Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 κατοχος απο χθες. μονο καλα λογια μπορω να πω για την συσκευη. ακομη παλευω να τελειωσω την μπαταρια του... οθοναρα και πολυ καλες καμερες. εχει την αισθηση ναυαρχιδας/premium παροτι εχει πλαστικη πλατη. νομιζω ηταν απο τις καλες προτασεις σε αυτα τα χρηματα
Tasosp22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, KoGi είπε Εγω σημερα βρηκα χρονο και το ανοιξα τελικα, λιγο εχω ασχοληθει με το στησιμο, αντιγραφες κλπ. Παντως ειναι αισθητα πιο γρηγορο, τουλαχιστον απο το S7Edge που ειχα, και φυσικα απολαυστικη η οθονη! Του εβαλα αμεσως μια Spigen Armor. Γενικα αριστες πρωτες εντυπωσεις. Θήκη σιλικόνης να φανταστώ είχε μέσα σωστά ? Γιατί στα βίντεο φαίνεται ότι έχει μέσα ..Αν είναι να πάρω μια Spigen και εγώ.
KoGi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε Θήκη σιλικόνης να φανταστώ είχε μέσα σωστά ? Γιατί στα βίντεο φαίνεται ότι έχει μέσα ..Αν είναι να πάρω μια Spigen και εγώ. Δεν ειδα καποια θηκη μεσα, ισως δεν κοιταξα καλα. Και να ειχε παλι την Spigen Armor θα εβαζα!
Tasosp22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, KoGi είπε Δεν ειδα καποια θηκη μεσα, ισως δεν κοιταξα καλα. Και να ειχε παλι την Spigen Armor θα εβαζα! Αυτήν εδω λέω και ειναι μέσα σε ένα άλλο κουτί όπως βλέπω στα unboxing videos 1
nikosdet Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μήπως στα βίντεο δε βλέπουμε ευρωπαϊκή έκδοση; Πάντως στο S10+ δεν είχε κ θα μου έκανε εντύπωση (θα ήταν θετικό βέβαια) να είχε στο lite. Βέβαια θα μας πει όποιος έχει παραλάβει, αλλά μάλλον δεν έχει. 1
panos7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 55 λεπτά πριν, KoGi είπε Δεν ειδα καποια θηκη μεσα, ισως δεν κοιταξα καλα. Και να ειχε παλι την Spigen Armor θα εβαζα! Οι εκδόσεις που είναι για review από δημοσιογράφους κλπ έχουν θήκη μέσα.
KoGi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Ξανακοιταξα και οντως δεν εχει θηκη μεσα το δικο μου και ηταν σφραγισμενο σιγουρα! Ισως μονο αυτα για review να ειχαν θηκες μεσα. Ας πουν κι οσοι το εχουν αν βρηκαν θηκες στη συσκευασια. 1
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 27 λεπτά πριν, KoGi είπε Ξανακοιταξα και οντως δεν εχει θηκη μεσα το δικο μου και ηταν σφραγισμενο σιγουρα! Ισως μονο αυτα για review να ειχαν θηκες μεσα. Ας πουν κι οσοι το εχουν αν βρηκαν θηκες στη συσκευασια. Απορώ γιατί έδωσαν για Review συσκευές με θήκες ενώ στην κυκλοφορία χωρίς. Για τα πανηγύρια τελείως. 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανα λινκ για το spigen armor ; https://www.skroutz.gr/s/21843789/Spigen-Rugged-Armor-Μαύρο-Galaxy-S10-Lite.html αυτο ειναι; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Zerg13
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Κανα λινκ για το spigen armor ; https://www.skroutz.gr/s/21843789/Spigen-Rugged-Armor-Μαύρο-Galaxy-S10-Lite.html αυτο ειναι; Nαι, κλασσικό μοντέλο της spigen, που βγαίνει σε διάφορα μοντέλα και είναι οικονομικό και πολύ αξιόπιστο. Και εγώ την αγοράσω οπωσδήποτε την συγκεκριμένη στα κινητά μου. Μόνο για το axon 10 pro δεν βγάζει η spigen και έπεσε κλάμα. 1
Galazios10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Nαι, κλασσικό μοντέλο της spigen, που βγαίνει σε διάφορα μοντέλα και είναι οικονομικό και πολύ αξιόπιστο. Και εγώ την αγοράσω οπωσδήποτε την συγκεκριμένη στα κινητά μου. Μόνο για το axon 10 pro δεν βγάζει η spigen και έπεσε κλάμα. Για πτωση απο νορμαλ υψος δηλαδη τη θεωρεις αξιοπιστη; σου εχει τυχει καποιο σκηνικο και ηταν ολα κομπλε; Ρωτάω, γιατι για το S7edge εχω την tough armor (σκυλι μαυρο σε οσες φορες μου επεσε το κινητό), απλα ειναι πιο ογκωδης γενικα και χανεις την αισθηση του κινητου, και εψαχνα καποια πιο λεπτή, αλλα αξιοπιστη, για το επομενο.
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Galazios10 είπε Για πτωση απο νορμαλ υψος δηλαδη τη θεωρεις αξιοπιστη; σου εχει τυχει καποιο σκηνικο και ηταν ολα κομπλε; Ρωτάω, γιατι για το S7edge εχω την tough armor (σκυλι μαυρο σε οσες φορες μου επεσε το κινητό), απλα ειναι πιο ογκωδης γενικα και χανεις την αισθηση του κινητου, και εψαχνα καποια πιο λεπτή, αλλα αξιοπιστη, για το επομενο. Αν σου πεφτει το κινητο παρε την tough. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Zerg13 2
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, Galazios10 είπε Για πτωση απο νορμαλ υψος δηλαδη τη θεωρεις αξιοπιστη; σου εχει τυχει καποιο σκηνικο και ηταν ολα κομπλε; Ρωτάω, γιατι για το S7edge εχω την tough armor (σκυλι μαυρο σε οσες φορες μου επεσε το κινητό), απλα ειναι πιο ογκωδης γενικα και χανεις την αισθηση του κινητου, και εψαχνα καποια πιο λεπτή, αλλα αξιοπιστη, για το επομενο. Όχι τόσο, η tough armor είναι καλύτερη. Απλά η rugged armor είναι η πιο vfm. 1
nikosdet Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Αυτές οι δύο που λέτε σε σχέση με επίσημη τύπου https://www.germanos.gr/product/thiki-protective-standing-cover-samsung-galaxy-s10/20380280/?fname=skuColor&fvalue=-127995151134876045 (προσοχή: αυτή είναι για το S10 κι όχι το lite);
Galazios10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Αν σου πεφτει το κινητο παρε την tough. Καλα μην φανταστεις.. Σε 3 χρονια να ναι μαξ 10 οι φορες σε φαση απο καναπε, κρεβατι και τετοια και πανω σε χαλι.. Οχι κατι αμαν δηλαδη, εξω στο δρομο κλπ.. Οταν ερθει η ωρα, θα το ψαξω και λιγο καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις