likos_de Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Είσαι πολύ τυχερός φίλε! Πήρες το ιδιο κινητό που έδινε ο Γερμανός (8/128gb) στα 430€ με 90€ κάτω!! Και το site στο eglobal γράφει για 6gb ram! 2 1
ScooterSuzas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) θελω να επισημανω οτι το κουτι απο κατω δεν γραφει ως συνηθως τα GB του κινητού ουτε τα συνηθισμένα λογοτυπα samsung knox κλπ ειναι μαυρο χωρις να γραφει τπτ μονο στο πλαι λεει σε αυτοκολητο οτι ειναι SM-G770 F/DS ,τα imei του και κατι αραβικα γραμματα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από ScooterSuzas
Green Dragon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, ScooterSuzas είπε το κινητο προς μεγαλη μου εκπληξη ειναι το 8/128 !!!! έχει διάφανη θήκη στο μαύρο κουτάκι που ειναι βαλμένο το sim extractor επισης εχει ευρωπαικο φορτιστη και ακουστικα usb ολα σε λευκο χρωμα!!!! εκανε να ερθει 32 ημέρες στη πορτα μου απο την γεν ταχυδρομικη Ρε συ μήπως παράγγειλες άλλο από ότι εμείς;;; Χαχα...πλάκα κάνω. Μακάρι και τα δικά μας έτσι. Ακουστικά usb;;; Μάλλον λάθος.
Green Dragon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, ScooterSuzas είπε type c ...xaxaxa Και είχα αρχίσει να ψάχνω για type-c to usb adaptor 😄😄😄
ScooterSuzas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 εν κατακλείδι η απάντηση στο ερώτημα του TS είναι... μην ακυρώνεις γιατί μετά θα είναι αργά και θα το μετανιώνεις "ποίηση" ... 1
Green Dragon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Νομίζω πως ο ts @Zerg13 πρέπει να αλλάξει τον τίτλο του νήματος. "Απαγορεύεται δια ροπάλου η ακύρωση"...... είναι πιο σωστό. Εν τω μεταξύ ήρθε και αυτό @ScooterSuzas και έδεσε το γλυκό: 1
Zerg13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ειναι και το S10 lite? Για το S10 λεει. 1
Green Dragon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ειναι και το S10 lite? Για το S10 λεει. Λέει για την σειρά galaxy S10, οπότε λογικά τα περιλαμβάνει όλα! 1
Green Dragon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, ScooterSuzas είπε Λθελω να επισημανω οτι το κουτι απο κατω δεν γραφει ως συνηθως τα GB του κινητού ουτε τα συνηθισμένα λογοτυπα samsung knox κλπ ειναι μαυρο χωρις να γραφει τπτ μονο στο πλαι λεει σε αυτοκολητο οτι ειναι SM-G770 F/DS ,τα imei του και κατι αραβικα γραμματ Από περιέργεια θέλω να ρωτήσω, με βάση τα imei, έκανες κάποια αναζήτηση για να δεις από που κρατάει η σκούφια της συσκευής. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν έχει την κλασική συσκευασία Samsung. 1
Zerg13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, Green Dragon είπε Από περιέργεια θέλω να ρωτήσω, με βάση τα imei, έκανες κάποια αναζήτηση για να δεις από που κρατάει η σκούφια της συσκευής. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν έχει την κλασική συσκευασία Samsung. Refurbished samsung? 1
Green Dragon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Refurbished samsung? Λες; Δεν θέλω να το πιστέψω! Ένα βήμα πιο κοντά. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από Green Dragon 1
Zerg13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Λες; Δεν θέλω να το πιστέψω! Ένα βήμα πιο κοντά. Ολοιδιες εγγραφες εχω και εγω. Η τελευταια ειναι ιδια μεχρι και τα δευτερολεπτα. Στην προηγουμενη 31/07 εχουμε διαφορα λεπτου. χερι χερι πανε τα κινητα μας. Αδελφακια Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από Zerg13
Green Dragon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Ολοιδιες εγγραφες εχω και εγω. Η τελευταια ειναι ιδια μεχρι και τα δευτερολεπτα. Στην προηγουμενη 31/07 εχουμε διαφορα λεπτων. Ελπίζω να μην παραλάβουμε refubrished ή μαϊμούδες. Μόλις παραλάβουμε να κάνουμε το test της μπανάνας.... https://gr.dreamstime.com/απόθεμα-βίντεο-πίθηκος-που-τρώει-την-μπανάνα-video38336177
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα