Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φρέσκα κουλούρια..

Μόλις με κάλεσαν από Κωτσόβολο, το type - c εξαντλημένο, είχε μερικά ακόμη κομμάτια με micro usb διαθέσιμα οπότε άλλαξα την παραγγελία τηλεφωνικώς.

Θεωρητικά θα αρχίσουν τα τηλεφωνήματα και στους υπόλοιπους..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, barman_ είπε

ξανα διαθεσιμο το C ,εριξα παραγγελια

αναγκαστικα με αντικαταβολη γιατι παρλαβη απο ροδο κ ηρακλειο ειχε μονο

αυτο που δεν γνωριζω ,το power bank φορτιζει με c 'η  micro?(λογικα αυτο)

To USB-C φορτίζει με USB-C 

και το micro USB με micro USB

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά και εμένα μόλις με πήραν τηλ. να μου πούνε ότι το type c εχει εξαντληθεί και ότι το micro ειναι διαθέσιμο μόνο για αποστολή.

Εγώ είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα(micro) και τελικά κατάφερα να μου το στείλουν χωρίς μεταφορικά......

Επεξ/σία από opcast
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας με πάρουν ότι εξαντλήθηκε το type C, περιμένω 

Και το ξανα ανέβασαν ένα δεκαδικό πάνω 

Ρε ουστ

IMG_20200713_154803.jpg

Επεξ/σία από ballin95
Δημοσ.

και εμενα μολις με πηραν τηλεφωνο για ακυρωση ,  και τελικα  βρηκαν αποθεμα απο το καταστημα της ροδου και το δεσμευσαν για να μου το στειλουν .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Leo360 είπε

Εμένα ακόμα δε με πήραν και δε ξέρω να φοβηθώ ή να χαρώ 😅

Κι εδώ τα ίδια , αν κ όταν έβαλα για παραλαβή από κατάστημα θεωρητικά υπήρχε σε κοντινό μαγαζί 

Δημοσ.

Με καλεσαν κ μενα,ζητησα επιστροφη χρηματων κ περιμενω νεο τηλ,το θεωρω εντελως απαραδεκτο οχι οτι τελειωσε,αλλα να το βαζουν εκ νεου 10 ευρω πανω κ απ'οτι φαινεται υπαρχουν διαθεσιμα κομματια,τραγικος Κωτσος για αλλη μια φορα

Δημοσ.

Έπεσε άκυρο σε type c τελικά κ υποτίθεται ότι υπήρχε 1 κομμάτι σε micro USB  το οποίο κ θα μου φέρουν τελικα.. ,

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vdeseris είπε

To USB-C φορτίζει με USB-C 

και το micro USB με micro USB

Είχα παραγγείλει το micro USB και μου δώσανε κατά λάθος το USB-C, μέχρι που με πήρανε τηλέφωνο να το γυρίσω πίσω. Και τα 2 powerbank είναι ακριβώς ίδια και φορτίζουν με micro USB, η μόνη διαφορά ήταν στον φορτιστή ταξιδίου που το ένα πακέτο έχει μαύρο χρώμα με καλώδιο USB-C και το άλλο έχει άσπρο χρώμα με καλώδιο micro USB. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...