήταν το AC origins, γιατί απλά ήταν μαγευτική η Αίγυπτος.

Μπα σε εμενα δεν λειτουργει ετσι απλα δεν παω για completionist.. Κανω λιγο απο ολα και αφου τελειωσω με main και αρκετα side missions, αν εχω ορεξη συνεχιζω με τα υπολοιπα.. Αν απο την αρχη πλακωθεις στο να καθαρισεις τον χαρτη μετα θα βαρεθεις. 50-60 ωρες τις γραφω παντα χαλαρα και τα τελειωνω ολα..

Οτι υπαρχει κορεσμος με τα της Ubi υπαρχει, ειδικα αν εχεις παιξει πολλα δικα της, τωρα το tip point του καθενος ειναι διαφορετικο.. Προσωπικα το Valhalla ηταν το πρωτο AC που βαρεθηκα στην μεση περιπου και το Ghost Recon δεν νομιζω πλεον να το ξαναπιασω οπως και το WD αν συνεχισει ετσι το Legion ηταν μετριο.. Το μονο παλι που θελω καποια στιγμη να συνεχισω ειναι το D2..

Επισης παιζει ρολο και ποσο συχνα παιζει και τι παιζει o καθενας και τι διαθεση εχει την δεδομενη χρονικη στιγμη.. Δεν μπορω να εχω π.χ την ιδια διαθεση ουτως ή αλλως παντα καλοκαιρι δεν ακουμπησα σχεδον τιποτα εκτος απο Flight Simulator βαριομουν αφανταστα να παιξω. Το πρωτο παιχνιδι που ακουμπησα τωρα και δεν βαρεθηκα απο αυτα που εχω σε backlog ηταν το FC6. Και ηδη εχω γραψει καμια 20αρια και θελω να γυρισω να παιξω το απογευμα..Φοβομουν οτι θα βαρεθω αλλα τελικα εχω πολυ ορεξη να το παιξω.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικα το driving ειτε ειναι με αμαξι ειτε με ελικοπτερο, ειτε με αλογο...ειναι μια δυσαρεστη εμπειρια.

Καταρχην χρειαζεται οπωσδηποτε third-person camera και αρκετες βελτιωσεις στον χειρισμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...