firepc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, roginsky12 είπε To travelling με το αλογο ειναι βασανιστηριο..απλα πρεπει να το μαθεις λιγο πατα F4 να δεις τα controls του με το CTRL κανει insta μεταβολη πχ που βοηθαει
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το παίζει κανείς μέσω Uplay+ ; Κάθε 30 λεπτά με πετάει στο desktop και κάνει συγχρονισμό χωρίς error. Δεν είναι θέμα OC το κάνει και με stock settings. Διαβάζω στο reddit το παθαίνουν αρκετοί.. Γενικά με το Connect κάτι δεν πάει καλά, αποσυνδέεται συνέχεια από το net, δυσκολέυεται να κάνει συγχρονισμό τα saves/achievements κλπ..Προφανώς αν χάσει τη σύνδεση με το Uplay+ σε πετάει γιατί δεν είναι αγορασμένο το παιχνίδι. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Psycho_Warhead
firepc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το παίζει κανείς μέσω Uplay+ ; Κάθε 30 λεπτά με πετάει στο desktop και κάνει συγχρονισμό χωρίς error. Δεν είναι θέμα OC το κάνει και με stock settings. Διαβάζω στο reddit το παθαίνουν αρκετοί.. Γενικά με το Connect κάτι δεν πάει καλά, αποσυνδέεται συνέχεια από το net, δυσκολέυεται να κάνει συγχρονισμό τα saves/achievements κλπ..Προφανώς αν χάσει τη σύνδεση με το Uplay+ σε πετάει γιατί δεν είναι αγορασμένο το παιχνίδι. Δεν με εχει πεταξει ποτε, αγορασμενο το εχω ομως Κατι αλλο guys, δεν μπορω να παρω τις περιοχες που εχουν κοκκινη γραμμη μεσα στο χαρτη. Συνεχεια σποναρουν νεοι εχθροι. Στο reddit διαβαζω οτι ειναι bug. Ισχυει? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από firepc
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Αγορασμένο μπορείς να παίξεις και offline, λογικό να μην σε πετάει. Με το Uplay+ αν βγεις εκτός δικτύου δεν σε αφήνει.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το παίζει κανείς μέσω Uplay+ ; Κάθε 30 λεπτά με πετάει στο desktop και κάνει συγχρονισμό χωρίς error. Δεν είναι θέμα OC το κάνει και με stock settings. Διαβάζω στο reddit το παθαίνουν αρκετοί.. Γενικά με το Connect κάτι δεν πάει καλά, αποσυνδέεται συνέχεια από το net, δυσκολέυεται να κάνει συγχρονισμό τα saves/achievements κλπ..Προφανώς αν χάσει τη σύνδεση με το Uplay+ σε πετάει γιατί δεν είναι αγορασμένο το παιχνίδι. Δεν ξερω αν ειναι θεμα connect γιατι και απενεργοποιημενο τα ιδια μου κανει.. Την τελευταια εβδομαδα αργει πολυ να συγχρονιστει με τους σερβερς τους. Ειναι πολυ ενοχλητικο γιατι πολλες φορες θελει δυο και τρεις προσπαθειες για να μπει,οποτε τελικα ισως να ειναι γενικοτερο το θεμα. Με εχει πεταξει και εμενα με CTD 2 φορες σε αρκετες ωρες παιχνιδιου πλεον, αλλα μονο οταν εκανα εγω εξοδο στο desktop οχι κατα την διαρκεια του. Απο θεμα stuttering παντως προσωπικα το θεωρω ανεπαισθητο και δεν θυμιζει σε τιποτα αυτο το ενοχλητικο της UE που συνεβαινε καθε τρεις και λιγο. Καμια engine τουλαχιστον σε AAA παιχνιδι που μολις βγηκε αλλωστε δεν ηταν butter smooth experience και παρα την ηλικια της Dunia τουλαχιστον στο δικο μου συστημα, μια χαρα experience ειναι. Admittedly με high end συστημα φυσικα.. To 5 αν θυμαμαι καλα πριν παρει τα πρωτα patches ηταν πολυ πιο ασχημη εμπειρια απο θεμα framerate/frametime/lows/stuttering.. Στα του παιχνιδιου οσο παιζω τοσο ενδυναμωνεται η αρχικη μου αποψη για το παιχνιδι οσο αφορα το gameplay μερος του. Δεν κανει τιποτα αριστα αλλα κανει τα παντα αρκετα refined.. Νομιζω οτι εχουν βρει την σωστη ισορροπια μεταξυ vast/repetitive και engaging content. Καμια φορα δεν εχει να κανει με το να αλλαζεις συνεχως το gameplay και τα core elements ενος παιχνιδιου, αλλα τοσο οσο ετσι ωστε να εχεις μια αισθηση φρεσκαρισματος χωρις να αλλαζεις τον τιτλο.. Αλλωστε FC παιζω δεν θελω να παιξω κατι αλλο. Κατι που δεν συμβαινει με τα AC πλεον νιωθω οτι παιζω καθε 3-4 και διαφορετικο παιχνιδι..Τωρα οποιος δεν γουσταρε τα προηγουμενα και εχει κουραστει απειρως πλεον απο τον τροπο που λειτουργουν τα παιχνιδια της Ubi σαφεστατα και δεν θα αλλαξει αποψη, αυτο ειναι δεδομενο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από d4ydr33m3r 1
nikpoth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το παίζει κανείς μέσω Uplay+ ; Κάθε 30 λεπτά με πετάει στο desktop και κάνει συγχρονισμό χωρίς error. Δεν είναι θέμα OC το κάνει και με stock settings. Διαβάζω στο reddit το παθαίνουν αρκετοί.. Γενικά με το Connect κάτι δεν πάει καλά, αποσυνδέεται συνέχεια από το net, δυσκολέυεται να κάνει συγχρονισμό τα saves/achievements κλπ..Προφανώς αν χάσει τη σύνδεση με το Uplay+ σε πετάει γιατί δεν είναι αγορασμένο το παιχνίδι. Έχει θέμα το connect. Σε μένα 2 στης 5 δεν θα ανοίξει το παιχνίδι, κολλάει να φορτώσει το save. Και το ίδιο στην έναρξη. Ψάχνει μια ώρα το cloud save.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Τελικά το HWInfo που έτρεχα στο backround έφταιγε για τα crashes..Κλείστε τα όλα, MSI AB, HWInfo κλπ. 12 λεπτά πριν, nikpoth είπε Έχει θέμα το connect. Σε μένα 2 στης 5 δεν θα ανοίξει το παιχνίδι, κολλάει να φορτώσει το save. Και το ίδιο στην έναρξη. Ψάχνει μια ώρα το cloud save. Ναι έτσι είναι..Λογικά θα το φτιάξουν σήμερα/αύριο.
Balantakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αγορασμένο μπορείς να παίξεις και offline, λογικό να μην σε πετάει. Με το Uplay+ αν βγεις εκτός δικτύου δεν σε αφήνει. Απο οτι διαβασα σε ενα ξενο φορα - ειναι προβλημα των server της Ubi.
roginsky12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το παίζει κανείς μέσω Uplay+ ; Κάθε 30 λεπτά με πετάει στο desktop και κάνει συγχρονισμό χωρίς error. Δεν είναι θέμα OC το κάνει και με stock settings. Διαβάζω στο reddit το παθαίνουν αρκετοί.. Γενικά με το Connect κάτι δεν πάει καλά, αποσυνδέεται συνέχεια από το net, δυσκολέυεται να κάνει συγχρονισμό τα saves/achievements κλπ..Προφανώς αν χάσει τη σύνδεση με το Uplay+ σε πετάει γιατί δεν είναι αγορασμένο το παιχνίδι. ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα...εκανα disable overlays και λυθηκε
firepc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μεχρι τωρα μου αρεσει και δεν καταλαβαινω ποτε περναει το 3ωρο Ενα πραγμα που με χαλαει ομως, ειναι το respawn των εχθρων, ειτε κανεις αποστολη ειτε επισκεπτεσαι εχθρικο εδαφος 1
Balantakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγινε αγορα στα 49! Εχω να αγορασω/παιξω Far Cry απο το 1/2. Για να δουμε.. Ελπιζω να μην εχει τα γελοια DLC που εβαζε και στα προηγουμενα, με ζομπι και οτι να ναι..Αδιαφορα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Balantakos 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, firepc είπε Μεχρι τωρα μου αρεσει και δεν καταλαβαινω ποτε περναει το 3ωρο Ενα πραγμα που με χαλαει ομως, ειναι το respawn των εχθρων, ειτε κανεις αποστολη ειτε επισκεπτεσαι εχθρικο εδαφος Είδες πόσο αβιαστα περνάει ο χρόνος; Μου κάνει εντύπωση για κάτι τόσο χιλιοπαιγμενο! Είχα και εγώ πολλές αμφιβολίες στην αρχή . Για το respawn συμφωνώ κάτι το οποίο δεν συμβαίνει μαλιστα αν χάσεις κατά την διάρκεια της αποστολής που θα έπρεπε να ξεκινήσει με respawn των enemies αλλά συνεχίζει από όσους έχεις φάει. Είναι λίγο weird/broken το σύστημα ισχύει. Μάλλον θέλουν να προσδώσουν ένα πιο arcade χαρακτήρα και να μην αδειάζει ο χάρτης μετά από ώρες . Εκτός από αυτά που το κάνεις capture και μπουν επαναστάτες μέσα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από d4ydr33m3r 1
firepc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Balantakos είπε Εγινε αγορα στα 49! Εχω να αγορασω/παιξω Far Cry απο το 1/2. Για να δουμε.. Ελπιζω να μην εχει τα γελοια DLC που εβαζε και στα προηγουμενα, με ζομπι και οτι να ναι..Αδιαφορα. Κοιτα να το χαρεις και μην το τρεχαντάρεις Καλοπαίχνιδο 👍
itanium Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Με hd textures και όλα maxed, από απόδοση οκ τα γραφικά πάντως συγκρινόμενα πάντα με το cp 2077 μοιάζουν μέτρια και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την ποσότητα της vram που δεσμεύουν, περισσότερο μοιάζει με τίτλο που προσπαθεί να πείσει οτι είναι ΑΑΑ παρά με το ότι είναι γνώμη μου φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα