neosstoforum Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 369€ άμεσα διαθέσιμο στο bestprice. Πραγματικά με εκπλήσσει το πόσο γρήγορα πέφτει η τιμή του. 3
nek4d Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Τα φθηνα σκρουτζομαγαζα ειναι προβληματικα τα περισσοτερα, μερικα λενε αμεσα διαθεσιμο και μολις προχωρησεις, λεει κατοπιν παραγγελιας. Και εγγυηση αγνωστη για το μελλον. Καλυτερα στα 388 απο το eshop, με τιμολογιο αν θελει και μπορει καποιος, ετοιμοπαραδοτο και με εγγυηση Ελλαδα, δεν θα ειναι αντιπροσωπειας αλλα εχει καπου να απευθυνθεις, οχι σαν την ανυπαρκτη εγγυηση του banggood και λοιπων κινεζομαγαζων που σε καλυπτει μονο το παυπαλ για 6 μηνες. 2
neosstoforum Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, nek4d είπε Τα φθηνα σκρουτζομαγαζα ειναι προβληματικα τα περισσοτερα, μερικα λενε αμεσα διαθεσιμο και μολις προχωρησεις, λεει κατοπιν παραγγελιας. Και εγγυηση αγνωστη για το μελλον. Καλυτερα στα 388 απο το eshop, με τιμολογιο αν θελει και μπορει καποιος, ετοιμοπαραδοτο και με εγγυηση Ελλαδα, δεν θα ειναι αντιπροσωπειας αλλα εχει καπου να απευθυνθεις, οχι σαν την ανυπαρκτη εγγυηση του banggood και λοιπων κινεζομαγαζων που σε καλυπτει μονο το παυπαλ για 6 μηνες. Και εγώ θα προτιμούσα την εγγύηση του e-shop αλλά αυτό που λες στην αρχή δεν ισχύει πάντοτε. Πριν μερικούς μήνες αγόρασε ένα κινητό η αδερφή της κοπέλας μου που ήταν άμεσα διαθέσιμο σε ένα κατάστημα του bestprice (viva λεγόταν νομίζω) και πράγματι εντός 48 ωρών το είχε στα χέρια της.
thanasisxask Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Με τόσα που ακούμε για τα σκρουτζομαγαζα μου φαίνεται αδιανόητο να μην πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις για την διαθεσιμότητα.
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Τα σκρουτζομαγαζα εχουν 2 προβληματα α)Στα μασανε στο κομματι της εγγυησης. 1χρονο σου λενε τα περισσοτερα και αν παθει κατι ειναι και με αυτα τρεχα γυρευε(ειδικα τα μικροτερα β)Δεν ξερεις αν του χρονου θα εχουν κλεισει ή οχι πχ(ειδικα τα μικροτερα). Και δεν ειναι να πεις οτι υπαρχει αντιπροσωπεια xiaomi και αρα δεν τρεχει τιποτα,ακομα και να κλεισει το μαγαζι. Αν για παραδειγμα εγω αγορασω το poco απο το ''τρεχαγυρευοπουλος gr''και αυτο μετα απο 5μηνες κλεισει,τοτε κανει φτερα και το υπολοιπο της εγγυησης του κινητου.
definitio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, kpantelakos1980 είπε Φιλε ειναι ανόμοιες οι 3 συσκευες που αναφερεις.δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια.Οσο για τα χουα πονεμενη ιστορια πια...... Θα ελεγα προφανως να πας παλι σε χουα εσυ.Παρε το 9Χ τωρα που ειναι και σε καλη τιμουλα,και ασε το f2.θα δωσεις και τα μισα χρηματα! Φιλικα. Τα προβλήματα του λειτουργικού ειναι δυστυχώς δεδομένα κι αρκετά διαδεδομένα πανω απο ενα χρόνο ενημερώσεων...δεν μιλαω για τα κινητά αλλα για το miui... ουτε θεμα δακτύλων ουτε κάτι τετοιο... πού κολλάει δεν καταλαβαινω. Αν θες miui παρε ενα περσινό note με τα μισα λεφτα. Φιλικά. 1
k_dinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Καλό το eshop, αλλά το χρώμα purple είναι deal-breaker.. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, definitio είπε Τα προβλήματα του λειτουργικού ειναι δυστυχώς δεδομένα κι αρκετά διαδεδομένα πανω απο ενα χρόνο ενημερώσεων...δεν μιλαω για τα κινητά αλλα για το miui... ουτε θεμα δακτύλων ουτε κάτι τετοιο... πού κολλάει δεν καταλαβαινω. Αν θες miui παρε ενα περσινό note με τα μισα λεφτα. Φιλικά. Το είπαμε φίλε αυτό,όλα τα δάχτυλα δεν είναι τα ίδια,εγώ δεν το αλλάζω,εσύ δεν το μπορείς.Δοξα τον Θεό επιλογές έχουμε όλοι!
eaglos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, k_dinos είπε αλλά το χρώμα purple είναι deal-breaker.. Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. O μόνος λόγος για να σε απασχολεί το χρώμα είναι εαν το έχεις χωρίς θήκη ή με διάφα- νη σιλοκονένια. Προσωπικά είναι το πλέον αδιάφορο θέμα στην επιλογή του κι- νητού και απορώ με τις εταιρίες και μου τους reviewers που α- ναλώνονται στο χρώμα και στο υλικό της πλάτης... 4
HouZer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Και εγώ είμαι σε δίλημμα... Τα τελικά συμπεράσματα ποια είναι; Aliexpess για φθηνότερα και ας μην έχει εγγύηση; Best price / skroutz είναι το ίδιο πράγμα με Ali από άποψη εγγύησης; Τίμια η προσφορά του eshop, αλλά το χρώμα σε κάνει να το σκεφτείς. Από Amazon υπάρχει κάτι;
pitzap77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Παίδες το νου σας πάντως ,αγορά από banngood ισπανική αποθήκη στης 4 /8 ,ακόμα κολλημενο στην Ισπανία ...
mxa055 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, HouZer είπε Από Amazon υπάρχει κάτι; Amazon.es το φθηνότερο προς το παρών https://www.amazon.es/gp/product/B088HGRBHJ Από εκεί πήρα εγώ 22 του μήνα, τη θήκη την έστειλαν προχτές και λέει παράδοση 3 Σεπτ. το κινητό ακόμα όχι και λέει παράδοση 3-9 Σεπτ, με το 9 να είναι το πιθανότερο πλέον. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από mxa055
neosstoforum Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, mxa055 είπε Amazon.es το φθηνότερο προς το παρών https://www.amazon.es/gp/product/B088HGRBHJ Με πρόλαβες. Πάντως σε μωβ αξίζει άπειρα αφού βγαίνει φθηνότερα και από το e-shop. 372.53€ για την ακρίβεια η τελική του τιμή.
mxa055 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε Με πρόλαβες. Πάντως σε μωβ αξίζει άπειρα αφού βγαίνει φθηνότερα και από το e-shop. 372.53€ για την ακρίβεια η τελική του τιμή. Ναι το μωβ πήρα και το συνδίασα και με μία Spigen και συμφέρει ακόμα περισσότερα αφού μοιράζονται τα έξοδα αποστολής ~383 και τα 2 μαζί μου βγήκαν.
stavros750 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Όσοι αγοράζουν από eshop και κοιτούν τα χαρακτηριστικά από την ιστοσελίδα τους, να αναφέρω ότι δεν έχει θύρα micro sd όπως αναγράφεται σε αυτό, αλλά dual nano-sim σκέτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις