anonymoys1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, imvrios είπε Όποιος είναι στην πρίζα και αγχώνεται δεν αγοράζει από Κίνα. Είτε γιατί τα 300€ είναι πολλά είτε γιατί είναι γενικά αγχώδης τύπος Προσωπικά ψωνίζω χρόνια ολόκληρα από Κίνα (επειδή είμαι και γκατζετάκιας, όχι μόνο για τα χρήματα) και μεταξύ άλλων έχω μάθει να μην είμαι στην πρίζα. Οι αγορές από Κίνα προϋποθέτουν να είσαι λίγο Zen, μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιες παραγγελίες και να αποκτήσεις εμπιστοσύνη. Απόλυτα κατανοητό όποιος δε θέλει να αναλάβει αυτό το ρίσκο. Η προσφορά αυτή δεν ήταν για να πω αγοράστε από BG. Όταν ο άλλος στο στέλνει σε 10 ημέρες από Αγγλία και φθηνότερα δε θα το πάρεις από το BG (με μια εξαίρεση*). Ήταν για να δείξω ότι η τιμή του πέφτει παντού. * η εξαίρεση είναι όσοι θέλουν να ενισχύσουν το VIP status τους στο BG. Φιλε και εγω εχω 100δες αγορες,χρονια τωρα,απο ολα τα μεγαλα Κινεζομαγαζα,και ναι ρισκο ειναι αυτο ειναι γεγονος.Ειδικα αμα βγαλει προβλημα μπαινεις σε χρονοβορα διαδικασια. Για εμενα εαν το βρισκεις το ιδιο προιον απο Ελλαδα με μικρη διαφορα ψωνιζεις απο εδω.Αυτο εχω σαν κανονα εγω τουλαχιστον.
NewGascp Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κρατήθηκα και έριξα παραγγελία από Πολωνία μεριά. Εδώ https://www.aliexpress.com/item/4001239130576.html?spm=2114.12010612.8148356.6.267368f9RohN1n Aπό ότι κατάλαβα από εκεί στέλνουν το Global ΕΕΑ(EU) και το προτίμησα. 336 τελική με την μετατροπή του Ali, ποιο φτηνά από την τράπεζα. Άμα το παραλάβουμε κιόλας ... Θα ενημερώνω το thread για το πώς θα πάει το πράγμα. 🤞🤞 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από NewGascp 2
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, anonymoys1 είπε Φιλε και εγω εχω 100δες αγορες,χρονια τωρα,απο ολα τα μεγαλα Κινεζομαγαζα,και ναι ρισκο ειναι αυτο ειναι γεγονος.Ειδικα αμα βγαλει προβλημα μπαινεις σε χρονοβορα διαδικασια. Για εμενα εαν το βρισκεις το ιδιο προιον απο Ελλαδα με μικρη διαφορα ψωνιζεις απο εδω.Αυτο εχω σαν κανονα εγω τουλαχιστον. Ειναι γνωστη περιπτωση τα περι Κινας και Xiaomi. Οι περισσοτεροι που αγοραζουν στις τιμες αυτες θα τα βαλουν τα κινητα αγγελιες σε συντομο χρονικο διαστημα,αρα δεν εχουν να τους καιει το της εγγυησης. Αυτοι που τους ενδιαφερει παλι η εγγυηση,πολυ απλα δεν κοιταζουν καπου αλλου απο Amazon. Και απο Ελλαδα η αγορα xiaomi συσκευων εκτος Infoquest ειναι ενα μπαχαλο και μισο. Για τον 2ρο χρονο εγγυησης να πρεπει να τσακωθεις και αντε περιμενε εβδομαδες για την συσκευη αν παθει κατι,χωρις συσκευη αντικαταστασης οσο περιμενεις. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Fulgore
anonymoys1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειναι γνωστη περιπτωση τα περι Κινας και Xiaomi. Οι περισσοτεροι που αγοραζουν στις τιμες αυτες θα τα βαλουν τα κινητα αγγελιες σε συντομο χρονικο διαστημα,αρα δεν εχουν να τους καιει το της εγγυησης. Αυτοι που τους ενδιαφερει παλι η εγγυηση,πολυ απλα δεν κοιταζουν καπου αλλου απο Amazon. Και απο Ελλαδα η αγορα xiaomi συσκευων εκτος Infoquest ειναι ενα μπαχαλο και μισο. Για τον 2ρο χρονο εγγυησης να πρεπει να τσακωθεις και αντε περιμενε εβδομαδες για την συσκευη αν παθει κατι,χωρις συσκευη αντικαταστασης οσο περιμενεις. Αυτο με την Ελληνικη επισημη εγγυηση της ινφο,δεν εχει υποστατο θεωρω αφου εχω σχετικη εμπειρια,τουλαχιστον σε note 7 απο kotso αγορα μια χαρα μας καλυψαν.Καινουργια ζελατινατη συσκευη μας εδωσαν,σε 4 εργασιμες.Εδω και πολυ καιρο εχουν στρωσει και στην ινφο,στην αρχη υπηρξαν καποια περιεργα,αλλα μεμονομεα,κρουσματα. Οσο για την Κινα,δεν αναφερομαι μονο για χιαομι,οτι και να παρεις εχεις το ρισκο. Προσωπικες συσκευες στην οικογενεια εχω απο Ελλαδα με 2ετη εγγυηση. Ο καθενας βεβαια τα ζυγιζει και αναλόγως κανει της αγορες του.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, anonymoys1 είπε Αυτο με την Ελληνικη επισημη εγγυηση της ινφο,δεν εχει υποστατο θεωρω αφου εχω σχετικη εμπειρια,τουλαχιστον σε note 7 απο kotso αγορα μια χαρα μας καλυψαν.Καινουργια ζελατινατη συσκευη μας εδωσαν,σε 4 εργασιμες.Εδω και πολυ καιρο εχουν στρωσει και στην ινφο,στην αρχη υπηρξαν καποια περιεργα,αλλα μεμονομεα,κρουσματα. Οσο για την Κινα,δεν αναφερομαι μονο για χιαομι,οτι και να παρεις εχεις το ρισκο. Προσωπικες συσκευες στην οικογενεια εχω απο Ελλαδα με 2ετη εγγυηση. Ο καθενας βεβαια τα ζυγιζει και αναλόγως κανει της αγορες του. Τα μπερδεψες λιγο. Λεω οτι οποιον τον ενδιαφερει η εγγυηση κοιταζει ειτε απο Amazon,ειτε απο Ελλαδα infoquest(αλλα στην περιπτωση της Infoquest ειναι τσουχτερες οι τιμες). Απο Κινα μονο φθηνες συσκευες αξιζει να αγορασεις πχ Redmi note 9 ξερω γω,που στα κοντα 120-130ευρω δεν σε καιει τοσο,ουτε εχει και ακριβη amoled οθονη. Ρισκο απο Κινα επισης δεν ειναι η αγορα Oneplus συσκευης μιας και πλεον την καλυπτει η Oneplus με 1χρονο εγγυηση και αρα μπορεις να μιλησεις με αυτους.
anonymoys1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τα μπερδεψες λιγο. Λεω οτι οποιον τον ενδιαφερει η εγγυηση κοιταζει ειτε απο Amazon,ειτε απο Ελλαδα infoquest(αλλα στην περιπτωση της Infoquest ειναι τσουχτερες οι τιμες). Απο Κινα μονο φθηνες συσκευες αξιζει να αγορασεις πχ Redmi note 9 ξερω γω,που στα κοντα 120-130ευρω δεν σε καιει τοσο,ουτε εχει και ακριβη amoled οθονη. Ρισκο απο Κινα επισης δεν ειναι η αγορα Oneplus συσκευης μιας και πλεον την καλυπτει η Oneplus με 1χρονο εγγυηση και αρα μπορεις να μιλησεις με αυτους. Παλικαρε ειπαμε,ο καθενας κοιτα το πορτοφολι του και αναλόγως πρατη. Η τελευταια φραση μου ηταν αλλωστε αυτη.
vgolden Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, vgolden είπε Με αυτά που ακούω και κατά τη δική μου κρίση, κατέληξα σε e-shop (399€, διαθέσιμο ξανά) με καπέλο ~15€ vs skroutz και παραλαμβάνω (λογικά) σε 2 μέρες και τέλος..... .....και μόλις πήρα μνμ για παραλαβή απο το κατάστημα (παραγγελία 26/8 - παραλαβή 28/8). Ελπίζω να βοήθησα όποιον το ψάχνει και συγκρίνει τιμές - χρόνους κτλ.... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από vgolden 1
definitio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, anonymoys1 είπε Αυτο με την Ελληνικη επισημη εγγυηση της ινφο,δεν εχει υποστατο θεωρω αφου εχω σχετικη εμπειρια,τουλαχιστον σε note 7 απο kotso αγορα μια χαρα μας καλυψαν.Καινουργια ζελατινατη συσκευη μας εδωσαν,σε 4 εργασιμες.Εδω και πολυ καιρο εχουν στρωσει και στην ινφο,στην αρχη υπηρξαν καποια περιεργα,αλλα μεμονομεα,κρουσματα. Οσο για την Κινα,δεν αναφερομαι μονο για χιαομι,οτι και να παρεις εχεις το ρισκο. Προσωπικες συσκευες στην οικογενεια εχω απο Ελλαδα με 2ετη εγγυηση. Ο καθενας βεβαια τα ζυγιζει και αναλόγως κανει της αγορες του. Όχι σε κινητό, αλλά σε Ram επίσης η εξυπηρέτηση στην εγγύηση ήταν υποδειγματική από infoquest Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από definitio
Nickfoxjr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Οποίος βιάζεται να μην επιλέξει τώρα κινεζομαγαζο. Ασχετη αποστολή από 5/6 μόλις μπήκε στο ελληνικό τελωνείο. ....μιλαμε για 3 μήνες αναμονή. Δεν ξέρω τι χρόνους κάνουν τα Σκρουτζομαγαζα μιας κ αυτά από Κίνα ψωνίζουν. Το eshop είναι όντως το καλύτερο σε after sales services. 1
anonymoys1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Και απο οτι ειδα δεν υπαρχει πια στα 399 στο eshop.....ξεστοκαραν σε μια μερα. Σαν ζεστο ψωμι πουλαει τελικα.
definitio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, anonymoys1 είπε Και απο οτι ειδα δεν υπαρχει πια στα 399 στο eshop.....ξεστοκαραν σε μια μερα. Σαν ζεστο ψωμι πουλαει τελικα. Ξεστόκαραν από το περασμένο Σάββατο βράδυ/Κυριακή πρωί, θέλεις να πεις...ήταν προσφορά CrazySundays.... ...έχε το νου σου πάντως, έχω δει - μάλλον από ακυρωμένες παραγγελίες - προϊόντα να γίνονται ξανά διαθέσιμα, ακόμη και τελευταία μέρα της προσφοράς. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από definitio
Geo.grv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, definitio είπε Ξεστόκαραν από το περασμένο Σάββατο βράδυ/Κυριακή πρωί, θέλεις να πεις...ήταν προσφορά CrazySundays.... ...έχε το νου σου πάντως, έχω δει - μάλλον από ακυρωμένες παραγγελίες - προϊόντα να γίνονται ξανά διαθέσιμα, ακόμη και τελευταία μέρα της προσφοράς. Έχει το γκρί πλέον στην προσφορά 399 https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-poco-f2-pro-128gb-6gb-dual-sim-grey-gr-p-TEL.092813
viman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Να δείτε ότι μπορεί σε επόμενη εβδομάδα να έχει το Poco σε άλλο χρώμα πάλι με 399 ευρώ. Είχε παλιότερα 2 περιπτώσεις ακριβών τηλεφώνων (δεν θυμάμαι όμως ποια) που 2 συνεχόμενες crazysundays τα είχε βγάλει με διαφορετικό χρώμα. Λέτε να γίνει το ίδιο;
Nickfoxjr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στο crazy Sunday το έβαλε 399 ή λιγότερα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις