Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το samsung galaxy s7 και την τελευταία ώρα, μόλις μπαίνω facebook ή instagram κολλάει όλο το κινητό, κάνει επανεκκίνηση και ξανά κολλάει στο boot.

Για να το ξεκολλήσω από το boot δοκίμασα το Volume Down  + Power Button + Home Button και λειτουργεί, αλλά και μετά τις επανεκκινήσεις το πρόβλημα παραμένει.

Messenger δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;

UPDATE: Μου κράσαρε όλο το κινητό και έκανε επανεκκίνηση, χωρις να είμαι σε καμία εφαρμογή.

UPDATE #2: Πλέον δεν ανοίγει καν.

Δημοσ.

Δεν παίζει να είναι θέμα λογισμικού;

Πλέον φορτίζει, μπουτάρει απλά κολλάει στο home screen. Αν είναι θέμα λογισμικού, γιατί να μην αξίζει να ασχοληθώ; Το κινητό μέχρι τώρα δεν κόλλαγε καθόλου. Με εξυπηρετούσε άψογα.

Edit: Εννοώ ότι δε μπαίνει στο home-screen μπουτάρει μέχρι το γραφικό της samsung και κολλάει εκεί (χωρίς να μπορώ να του κάνω forced reboot).

Δημοσ.
Στις 13/7/2020 στις 10:06 ΜΜ, exypnakias είπε

Δεν παίζει να είναι θέμα λογισμικού;

Πλέον φορτίζει, μπουτάρει απλά κολλάει στο home screen. Αν είναι θέμα λογισμικού, γιατί να μην αξίζει να ασχοληθώ; Το κινητό μέχρι τώρα δεν κόλλαγε καθόλου. Με εξυπηρετούσε άψογα.

Edit: Εννοώ ότι δε μπαίνει στο home-screen μπουτάρει μέχρι το γραφικό της samsung και κολλάει εκεί (χωρίς να μπορώ να του κάνω forced reboot).

Σαν bootloop μου ακούγεται το οποίο απαιτεί αντικατάσταση μητρικής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...