nevermore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Φρέσκα κουλούρια.. Μόλις με κάλεσαν από Κωτσόβολο, το type - c εξαντλημένο, είχε μερικά ακόμη κομμάτια με micro usb διαθέσιμα οπότε άλλαξα την παραγγελία τηλεφωνικώς. Θεωρητικά θα αρχίσουν τα τηλεφωνήματα και στους υπόλοιπους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, barman_ είπε ξανα διαθεσιμο το C ,εριξα παραγγελια αναγκαστικα με αντικαταβολη γιατι παρλαβη απο ροδο κ ηρακλειο ειχε μονο αυτο που δεν γνωριζω ,το power bank φορτιζει με c 'η micro?(λογικα αυτο) To USB-C φορτίζει με USB-C και το micro USB με micro USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Κοιτούσα το ιστορικό το έχω ξαναπάρει το πακέτο type - c γεναρη το είχε προσφορά 20 κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trolaro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 to micro to anevasan 23.90 de to prolava krima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδιά και εμένα μόλις με πήραν τηλ. να μου πούνε ότι το type c εχει εξαντληθεί και ότι το micro ειναι διαθέσιμο μόνο για αποστολή. Εγώ είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα(micro) και τελικά κατάφερα να μου το στείλουν χωρίς μεταφορικά...... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από opcast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ας με πάρουν ότι εξαντλήθηκε το type C, περιμένω Και το ξανα ανέβασαν ένα δεκαδικό πάνω Ρε ουστ Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από ballin95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saul32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 και εμενα μολις με πηραν τηλεφωνο για ακυρωση , και τελικα βρηκαν αποθεμα απο το καταστημα της ροδου και το δεσμευσαν για να μου το στειλουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leo360 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Εμένα ακόμα δε με πήραν και δε ξέρω να φοβηθώ ή να χαρώ 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Leo360 είπε Εμένα ακόμα δε με πήραν και δε ξέρω να φοβηθώ ή να χαρώ 😅 Κι εδώ τα ίδια , αν κ όταν έβαλα για παραλαβή από κατάστημα θεωρητικά υπήρχε σε κοντινό μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisiskal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Με καλεσαν κ μενα,ζητησα επιστροφη χρηματων κ περιμενω νεο τηλ,το θεωρω εντελως απαραδεκτο οχι οτι τελειωσε,αλλα να το βαζουν εκ νεου 10 ευρω πανω κ απ'οτι φαινεται υπαρχουν διαθεσιμα κομματια,τραγικος Κωτσος για αλλη μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Έπεσε άκυρο σε type c τελικά κ υποτίθεται ότι υπήρχε 1 κομμάτι σε micro USB το οποίο κ θα μου φέρουν τελικα.. , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark knight Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, vdeseris είπε To USB-C φορτίζει με USB-C και το micro USB με micro USB Είχα παραγγείλει το micro USB και μου δώσανε κατά λάθος το USB-C, μέχρι που με πήρανε τηλέφωνο να το γυρίσω πίσω. Και τα 2 powerbank είναι ακριβώς ίδια και φορτίζουν με micro USB, η μόνη διαφορά ήταν στον φορτιστή ταξιδίου που το ένα πακέτο έχει μαύρο χρώμα με καλώδιο USB-C και το άλλο έχει άσπρο χρώμα με καλώδιο micro USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις