Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Kostasm45 είπε Άντε επιτέλους , γιατί διαβάζοντας το νήμα κόντεψα να καραφλιάσω. Είδα το πρώτο βίντεο γιατί βαρέθηκα να δω και το δεύτερο Ο τύπος με ολίγον μπακαλίστικο τρόπο μεν , εξηγεί αρκετά καλά για τα οκτάνια . Με 100άρα βενζινα ούτε φωτιά παίρνουν τα κακοσυντηρημενα αυτοκίνητα, ούτε τα καλοσυντηρήμενα τρέχουν περισσότερο ούτε διανύουν περισσότερη απόσταση . Ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες του ts και πολλών άλλων ακόμα . Κατι που διαφευγει πολλους ειναι πως οι βενζινες δεν ειναι ΜΟΝΟ οκτανια. Οι VPower και οι 100αρες ολων σχεδον των εταιρειων περιερχουν ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ κινητηρα. Εγω και μονο που με το που ειδα το κουτι του Diablo στο background εκλέισα το βιντεο. Το να διαβαζει 10 πραγματα καποιος και να αναμασαει την ιδια τροφη ειναι οτι πιο ηλιθιο κατεμε (και δυστυχως αυτο το κανουν παρα πολλοι).
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Ελάτε ρε παιδιά τα καύσιμα της Γερμανίας της Ιταλίας της Πορτογαλίας της Ελβετίας από τη μία και της Ελλάδας από την άλλη. Νοθεία παντού και από όλους μπορεί να γίνει.Ας αφήσουμε την καραμέλα ότι οι άλλες Ευρωπαικές χώρες πουλάνε καλύτερα καύσιμα από εμάς.Θεωρώ βλακεία κάποιος που ο κατασκευαστής λέει 95άρα να βάζουν 100άρα π.χ. με τιμή π.χ. 1,70 όταν η 95άρα έχει 1,35. Κάποιοι Βορειοελλαδίτες πατριώτες μας πάνε Βουλγαρία , Βόρεια Μακεδονία βάζουν καύσιμα και μια χαρά μας λένε ότι είναι.
Shyn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Ναι αλλά οι έλεγχοι στην Γερμανια .είναι αόρατοι όπως εδώ? Αν οι κυρώσεις για κάποιον βενζίνα είναι μεγάλες δύσκολα θα το ρισκάρει
Candela Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Shyn είπε Ναι αλλά οι έλεγχοι στην Γερμανια .είναι αόρατοι όπως εδώ? Αν οι κυρώσεις για κάποιον βενζίνα είναι μεγάλες δύσκολα θα το ρισκάρει Στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να κλέψει πολύ εύκολα στην αντλία χωρίς να τον ποιάσουν?
Shyn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Candela είπε Στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να κλέψει πολύ εύκολα στην αντλία χωρίς να τον ποιάσουν? Θα σε γελάσω. Μιλάω περισσότερο για νοθεία. Πχ ανάμειξη με κακης ποιότητας βενζίνη 1
Kostasm45 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Κατι που διαφευγει πολλους ειναι πως οι βενζινες δεν ειναι ΜΟΝΟ οκτανια. Οι VPower και οι 100αρες ολων σχεδον των εταιρειων περιερχουν ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ κινητηρα. Εγω και μονο που με το που ειδα το κουτι του Diablo στο background εκλέισα το βιντεο. Το να διαβαζει 10 πραγματα καποιος και να αναμασαει την ιδια τροφη ειναι οτι πιο ηλιθιο κατεμε (και δυστυχως αυτο το κανουν παρα πολλοι). Με τα καθαριστικά τρέχει περισσότερο το αμάξι ? Καθαρίζει το κινητήρα από τι και με ποιον τρόπο ? Δεν ξέρω ποιός ή τι είναι ο diablo που αναφέρεις αλλά ο τύπος στο βίντεο εκλαϊκευμένα μεν μιλά σωστά δε . Εάν δεν βαριέσαι μπορείς να βρεις κι άλλες πηγές όχι απαραίτητα στο ίντερνετ , κοίτα σε κάποιο τεχνικό βιβλιοπωλείο για μηχανές εσωτερικής καύσης . Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από Kostasm45
Candela Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, Shyn είπε Θα σε γελάσω. Μιλάω περισσότερο για νοθεία. Πχ ανάμειξη με κακης ποιότητας βενζίνη Πάντως αν ο βένζινας κλέβει στην αντλία περίπου 6% δεν φαίνεται.Μια φορά έκανα το εξής πείραμα: έβαλα βενζίνη για 30 λίτρα στο αυτοκίνητο.Μετά με ένα μπετονάκι 2 λίτρων έβαλα 2 λίτρα στο ρεζερβουάρ.Και ο δείκτης της βενζίνης δεν ανέβηκε καθόλου.Και το ποσοστό είναι 2:(30+2)=6,25%. Έχω ακούσει ότι οι αντλίες στα βενζινάδικα κλέβουν εως 10%.Αν είναι πολύ παραπάνω λογικά θα το αντιληφθείς.Άρα προσπαθούν να κλέψουν εκεί που δεν γίνονται αντιληπτοί
trainer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Η διαφορά τιμής στα εταιρικά πρατήρια της Shell μεταξύ 95 Ron και 100 Ron φτάνει και ξεπερνά τα 0.3€ Δηλ. για το 50αρι τεποζιτο σημαίνει 15€ Προτιμω με 12-13€ να παίρνω 1 καθαριστικό + 1 βελτιωτικό τα οποία μοιράζω σε 2 γεμίσματα Έτσι πορευομαι τα τελευταία χρόνια και από θέμα καυσίμου έχω ξεγνοιάσει Αυτό που με "απασχολεί" είναι η κατανάλωση και στα 2 αυτοκίνητα της οικογένειας αλλά γιατρειά γι αυτό δεν υπάρχει....
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, Candela είπε Στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να κλέψει πολύ εύκολα στην αντλία χωρίς να τον ποιάσουν? Πολλοί μιλάνε για πρατηριούχους που κλέβουν έτσι για να λένε κάτι.Ελάχιστοι το κάνουν και δεν γλυτώνουν για πολύ καιρό.Κάποια στιγμή θα πιαστούν και θα το πληρώσουν ακριβά. Παλιότερα μιλούσα και εγώ για κλοπή αλλά χωρίς αποδείξεις.Από τότε που έβαλα υγραέριο έχω τη δυνατότητα επειδή είναι χαμηλό το κόστος να φουλάρω πάντα και να κάνω μετρήσεις. Στα 7 χρόνια και στα 176.000 χιλιόμετρα που έχω κάνει με υγραέριο μία φορά διαπίστωσα μία μικρή διαφορά της κλάσης 50 χιλιόμετρα περίπου λιγότερα στα 500 τα οποία μπορεί να χάθηκαν οπουδήποτε.Άρα μπορώ να πω με βεβαιότητα πως μια χαρά είναι οι πρατηριούχοι μας και δεν κλέβουν τουλάχιστον στο υγραέριο που τους μετράω γιατί στη βενζίνη δεν είχα τη δυνατότητα να φουλάρω να τους μετρήσω. 2
Candela Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πολλοί μιλάνε για πρατηριούχους που κλέβουν έτσι για να λένε κάτι.Ελάχιστοι το κάνουν και δεν γλυτώνουν για πολύ καιρό.Κάποια στιγμή θα πιαστούν και θα το πληρώσουν ακριβά. Παλιότερα μιλούσα και εγώ για κλοπή αλλά χωρίς αποδείξεις.Από τότε που έβαλα υγραέριο έχω τη δυνατότητα επειδή είναι χαμηλό το κόστος να φουλάρω πάντα και να κάνω μετρήσεις. Στα 7 χρόνια και στα 176.000 χιλιόμετρα που έχω κάνει με υγραέριο μία φορά διαπίστωσα μία μικρή διαφορά της κλάσης 50 χιλιόμετρα περίπου λιγότερα στα 500 τα οποία μπορεί να χάθηκαν οπουδήποτε.Άρα μπορώ να πω με βεβαιότητα πως μια χαρά είναι οι πρατηριούχοι μας και δεν κλέβουν τουλάχιστον στο υγραέριο που τους μετράω γιατί στη βενζίνη δεν είχα τη δυνατότητα να φουλάρω να τους μετρήσω. Και εγώ έχω μετρήσει αν είναι σωστή η ποσότητα της βενζίνης με μπετονάκι με μετρητή σε 4-5 βενζινάδες στην περιοχή μου.Και όλοι ήταν σωστοί 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Εχω ενα seat cordoba του '96 1600cc (δεν ξερω αν χρειαζεται να αναφερω και τα αλογα, πρεπει να το ψαξω). Ειναι καλο να βαζω μια στο τοσο v-power? Γενικα μεχρι τωρα ειχα βαλει μονο για μεγαλα ταξιδια. Αν οχι, πιο καθαριστικο κτλ προτεινετε να παρω?
RcManiac Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Κάποιοι Βορειοελλαδίτες πατριώτες μας πάνε Βουλγαρία , Βόρεια Μακεδονία βάζουν καύσιμα και μια χαρά μας λένε ότι είναι. Ακόμα και η βενζίνη της Βουλγαρίας έχει τρομερή διαφορά σε σχέση με την Ελληνική. Έχει τύχη να βάλω Θεσσαλονίκη και μετά στα σύνορα Βουλγαρία μεριά και δεν το πίστευα, τρομερή διαφορά στην απόκριση και στα χλμ που έβγαζε.
Candela Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, RcManiac είπε Ακόμα και η βενζίνη της Βουλγαρίας έχει τρομερή διαφορά σε σχέση με την Ελληνική. Έχει τύχη να βάλω Θεσσαλονίκη και μετά στα σύνορα Βουλγαρία μεριά και δεν το πίστευα, τρομερή διαφορά στην απόκριση και στα χλμ που έβγαζε. Η βενζίνη που έβαλες από Θεσσαλονίκη τι ανεπιθύμητα συμπτώματα είχε?
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, RcManiac είπε Ακόμα και η βενζίνη της Βουλγαρίας έχει τρομερή διαφορά σε σχέση με την Ελληνική. Έχει τύχη να βάλω Θεσσαλονίκη και μετά στα σύνορα Βουλγαρία μεριά και δεν το πίστευα, τρομερή διαφορά στην απόκριση και στα χλμ που έβγαζε. Μήπως σας φαίνεται καλύτερη η Βουλγάρικη επειδή η μία κοστίζει 1 ευρώ και η άλλη 1,4.😊 1
agnostos13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 55 λεπτά πριν, Candela είπε Πάντως αν ο βένζινας κλέβει στην αντλία περίπου 6% δεν φαίνεται.Μια φορά έκανα το εξής πείραμα: έβαλα βενζίνη για 30 λίτρα στο αυτοκίνητο.Μετά με ένα μπετονάκι 2 λίτρων έβαλα 2 λίτρα στο ρεζερβουάρ.Και ο δείκτης της βενζίνης δεν ανέβηκε καθόλου.Και το ποσοστό είναι 2:(30+2)=6,25%. Έχω ακούσει ότι οι αντλίες στα βενζινάδικα κλέβουν εως 10%.Αν είναι πολύ παραπάνω λογικά θα το αντιληφθείς.Άρα προσπαθούν να κλέψουν εκεί που δεν γίνονται αντιληπτοί Αν κάνεις γέμισμα φαίνεται... Πάντως πάλι καταλήγουμε οτι το no1 είναι να ξέρεις οτι το πρατήριο δεν σε τρώει. Με βάση το καθαρό καύσιμο από εκεί και πέρα μπορούμε να συγκρίνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα