Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/7/2020 στις 1:09 ΠΜ, Instagram είπε

Η Priority του Banggood δεν έχουν καμία σχέση με Ali, eBay κλπ. Πραγματικά με τους δεύτερους είναι ό,τι να'ναι οι χρόνοι. Έχω ένα πακέτο στο τελωνείο του Βενιζέλου και κάθεται εδώ και 2 εβδομάδες και με Banggood Priority μου ήρθε μέσα σε 15 μέρες (από Τσεχία βέβαια και με DHL).

Εγω πάλι  απο aliexpress  και γρηγορη αποστολή με dhl , μου ηρθε σε 10 ημερες ακριβως απο Πολωνία.

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, leo066 είπε

Λογικά είναι με dhl paket αν το τρακινγκ τελειώνει σε DE και παραδίδει η dhl στην Ελλάδα. Θέλει κάπου μια εβδομάδα από την στιγμή που φύγει από Γερμανία (Feucht)

Ναι, σε DE τελειώνει και ναι ! δοκίμασα στο site της dhl και δίνει track ! Οπότε σε λίγες μέρες θα το έχω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, telis είπε

Ε, δεν το έχουν και πολλοί.

Για τις κλήσεις διαβασα ότι με Vodafone κάτι κλείνεις και είσαι οκ. 

Για τις ειδοποιήσεις είδα και βίντεο στο YouTube που στην aod δεν έβλεπε τίποτα, ξεκλείδωμα, πάλι τίποτα, κατέβαζε κουρτίνα και τις έβλεπε. 

Γενικά δεν είναι καλή η εικόνα. Προβλήματα με software. Τι να τα κάνεις τα specs άμα σου κάνει τέτοια; 

Εχεις απολυτο δικιο,τα διαβασα και εγω αυτα,μιας και δεν περιμενα να υπαρχουν με το καλημερα τοσα θεματα.

Και οταν μιλαμε για miui και xiaomi,και τα Updates ερχονται οποτε να ναι.

Καπως ετσι δυστηχως προκυπτει γενικα η χαμηλοτερη τιμη στις xiaomi συσκευες και ενας λογος παραπανω που προσωπικα αν το αγορασω τις επομενες μερες,θα ειναι μονο απο amazon.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχεις απολυτο δικιο,τα διαβασα και εγω αυτα,μιας και δεν περιμενα να υπαρχουν με το καλημερα τοσα θεματα.

Καπως ετσι δυστηχως προκυπτει γενικα η χαμηλοτερη τιμη στις xiaomi συσκευες και ενας λογος παραπανω που προσωπικα αν το αγορασω τις επομενες μερες,θα ειναι μονο απο amazon.

Ποια θέματα.....το κντ πετάει,στα χρήματα του δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε κάτι καλύτερο....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Miui 12

Απλά μαγεία φίλε μου

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, anonymoys1 είπε

Ποια θέματα.....το κντ πετάει,στα χρήματα του δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε κάτι καλύτερο....

ελα ντε,σε καποιον λεει του χαριζαν ενα γαιδαρο......χαχαχαχα!

6 λεπτά πριν, Dimg19 είπε

Miui 12

Απλά μαγεία φίλε μου

Ναι θελει να το ψιλομαθεις 1-2 μερες,αλλα μετα δεν αλλαζεις ξανα.Πληρως παραμετροποιηση στα παντα.Κανεις οτι θες!

Δημοσ.

Εντάξει η poco δεν φημίζεται για την ποιότητα της. Θέματα έχει όπως είχε και το f1 με ειδοποιήσεις (δεν είχε καν aod και είχε θέματα για καιρό) και διαχείριση μπαταρίας. 

Για κάποιο λόγο το mi 10 ενώ θεωρητικά είναι παρεμφερές κάνει +150-200€. Για κάποιο λόγο είναι poco και όχι xiaomi. Δεν πιάσαμε κορόιδο την εταιρία, ξέρει γιατί το πουλάει τόσο. 

Στα 320-330 μια χαρά είναι και με τα θέματα του. Θα στρώσει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anonymoys1 είπε

Οντως εξαιρετικη συσκευη.Το εχω κανα μηνα τωρα.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η μπαταρια του,ειδικα με την 12 απογειωθηκε.

Δεν ξερω τι κανουν εκει στην xiaomi,αλλα το κανουν καλα!

Οσο για της ειδοποιησεις τα παραπονα σας στην @@voda.....με cosmo κανενα θεμα!Δεν κανω promo.....

1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε

Εντάξει η poco δεν φημίζεται για την ποιότητα της. Θέματα έχει όπως είχε και το f1 με ειδοποιήσεις (δεν είχε καν aod και είχε θέματα για καιρό) και διαχείριση μπαταρίας. 

Για κάποιο λόγο το mi 10 ενώ θεωρητικά είναι παρεμφερές κάνει +150-200€. Για κάποιο λόγο είναι poco και όχι xiaomi. Δεν πιάσαμε κορόιδο την εταιρία, ξέρει γιατί το πουλάει τόσο. 

Στα 320-330 μια χαρά είναι και με τα θέματα του. Θα στρώσει. 

Ποια poco φιλε.....κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα..... xiaomi ειναι η συσκευη.και καμια σχεση με την πλαστικουρα το f1......μα καμια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Για κάποιο λόγο είναι poco και όχι xiaomi. Δεν πιάσαμε κορόιδο την εταιρία, ξέρει γιατί το πουλάει τόσο. 

To Xiaomi K30 Pro ειναι για την ακρίβεια και διατιθεται με την εμπορικη ονομασια Poco F2 Pro εκτος Κινας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eytixis1980 είπε

Ναι θελει να το ψιλομαθεις 1-2 μερες,αλλα μετα δεν αλλαζεις ξανα.Πληρως παραμετροποιηση στα παντα.Κανεις οτι θες!

Εγώ με το Μι 9Τ και miui12 (και για το miui γενικώς) και νοσταλγώ το Honor 8 που μετάνιωσα που το πούλησα...πολύ καλύτερο, σταθερότερο το ui της Huawei...με ψήνει ως συσκευή το Poco F2 Pro, αλλά με ξενερώνει η ιδέα του ίδιου λειτουργικού, θα προτιμούσα να αλλάξω
(το Huawei P40 pro λόγω έλλειψης Google Play νομίζω θα πέσει σε πολύ καλή τιμή για ναυαρχίδα, αλλά την εποχή της πανδημίας με συχνή χρήση αντισηπτικών στη συσκευή, φοβάμαι να επενδύσω το μεγαλύτερο ποσό)

ακόμη χάνονται ξυπνητήρια σε άσχετες στιγμές, screenshot με την εργοστασιακή εφαρμογή δεν λειτουργεί σε κανένα πλοηγητή πλην εκείνων της Xiaomi, ειδοποιήσεις από εφαρμογές μπορεί να έρχονται επιλεκτικά (να σου εμφανίζει μια παλιά, όχι τη πρόσφατη) κάνα άσχετο κρέμασμα μια στο τόσο και κουραστικό μενού γενικά...αυτά μετά από αρκετές μέχρι τώρα ενημερώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, definitio είπε

Εγώ με το Μι 9Τ και miui12 (και για το miui γενικώς) και νοσταλγώ το Honor 8 που μετάνιωσα που το πούλησα...πολύ καλύτερο, σταθερότερο το ui της Huawei...με ψήνει ως συσκευή το Poco F2 Pro, αλλά με ξενερώνει η ιδέα του ίδιου λειτουργικού, θα προτιμούσα να αλλάξω
(το Huawei P40 pro λόγω έλλειψης Google Play νομίζω θα πέσει σε πολύ καλή τιμή για ναυαρχίδα, αλλά την εποχή της πανδημίας με συχνή χρήση αντισηπτικών στη συσκευή, φοβάμαι να επενδύσω το μεγαλύτερο ποσό)

ακόμη χάνονται ξυπνητήρια σε άσχετες στιγμές, screenshot με την εργοστασιακή εφαρμογή δεν λειτουργεί σε κανένα πλοηγητή πλην εκείνων της Xiaomi, ειδοποιήσεις από εφαρμογές μπορεί να έρχονται επιλεκτικά (να σου εμφανίζει μια παλιά, όχι τη πρόσφατη) κάνα άσχετο κρέμασμα μια στο τόσο και κουραστικό μενού γενικά...αυτά μετά από αρκετές μέχρι τώρα ενημερώσεις.

Φιλε ειναι ανόμοιες οι 3 συσκευες που αναφερεις.δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια.Οσο για τα χουα πονεμενη ιστορια πια......

Θα ελεγα προφανως να πας παλι σε χουα εσυ.Παρε το 9Χ τωρα που ειναι και σε καλη τιμουλα,και ασε το f2.θα δωσεις και τα μισα χρηματα!

Φιλικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2020 στις 11:00 ΜΜ, viman είπε

Να δείτε ότι μπορεί σε επόμενη εβδομάδα να έχει το Poco σε άλλο χρώμα πάλι με 399 ευρώ.

Είχε παλιότερα 2 περιπτώσεις ακριβών τηλεφώνων (δεν θυμάμαι όμως ποια) που 2 συνεχόμενες crazysundays τα είχε βγάλει με διαφορετικό χρώμα.

Λέτε να γίνει το ίδιο;

Τελικά είχα δίκιο! Το purple αυτήν την βδομάδα με 388 ευρώ crazysundays στο e-shop

https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-poco-f2-pro-128gb-6gb-dual-sim-purple-gr-p-TEL.092816

Εδώ λέει και για 2 χρόνια εγγύηση.

Επεξ/σία από viman
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, viman είπε

Τελικά είχα δίκιο! Το purple αυτήν την βδομάδα με 388 ευρώ crazysundays στο e-shop

https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-poco-f2-pro-128gb-6gb-dual-sim-purple-gr-p-TEL.092816

Εδώ λέει και για 2 χρόνια εγγύηση.

Ναι φιλε 2 χρονια εχει.Νερακι θα φυγει και αυτο.

Ενα απο τα καλυτερα after sale service θεωρω.

Οποτε τους χρειάστηκα ηταν εκει,ακομα και κοντα στο τελος 2 ετης εγγυησης.

Σε αυτο τους βγαζω το καπελο!!!

Σπευσατε λοιπον οσοι πιστοι.....και αφηστε το ali!!!!

Xαχαχαχα!!!!Εκανα και ρίμα....

Εκανα και το promo μου.........

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 29/8/2020 στις 3:32 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Πολύ καλό κινητό, το αδικεί το όνομα.

Η έκδοση με 6 Gb έχει ταχύτητα Ram LDDR4X ενώ με 8Gb LDDR5;

Και οι 2 εκδόσεις είναι με UFS 3.1;

https://m.gsmarena.com/xiaomi_poco_f2_pro-10220.php

σε μένα έχει LDDR5 για την εκδοση 6/128 από eshop 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...