firepc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Action mode και Story mode 🤭 Εννοειται θα το παιξουμε αντρικα 😠
Razor333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Εμένα μου φαίνεται για άλλη μια μπουρδίτσα όπου κλασσικά εξερευνείς όλο το χάρτη καταλαμβάνεις στρατόπεδα και ελευθερώνεις περιοχές, κάνεις επαναλαμβανόμενα objectives, μέχρι να έρθει η τελική μάχη όπου θα είναι επίθεση στο βασικό οχυρό του εχθρού-δικτάτορα. Άντε γειά, αν πέσει στο εικοσάρικο (η Deluxe έκδοση... 😁) βλέπουμε... Παιχνίδι της ubisoft δηλαδή. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Εμένα μου φαίνεται για άλλη μια μπουρδίτσα όπου κλασσικά εξερευνείς όλο το χάρτη καταλαμβάνεις στρατόπεδα και ελευθερώνεις περιοχές, κάνεις επαναλαμβανόμενα objectives, μέχρι να έρθει η τελική μάχη όπου θα είναι επίθεση στο βασικό οχυρό του εχθρού-δικτάτορα. Άντε γειά, αν πέσει στο εικοσάρικο (η Deluxe έκδοση... 😁) βλέπουμε... Εννοείται ότι αυτό είναι! 2 1
galanakop1974 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Λίγο τα φώτα σας. Το far cry 6 που αξίζει να παίξει κάποιος. Στο ps5/series X σε TV 72 ή Στο pc σε μόνιτορ ultra wide 34??? Δεν ξέρω που να το αγοράσω
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Προσωπικά θα το έπαιζα στο PC λόγω mouse/keyboard αλλά στην κονσόλα έχεις μέγεθος. Διαλέγεις και παίρνεις.
firepc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Εγω θα το αρχισω με mouse/keyboard Αν δω οτι με κουραζει, θα συνεχισω με controller
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, galanakop1974 είπε Λίγο τα φώτα σας. Το far cry 6 που αξίζει να παίξει κάποιος. Στο ps5/series X σε TV 72 ή Στο pc σε μόνιτορ ultra wide 34??? Δεν ξέρω που να το αγοράσω 1
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, galanakop1974 είπε Λίγο τα φώτα σας. Το far cry 6 που αξίζει να παίξει κάποιος. Στο ps5/series X σε TV 72 ή Στο pc σε μόνιτορ ultra wide 34??? Δεν ξέρω που να το αγοράσω Σε κονσόλα προφανώς. Το παίζεις,το τερματίζεις,το πουλάς επιτοπου 1
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, galanakop1974 είπε Λίγο τα φώτα σας. Το far cry 6 που αξίζει να παίξει κάποιος. Στο ps5/series X σε TV 72 ή Στο pc σε μόνιτορ ultra wide 34??? Δεν ξέρω που να το αγοράσω το θέμα είναι, γιατί να το πάρεις;
galanakop1974 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά ρωτώ που θα το χαρώ πιο πολύ. Σε μεγάλη οθόνη ενδείκνυται να το παίξεις ή όχι??? Τον παιχνίδι θα το πάρω όπως και να έχει και δεν με ενδιαφέρει το δισκάκι. Απλά που θα είναι πιο ρεαλιστικό να το παίξω. Στην TV ή στην οθόνη του υπολογιστή. Ευχαριστώ.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, galanakop1974 είπε Παιδιά ρωτώ που θα το χαρώ πιο πολύ. Σε μεγάλη οθόνη ενδείκνυται να το παίξεις ή όχι??? Τον παιχνίδι θα το πάρω όπως και να έχει και δεν με ενδιαφέρει το δισκάκι. Απλά που θα είναι πιο ρεαλιστικό να το παίξω. Στην TV ή στην οθόνη του υπολογιστή. Ευχαριστώ. εσυ ρε τρελέ ξέρεις τι σου αρέσει για να το παίξεις, εμείς θα σου πούμε; ρεαλιστικα δε θα το παίξεις πουθενά, LOL
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Ubisoft+ με 15 ευρώ, τερματισμό και uninstall. Ακόμα και τα 45 που ζητάνε τα κλειδάδικα είναι πολλά.. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, galanakop1974 είπε Απλά που θα είναι πιο ρεαλιστικό να το παίξω. Στην TV ή στην οθόνη του υπολογιστή. 2
Arkin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ubisoft+ με 15 ευρώ, τερματισμό και uninstall. Ακόμα και τα 45 που ζητάνε τα κλειδάδικα είναι πολλά.. Στο μεταξυ πηγαινε ενα 20αρικο απο amd rewards πριν κατι μηνες τωρα τελευταια το ανεβασαν. Με ubisoft+ ειναι λουκουμακι να δουμε και ποσες ωρες ειναι. Το 5 ηταν 45 ωρες οποτε λογικα εκει κοντα θα παιζει και αυτο.
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Σιγά μήν ήταν και 100ώρες το 5. Γύρω στις 12-15ώρες ήταν ένα απλό playthrough και 20-25ώρες για 100% trophies/achievements https://www.powerpyx.com/far-cry-5-trophy-guide-roadmap/ https://psnprofiles.com/guide/7339-far-cry-5-trophy-guide
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα