mxa055 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Ρε παιδιά κάπου μας μπερδεύετε με αυτά που γράφετε. Μιλάμε για αποστολή από Πολωνία (που όντως δεν έχει επιλογή για tracking), οπότε τι τελωνείο λέμε; Εγώ πήρα ένα για τη γυναίκα σε μωβακι πάντως, οπότε θα μάθουμε σύντομα.
Seldon68 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Για οσους δεν ξερουν ,το συστημα του αλιμπαμπα ειναι καλυτερο απο του paypal και πιο γρηγορο. Ισως επειδη ειναι κινεζοι και οι ιδιοι ξερουν τι μπουμπουκια ειναι οι πωλητες τους και ξερουν ολα τα κολπα τους. Αψογοι.
loukasgr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, mxa055 είπε Ρε παιδιά κάπου μας μπερδεύετε με αυτά που γράφετε. Μιλάμε για αποστολή από Πολωνία (που όντως δεν έχει επιλογή για tracking), οπότε τι τελωνείο λέμε; Εγώ πήρα ένα για τη γυναίκα σε μωβακι πάντως, οπότε θα μάθουμε σύντομα. Παρήγγειλα και εγώ ένα. Για να δούμε.
leo066 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, mxa055 είπε Ρε παιδιά κάπου μας μπερδεύετε με αυτά που γράφετε. Μιλάμε για αποστολή από Πολωνία (που όντως δεν έχει επιλογή για tracking), οπότε τι τελωνείο λέμε; Εγώ πήρα ένα για τη γυναίκα σε μωβακι πάντως, οπότε θα μάθουμε σύντομα. Στο έστειλαν και δεν έχει τρακινγκ?
mxa055 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Άκυρο παιδιά. Μόλις μου έγραψαν αυτο: Hi friend I am sorry to tell you that we can't ship to your receiver address, please cancel it with " other reasons" for fast refund and you can place a new order with new address if you need the order still 1
Seldon68 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Το "other reasons" θέλουν να το βάλεις για να μην τους σκίσει ο αλιμπαμπας. Πες του ότι δεν μπορείς να πεις ψέματα και θα γράψεις τον πραγματικό λόγο που ζητάς ακύρωση και θα σου δώσουν και κουπονακι.
mxa055 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Seldon68 είπε Το "other reasons" θέλουν να το βάλεις για να μην τους σκίσει ο αλιμπαμπας. Πες του ότι δεν μπορείς να πεις ψέματα και θα γράψεις τον πραγματικό λόγο που ζητάς ακύρωση και θα σου δώσουν και κουπονακι. Μπα, έγραψα κατευθείαν τον κανονικό λόγο και δε θέλω κουπονάκι. Να μην δεσμεύουν 340 ευρώ από τον κόσμο. 2
loukasgr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, mxa055 είπε Άκυρο παιδιά. Μόλις μου έγραψαν αυτο: Hi friend I am sorry to tell you that we can't ship to your receiver address, please cancel it with " other reasons" for fast refund and you can place a new order with new address if you need the order still Δεν καταλαβαίνω γιατί στο έγραψαν αυτό. Εμένα μου ήρθε mail σήμερα ότι έστειλαν την παραγγελία.
neosstoforum Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, mxa055 είπε Άκυρο παιδιά. Μόλις μου έγραψαν αυτο: Hi friend I am sorry to tell you that we can't ship to your receiver address, please cancel it with " other reasons" for fast refund and you can place a new order with new address if you need the order still Είχε συμβεί και σε ένα άλλο μέλος εδώ στο φορουμ που είχε παραγγείλει μια σκούπα, από geekbuying όμως. Είχε αλλάξει την διεύθυνση αν θυμάμαι καλά και μετά από αρκετή ταλαιπωρία τελικά παρέλαβε.
mxa055 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, loukasgr2 είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί στο έγραψαν αυτό. Εμένα μου ήρθε mail σήμερα ότι έστειλαν την παραγγελία. Δεν ξερω. Τους ρώτησα για λεπτομέρειες αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Με το καλό να παραλάβεις.
valkon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Για άλλη μια φορά το "είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό" επιβεβαιώνεται.
loukasgr2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, mxa055 είπε Δεν ξερω. Τους ρώτησα για λεπτομέρειες αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Με το καλό να παραλάβεις. Ευχαριστώ πολύ.
lionheart75 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Από την εφαρμογή του aliexpress στο κινητό βγαίνει στα 334,70€. Ψήνομαι να το χτυπήσω σε λευκό. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις