MTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δεν μου απάντησες σε καμία ερώτηση. Απλά από τα λεγόμενά σου κατάλαβα πως αν κάνεις διαφήμιση στο insomnia (που είναι απαράδεκτο και συμφωνώ), κατά τη λογική "υπάλληλος κακός = Ενωση Τραπεζων spammers" τότε "highlander διαφημίζεται = Hal9000 spammer". Το σταματάω εδώ από μέρους μου γιατί νομίζεις πως κάτι έχω μαζί σου και σε λίγο θα μας πεις να μας κρίνει ο Θεός... Απλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως μπορεί να ενεργήσει ένας κακός και ανεύθυνος υπάλληλος. Πήγαινε λοιπόν στα γραφεία του Μεσολαβητή, κάνε φασαρία, και ζήτα το κεφάλι του "επί πίνακι", αφού το θεωρείς προτιμότερο από το να τον πάρεις ένα τηλέφωνο και να του τα πεις ένα χεράκι.
Highlander Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μάλλον σε ενόχλησε ο τίτλος και έχεις δίκιο. Αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή να γράψω αυτό έγραψα. Αν μπορεί κάποιος να τον διορθώσει (mods) να το κάνει "SPAM - Tώρα και από υπάλληλο μέσα από τον Τραπεζικό Μεσολαβητή"
MTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Χεχεχεχεχεχε Στην πυρά όλοι οι spammers!!! Ακρη με τον Μεσολαβητή δεν θα βγάλεις, γιατί άντε να βρουν τι και πως συνέβη ό,τι συνέβη εκεί μέσα. polaki, τηλέφωνο 69470208XX φυσικά και είναι KINHTO. Τα σταθερα αρχίζουν από 2 και τα κινητά από 6. Αν όντως είναι σταθερό και από 6 μπορείς να δώσεις κάποιο link του ξενοδοχείου ή πληροφορίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.