sphinxgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cat1967 είπε Μαζευουν μετρητο τα ΣΚ γιαυτο τιμολογια γιοκ. 4δις τζίρο κάνει ο όμιλος! Πραγματικά δεν νομίζω να τον απασχόλησε ο τζίρος για 100 κινητά που θα είχε διαθέσιμα. Πιο πιθανό μου ακούγεται να έτρεξε η προσφορά σκ που είναι όλα κλειστα, για να μην πηγαίνουν να παίρνουν με επιδοτήσεις το κινητό της προσφορας *επίσης δεν μπορεί να κοπεί τιμολόγιο με απαλλαγή μέσω e shop γιατί δεν μπορει να γίνει ταυτοποίηση η οποία αν ζητηθεί θα μιλάνε για καταπάτηση GDPR -χώρια του οτι οι μισοί θα στείλουν λάθος έγγραφα κλπ Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από sphinxgr 1
Tasosp22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, Theofi είπε περιμένω.... ελπίζω μην παίξει κανα άκυρο ! Δεν υπάρχει περίπτωση να φάμε άκυρο αφού κανένα δεν είχε εξαντληθεί μέχρι να αλλάξει η τιμή.. Λογικά αύριο μεθαύριο θα τα έχουμε !
nikosdet Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, sphinxgr είπε 4δις τζίρο κάνει ο όμιλος! Πραγματικά δεν νομίζω να τον απασχόλησε ο τζίρος για 100 κινητά που θα είχε διαθέσιμα. Πιο πιθανό μου ακούγεται να έτρεξε η προσφορά σκ που είναι όλα κλειστα, για να μην πηγαίνουν να παίρνουν με επιδοτήσεις το κινητό της προσφορας *επίσης δεν μπορεί να κοπεί τιμολόγιο με απαλλαγή μέσω e shop γιατί δεν μπορει να γίνει ταυτοποίηση η οποία αν ζητηθεί θα μιλάνε για καταπάτηση GDPR -χώρια του οτι οι μισοί θα στείλουν λάθος έγγραφα κλπ Μπορεί να συμφωνήσω στο 1ο μέρος, αλλά μην τρελαθούμε με το 2ο. Μην παρερμηνεύουμε το GDPR, άσε που με αυτή τη λογική δε θα πωλούνταν πανευρωπαϊκά τίποτε με τιμολόγιο από κινητά, τεμπλέτες και λάπτοπ, όχι μόνο ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι "μεγάλοι" παίκτες της αγοράς πλην Γερμανού. Απλώς ο Γερμανός έχει άθλιο σύστημα και διαδικασίες στο back office και δεν έχουν αξιωθεί εδώ κ κάτι χρόνια να προσαρμοστούν βρίσκοντας την "εύκολη" λύση. Το περίεργο, δε, είναι ότι έχει τόσο διακριτό το ηλεκτρονικό κατάστημα από τα φυσικά όσο καμία άλλη αλυσίδα (λόγω franchise) και την ίδια ώρα δεν ασχολείται με το θέμα καν κεντρικά που τρέχουν το ηλεκτρονικό κατάστημα.
sphinxgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, nikosdet είπε Μπορεί να συμφωνήσω στο 1ο μέρος, αλλά μην τρελαθούμε με το 2ο. Μην παρερμηνεύουμε το GDPR, άσε που με αυτή τη λογική δε θα πωλούνταν πανευρωπαϊκά τίποτε με τιμολόγιο από κινητά, τεμπλέτες και λάπτοπ, όχι μόνο ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι "μεγάλοι" παίκτες της αγοράς πλην Γερμανού. Απλώς ο Γερμανός έχει άθλιο σύστημα και διαδικασίες στο back office και δεν έχουν αξιωθεί εδώ κ κάτι χρόνια να προσαρμοστούν βρίσκοντας την "εύκολη" λύση. Το περίεργο, δε, είναι ότι έχει τόσο διακριτό το ηλεκτρονικό κατάστημα από τα φυσικά όσο καμία άλλη αλυσίδα (λόγω franchise) και την ίδια ώρα δεν ασχολείται με το θέμα καν κεντρικά που τρέχουν το ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορώ να κάνω απο κάποιο κατάστημα αγορά κινητού μέσω e shop χωρίς να πληρώσω το φόρο για επιχειρήσεις με ειδικό καθεστώς?
isaias1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Μπορώ να κάνω απο κάποιο κατάστημα αγορά κινητού μέσω e shop χωρίς να πληρώσω το φόρο για επιχειρήσεις με ειδικό καθεστώς? Σχεδόν από όλα τα καταστήματα του Σκρουτζ. Κ χωρίς χαρτιά στο πλαίσιο,κοτσοβολο κ public.
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε στα καταστήματα δεν εχουν κοματια? Μπορεί και να έχουν, όμως και πάλι τι θα κάνεις; 🙄 'Έχει αλλάξει η τιμή πλέον...
Arkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Ας μπει ενα τελος στον τιτλο. Καλοριζικο σε οσους το πηραν.
ababapanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Σε εμενα γραφει ακομα σε επεξεργασια. σε εσας εχουν σταλει?
KoGi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, ababapanos είπε Σε εμενα γραφει ακομα σε επεξεργασια. σε εσας εχουν σταλει? Εμενα φαινεται "Σε επεξεργασια" αλλα εχει παει η κατασταση σε "Τιμολογηθηκε".
Tasosp22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, KoGi είπε Εμενα φαινεται "Σε επεξεργασια" αλλα εχει παει η κατασταση σε "Τιμολογηθηκε". Εγώ που την έκανα λογικά πρώτος ακόμα στο 1ο στάδιο είναι που γράφει καταχωρημένη😂
Vaskoron10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Σε εμένα εξέλιξη παραγγελίας: Αποστολή από αποθήκη
KoGi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Vaskoron10 είπε Σε εμένα εξέλιξη παραγγελίας: Αποστολή από αποθήκη Ναι και σε μένα στάλθηκε λέει. 😃
ababapanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 υπαρχει καπου συγκριτικό για την καμερα αναμεσα σε αυτο και στο p30 pro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις