Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 καλά κρασιά.. https://www.dsogaming.com/news/far-cry-6-suffers-from-major-cpu-single-threaded-issues/
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Dunia engine..Όλα τα Far Cry το ίδιο πρόβλημα έχουν..
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Γιατί πρέπει να γυαλίζουν έτσι οι δρόμοι? Δεν τους μπορώ τους devs 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το 6 είναι και με DX12 μάλιστα, ότι να 'ναι. Τεράστια studios και μας γράφουν στα τέτοια τους, τι να πω, είναι εξοργιστικό αυτό το πράγμα. Και θέλουν και 60άρι, ναι έγινε. Αν βάλει ξανά η Ubi το Ubi+ 1 ευρώ για 1 μήνα ίσως το σκεφτώ να το παίξω τότε..
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Γιατί πρέπει να γυαλίζουν έτσι οι δρόμοι? Δεν τους μπορώ τους devs Τα RT reflections(Είναι hybrid solution με RT/SSR και όχι καθαρό RT) είναι χαμηλής ανάλυσης και δείχνουν χάλια επειδή το παιχνίδι είναι sponsored από την AMD. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από Psycho_Warhead
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Α μπράβο, αυτό σκέφτηκα. Σαν SSR φαίνονται βασικά. Έχουν μια υφή σαν πίνακας ζωγραφικής να το πω, είναι θολά.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα RT reflections(Είναι hybrid solution με RT/SSR και όχι καθαρό RT) είναι χαμηλής ανάλυσης και δείχνουν χάλια επειδή το παιχνίδι είναι sponsored από την AMD. Μπλιαχ πραγματικά. Άμα είναι να βγάζουμε νέες τεχνολογίες για να δείχνουν πιο άσχημα τα παιχνίδια και να παίρνουμε και πιο χάλια παιχνίδια, να μου λείπει
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Όποιο παιχνίδι sponsoράρει η AMD με RT και δεν έχει RTX έχει χάλια implementation για να μην διαλυθούν τα RDNA. Αλλά πέρα από αυτό περίμενα το DX12 να φτιάξει το single-threaded issue..Είναι για νέα μηχανή γραφικών, ΕΛΠΙΖΩ τα FC/AC που θα βγουν για PS5/XSX/XSS/PC only να έχουν επιτέλους νέα μηχανή γιατί έλεος.. Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε Μπλιαχ πραγματικά. Άμα είναι να βγάζουμε νέες τεχνολογίες για να δείχνουν πιο άσχημα τα παιχνίδια και να παίρνουμε και πιο χάλια παιχνίδια, να μου λείπει Απλά κάνεις disable τα RT reflections μιας και δεν φαίνεται να αξίζουν. Πολύ κατώτερα από του BF V που ήταν κρύσταλλος. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Όποιο παιχνίδι sponsoράρει η AMD με RT και δεν έχει RTX έχει χάλια implementation για να μην διαλυθούν τα RDNA. Αλλά πέρα από αυτό περίμενα το DX12 να φτιάξει το single-threaded issue..Είναι για νέα μηχανή γραφικών, ΕΛΠΙΖΩ τα FC/AC που θα βγουν για PS5/XSX/XSS/PC only να έχουν επιτέλους νέα μηχανή γιατί έλεος.. Απλά κάνεις disable τα RT reflections μιας και δεν φαίνεται να αξίζουν. Πολύ κατώτερα από του BF V που ήταν κρύσταλλος. Το θέμα είναι να γίνει σωστή χρήση τους όχι να τα κλείνουμε, ας μη την έβγαζαν τη τεχνολογία στη τελική ακόμα μα δεν μπορούν τα στουδιος να την δώσουν σωστά. Δεν έχω καν παίξει ποτέ με rt .
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε Το θέμα είναι να γίνει σωστή χρήση τους όχι να τα κλείνουμε, ας μη την έβγαζαν τη τεχνολογία στη τελική ακόμα μα δεν μπορούν τα στουδιος να την δώσουν σωστά. Δεν έχω καν παίξει ποτέ με rt . Σωστή χρήση γίνεται μόνο στο RTX της NVIDIA γιατί είναι πιο βαρύ, η AMD δεν βάζει αντίστοιχα καλό RT γιατί οι κάρτες της είναι αρκετά πιο αδύναμες σε αυτό. Απ' την επόμενη γενιά βλέπουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το θέμα είναι να γίνει σωστή χρήση τους όχι να τα κλείνουμε, ας μη την έβγαζαν τη τεχνολογία στη τελική ακόμα μα δεν μπορούν τα στουδιος να την δώσουν σωστά. Δεν έχω καν παίξει ποτέ με rt . Δεν φταίει το studio απλά οι RDNA2 δεν έχουν καλό RT perf και θα ξεβρακωθούν. Σκέψου στις κονσόλες δεν θα έχει καν RT που τις διαφήμιζαν ως next gen και πίπες. To CP77 έχει σίγουρα 1000 στραβά αλλά τα γραφικά είναι top. Το RT implementation είναι τέλειο, δεν έχουν αυτή τη θολούρα τα reflections. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
_Theo_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Εμένα μου φαίνεται για άλλη μια μπουρδίτσα όπου κλασσικά εξερευνείς όλο το χάρτη καταλαμβάνεις στρατόπεδα και ελευθερώνεις περιοχές, κάνεις επαναλαμβανόμενα objectives, μέχρι να έρθει η τελική μάχη όπου θα είναι επίθεση στο βασικό οχυρό του εχθρού-δικτάτορα. Άντε γειά, αν πέσει στο εικοσάρικο (η Deluxe έκδοση... 😁) βλέπουμε... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Θέλει νέο engine με φρέσκο gameplay και villain αντίστοιχο του Vaas.
_Theo_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θέλει νέο engine με φρέσκο gameplay και villain αντίστοιχο του Vaas. Ακριβώς. Σαν τον Vaas όμως λίγο δύσκολο να υπάρξει, ήταν θεούλης και μάλλον έμπνευση της στιγμής. Το ακριβώς αντίθετο ήταν ο Κωστέτσος (δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν αυτόν...).
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο Ubisoft+,άρα όποιος θέλει να το παιξει τώρα στις αρχές και μετα να περιμένει πτώση τιμης+dlc,υπάρχει αυτός ο σχετικά φθηνός τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα