privateer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 To παιχνιδι ειναι ωραιο το εχω τελειωσει στο χβοχ βεβαια αλλα δεν με χαλαει να το εχω και στο pc😁
Selespeed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Έχω μπει με κάθε τρόπο (και από το app), έχω δει τόσα βίντεο, δεν μου βγάζει τίποτα...
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 έβγαλε ανακοίνωση η Ubisoft θα δώσει το παιχνίδι σταδιακά σε όλους μέσα στην εβδομάδα.
SpEcTer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 απο τις 2 το μεσημερι προσπαθω και δεν εχω λαβει τιποτα απορω με ολους εσας που το πηρατε... 1
Arkin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, SpEcTer είπε απο τις 2 το μεσημερι προσπαθω και δεν εχω λαβει τιποτα απορω με ολους εσας που το πηρατε... Μην αγχώνεστε θα κρατήσει για μέρες ακόμα. Ακόμα σήμερα ήταν πίτα οι servers.
Rpanagos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Ερώτηση προς τα άτομα που το έχουν τελείωσει. Θα πρέπει να παίξουμε πρώτα το 1 ; Η δεν συνδέεται η ιστορία;
okinakoto Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 έμενα παντός απο χθες μεσημέρι ακόμα περιμένω να μου το δώσει...
GnsP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Έρχεται και mail https://i.imgur.com/N5PS1Nw.png 1
Arkin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Rpanagos είπε Ερώτηση προς τα άτομα που το έχουν τελείωσει. Θα πρέπει να παίξουμε πρώτα το 1 ; Η δεν συνδέεται η ιστορία; Πρωτα το 1 μετα αυτο.
Gulik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δεν συνδέεται η ιστορία του πρωταγωνιστή στο 1 με αυτόν εδώ στο 2, απλά υπάρχουν κοινά σημεία, ως προς το "σύμπαν" του παιχνιδιού (DedSec κλπ). Δεν είναι απαραίτητο πάντως να παίξεις το πρώτο πριν παίξεις το δεύτερο.
imvrios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δε το έχω πάρει ακόμα και δε καίγομαι και να μην το πάρω και καθόλου. Αν και δεν ανησυχώ, θα το δώσουν τελικά. Ποιο πολύ θα με ενδιέφερε μια τεχνική εξήγηση γιατί δε μπορούν να το δώσουν άμεσα σε όσους γράφονται στη σελίδα που ανέβασαν χθες. Και οι ίδιοι έχουν ξαναδώσει δωρεάν παιχνίδια και τι να πει και η Epic που το κάνει κάθε εβδομάδα και έχει γίνει θεσμός.
jmirko15 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, imvrios είπε Δε το έχω πάρει ακόμα και δε καίγομαι και να μην το πάρω και καθόλου. Αν και δεν ανησυχώ, θα το δώσουν τελικά. Ποιο πολύ θα με ενδιέφερε μια τεχνική εξήγηση γιατί δε μπορούν να το δώσουν άμεσα σε όσους γράφονται στη σελίδα που ανέβασαν χθες. Και οι ίδιοι έχουν ξαναδώσει δωρεάν παιχνίδια και τι να πει και η Epic που το κάνει κάθε εβδομάδα και έχει γίνει θεσμός. Μπορεί να το κάνουν για να μην κλατάρουν και οι servers τους. Άμα αρχίσουν να το κατεβάζουν μαζικά θα έχουν περισσότερα θέματα.
TSTVERIKOKO Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 εγω το κατεβαζω παντως ... σε καμια ωριτσα θα εχει κατεβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα