Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Πωπω το gameplay είναι ίδιο ακριβώς με το FC3 του 2012..Πραγματικά ισχύει το παρακάτω.. Vaas : ''Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change'' 3 1 1
roginsky12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 θα παιχτει μονο για τα γραφικα...απο story δε περιμενω και πολλα. Κλασσικα καποις δικτατορας καπου στην Κολομβια, εξεγερσεις, καρτελ, ναρκωτικα
seithan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 On 09/09/2021 at 13:35, Psycho_Warhead said: Πωπω το gameplay είναι ίδιο ακριβώς με το FC3 του 2012..Πραγματικά ισχύει το παρακάτω.. Vaas : ''Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change'' Μόλις περιεγραψες το 95% του gaming, γενικά 😂😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Τα games με όπλα έχουν πράγματι more or less το ίδιο gameplay εδώ και πολλά χρόνια. 1) Cover 2) Περιμένεις να βγάλει το κεφάλι του το NPC 3) Headshot 4) Profit Ένα από τα λίγα που ξεφεύγουν από αυτό το pattern είναι το Control
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Rambo stranger things και villain απο τα προηγούμενα? Count me in για την gold όταν πέσει στο 25αρι.
mordred Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Να πω την αμαρτία μου δεν είχα ασχοληθεί (πέραν το πρώτου λίγο από περιέργια). Δυστυχώς ξεκίνησα το 5ο... Έχω καεί... Λογικά θα πάει και αυτό για αγορά όταν πέσει η τιμή του.
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, mordred είπε Να πω την αμαρτία μου δεν είχα ασχοληθεί (πέραν το πρώτου λίγο από περιέργια). Δυστυχώς ξεκίνησα το 5ο... Έχω καεί... Λογικά θα πάει και αυτό για αγορά όταν πέσει η τιμή του. Πιάσε και το nd μετά είναι συνέχεια του 5 17 χρόνια μετά και δίνει ένα closure για τον μεγάλο villain του 5.
mordred Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Πιάσε και το nd μετά είναι συνέχεια του 5 17 χρόνια μετά και δίνει ένα closure για τον μεγάλο villain του 5. A σωστό κάψιμο δηλαδή
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/new-far-cry-6-gameplay-video-showcases-some-player-animal-interactions/ πω ρε μ@λ@κίες.. σκοτώνει τον εχθρό ο κόκορας, έλεος..
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Καλά αυτές τις μλκιες τι της ήθελαν..Άστο σοβαρό το παιχνίδι και αν θες να δείξεις ''υπερφυσικό'' δικαιολόγησέ το με ναρκωτικά όπως στο 3. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα