Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, roginsky12 είπε δε μιλησες για γραφικα ??? αυτο εδω που εγραψες "Low res textures σε NVIDIA με πάνω από 11GB vram" που αναφερεται? στο σεναριο του παιχνιδιου??? Ναι αυτό είναι bug. Δεν είπα κάπου ότι τα γραφικά δεν είναι καλά γενικά. 10 λεπτά πριν, Razor333 είπε Και οχι μονο, συμφωνα με DF πολλα τρεχουν σε χαμηλοτερη αναλυση, με αποτελεσμα το game σε συνδιασμο και με το ΤΑΑ να ειναι blur fest, ακομα και σε μεγαλες αναλυσεις. Ισχύει. Ακόμη και τα particle effects τρέχουν σε 1/4 της native για κάποιο λόγο..
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Το πιο μεγάλο far cry με filler αποστολές όμως ή με νόημα; Τα θέματα δεν έπρεπε να υπάρχουν πάντως. Το delay για ποιο λόγο έγινε τότε; Δεν μπορεί να μην τα ήξεραν τα θέματα του παιχνιδιού δεν είναι να πεις κάτι που συμβαίνει υπό συγκεκριμένες ακραίες συνθήκες. 5 λεπτά παίζεις και τα βρίσκεις μπροστά σου. Απλά απ' ότι έχω καταλάβει οι εταιρείες τα βγάζουν έτσι όπως να 'ναι και σου λέει εντάξει γιολο. Αλλά τώρα δεν είναι όπως παλιά, τώρα υπάρχουν ένα σωρό tech sites και YTers και τα θέματα του κάθε παιχνιδιού διαδίδονται αμέσως.. Θα δούμε όταν το παίξουμε. Όλα τα far cry μετά το 3 έχουν filler side quest αλλά είναι αρκετά διασκεδαστικα. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω βέβαια. Τώρα για τα θέματα θα διορθωθούν σχεδόν ότι νέο ααα βγαίνει έχει θέματα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Arkin 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε σχεδόν ότι νέο ααα βγαίνει έχει θέματα. α μπράβο, φτάσαμε να μας φαίνεται φυσιολογικό αυτό. Ξεφτύλα. Αλλά το 60άρι στην τιμή, 60άρι, ακατέβατο. Αίσχος και ντροπή. Single thread το 2021, θα πέσω απ' το παράθυρο.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε α μπράβο, φτάσαμε να μας φαίνεται φυσιολογικό αυτό. Ξεφτύλα. Αλλά το 60άρι στην τιμή, 60άρι, ακατέβατο. Αίσχος και ντροπή. Single thread το 2021, θα πέσω απ' το παράθυρο.. Για αυτό θα πάει για αγορά σε κάνα χρόνο βρε. Φυσιολογικό δεν είναι προφανως για αυτό δεν σκαμε και τα 60αρια. Στο 15αρι 20αρι η gold θα αγοραστεί που θα έχουν διορθωθεί τα πάντα. Έπαιξα το breakpoint μόλις βγήκε και τώρα είναι πολύ πολύ καλύτερο στο gameplay. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Για αυτό θα πάει για αγορά σε κάνα χρόνο βρε. Φυσιολογικό δεν είναι προφανως για αυτό δεν σκαμε και τα 60αρια. Στο 15αρι 20αρι η gold θα αγοραστεί που θα έχουν διορθωθεί τα πάντα. Έπαιξα το breakpoint μόλις βγήκε και τώρα είναι πολύ πολύ καλύτερο στο gameplay. Ε δεν είναι δουλειά αυτή ρε συ όμως. Να βγαίνει game σήμερα και να περιμένεις 1 χρόνο. Αν είναι όπως πρέπει θα τα σκάσω και day1 τα 60. Αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκε ΑΑΑ game σωστό απ' την αρχή. Και η φάση είναι ότι φέτος έχουν φάει delay όλα και παρόλα αυτά πάλι με προβλήματα βγαίνουν.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ε δεν είναι δουλειά αυτή ρε συ όμως. Να βγαίνει game σήμερα και να περιμένεις 1 χρόνο. Αν είναι όπως πρέπει θα τα σκάσω και day1 τα 60. Αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκε ΑΑΑ game σωστό απ' την αρχή. Και η φάση είναι ότι φέτος έχουν φάει delay όλα και παρόλα αυτά πάλι με προβλήματα βγαίνουν.. Εχει χρόνια να βγει έτσι παιχνίδι. 60αρι δεν θα έδινα. Έχω 400 παιχνίδια στο backlog με πολλές παιχνιδαρες δεν με ενοχλεί και 3 χρόνια να περιμένω να παίξω ένα παιχνίδι. Να σου πω την αλήθεια βάζω παλιότερα παιχνίδια και λόγο ανάλυσης οθόνης μου φαίνονται τούμπανα τα γραφικά παρόλο την ηλικία τους. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Εχει χρόνια να βγει έτσι παιχνίδι. 60αρι δεν θα έδινα. Έχω 400 παιχνίδια στο backlog με πολλές παιχνιδαρες δεν με ενοχλεί και 3 χρόνια να περιμένω να παίξω ένα παιχνίδι. Να σου πω την αλήθεια βάζω παλιότερα παιχνίδια και λόγο ανάλυσης οθόνης μου φαίνονται τούμπανα τα γραφικά παρόλο την ηλικία τους. όχι και χρόνια. Το CP77 με μεγαλύτερα χάλια βγήκε. Tο RE Village επίσης είχε και αυτό θέματα με το anti-piracy..
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε όχι και χρόνια. Το CP77 με μεγαλύτερα χάλια βγήκε. Tο RE Village επίσης είχε και αυτό θέματα με το anti-piracy.. Όχι βρε συ λέω ότι έχει χρόνια να βγει παιχνίδι ααα day one χωρίς προβλήματα καθόλου. Όλα από κάτι έχουν. Τα πιο σοβαρά τα φτιάχνουν μέσα στον πρώτο μήνα βέβαια. Το 2077 ακόμα βλέπω θέματα με npc που πετάνε αυτοκίνητα γενικά δεν ξέρω αν μπορέσει να γίνει ποτέ ένα άρτιο παιχνίδι χωρίς πρόβλημα. Το fc6 με το πρώτο patch θα φτιαχτούν τα πιο μεγάλα προβλήματα που έχει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Arkin
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Όχι βρε συ λέω ότι έχει χρόνια να βγει παιχνίδι ααα day one χωρίς προβλήματα καθόλου. Όλα από κάτι έχουν. Τα πιο σοβαρά τα φτιάχνουν μέσα στον πρώτο μήνα βέβαια. Το 2077 ακόμα βλέπω θέματα με npc που πετάνε αυτοκίνητα γενικά δεν ξέρω αν μπορέσει να γίνει ποτέ ένα άρτιο πδιχ οκ, δεν το κατάλαβα Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι βγαίνουν με εξόθφαλμα θέματα που τα βλέπεις αμέσως. Δεν μπορεί να μην τα γνωρίζουν αλλά παρόλα αυτά τα βγάζουν έτσι. Αν ήταν κάτι που συμβαίνει υπό συγκεκριμένες συνθήκες/settings και μόνο σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ε εντάξει δεν έγινε και τίποτα, συμβαίνουν και αυτά. Αλλά τώρα, ε εντάξει. Αυτό με ενοχλεί, να με κοροϊδεύουν μες στη μούρη μου. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε οκ, δεν το κατάλαβα Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι βγαίνουν με εξόθφαλμα θέματα που τα βλέπεις αμέσως. Δεν μπορεί να μην τα γνωρίζουν αλλά παρόλα αυτά τα βγάζουν έτσι. Αν ήταν κάτι που συμβαίνει υπό συγκεκριμένες συνθήκες/settings και μόνο σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ε εντάξει δεν έγινε και τίποτα, συμβαίνουν και αυτά. Αλλά τώρα, ε εντάξει. Αυτό με ενοχλεί, να με κοροϊδεύουν μες στη μούρη μου. Έχουν από πίσω τους τους μετόχους που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς δεν φταίνε οι developers δηλαδή μετά τρέχουν να βγάλουν ένα σωρό patch. Ειδικα σε παιχνίδια με τεράστιους κόσμους το καθένα από κάτι έχει. Απλά δεν αγοράζεις και τέλος αν κανένας δεν έκανε pre-order θα σταματούσαν όλα αυτά. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Far Cry 3 .6 μου θυμίζει εμένα . Α να δουμε θα το βαλω λίγο στο λαπτοπ
3DJIN Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 αφου τους τα σκατε καλα σας κανουν.Θελετε να κατεβαζετε χαλαρα απο την πολυθρονα σας οτι κυκλοφορει,ουτε bluray,ουτε βιβλιο με τιπς,ουτε συσκευασιες,ουτε μεταφορικα κοστη και αλλα logistics,ουτε καν δασμους...και αντι να μειωθουν οι τιμες στα παιχνιδια εφτασαν το 60αρι ..μπραβο σας μαγκες συνεχιστε τις προπαραγγελιες και τις αγορες denuvo. 6
roginsky12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 To travelling με το αλογο ειναι βασανιστηριο..απλα
greekfragma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε αφου τους τα σκατε καλα σας κανουν.Θελετε να κατεβαζετε χαλαρα απο την πολυθρονα σας οτι κυκλοφορει,ουτε bluray,ουτε βιβλιο με τιπς,ουτε συσκευασιες,ουτε μεταφορικα κοστη και αλλα logistics,ουτε καν δασμους...και αντι να μειωθουν οι τιμες στα παιχνιδια εφτασαν το 60αρι ..μπραβο σας μαγκες συνεχιστε τις προπαραγγελιες και τις αγορες denuvo. μετά από το πανηγύρι με το Cyberpunk2077 από μένα ΠΟΤΕ ξανά προπαραγγελία...ούτε καν day1. ΜΕΤΑ από 1-2μήνες και το πρώτο patch και ΙΣΩΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα