Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Αγόρασα το κινητό από το Aliexpres (Xiaomi Mi Store)

Μου είπε ότι θα το στείλει σε 3-10 μέρες και ότι θέλει άλλες τόσες για να φτάσει. 
Αν δεν παραλάβω μέχρι 23 Σεπτεμβρίου το Aliexpress μπαίνει στη μέση για να πάρω τα λεφτά πίσω. 

369$ - 24$ (Cashback από Quidco) - 3,69$ (Επιστροφή από κάρτα) = 341,31$ οπότε βγήκε στην πράξη περίπου 288.5 ευρώ.

Το ότι λέει Xiaomi Mi Store, δεν νομίζω ότι είναι επίσημο, απλά πρόλαβε ο πωλητής το όνομα όπως υπάρχουν και άλλοι με ονόματα όπως Xiaomi Russian Store, Mi Phone Store, Xiaomi Gshopper Store κτλ.

το Cashback από Quidco τι είναι ακριβώς?

Τέλος, δεν κατάλαβα γιατί έκανες την αγορά σε δολάρια και δεν έκανες την μετατροπή απευθείαας στο ali.

τώρα το βλέπω στα 333 με δωρεάν μεταφορικά από Πολωνία και παράδοση σε 3-7 μέρες

https://www.aliexpress.com/item/4001239130576.html?spm=2114.12010612.8148356.6.267368f9RohN1n

• Like 2
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Το ότι λέει Xiaomi Mi Store, δεν νομίζω ότι είναι επίσημο, απλά πρόλαβε ο πωλητής το όνομα όπως υπάρχουν και άλλοι με ονόματα όπως Xiaomi Russian Store, Mi Phone Store, Xiaomi Gshopper Store κτλ.

το Cashback από Quidco τι είναι ακριβώς?

Τέλος, δεν κατάλαβα γιατί έκανες την αγορά σε δολάρια και δεν έκανες την μετατροπή απευθείαας στο ali.

τώρα το βλέπω στα 333 με δωρεάν μεταφορικά από Πολωνία και παράδοση σε 3-7 μέρες

https://www.aliexpress.com/item/4001239130576.html?spm=2114.12010612.8148356.6.267368f9RohN1n

Κάτι δεν διάβασες καλά στο μήνυμα μου, απλά ανέφερα από ποιον πωλητή το αγόρασα. Δε είπα ποτέ ότι είναι επίσημο store :P 

Για τα δολάρια. Θα σου πω το παράδειγμα στην τιμή που βλέπω τώρα.
Κάνει 374$ το Aliexpress δίνει ισοτιμία 323,18 ευρώ ενώ πληρώνοντας με Revolut μου βγαίνει 316,30 ευρώ. Σχεδόν 7 ευρώ πιο φθηνά.

Για το cashback, υπάρχει κάτι που λέγεται affiliate marketing, στην ουσία αντί να δώσεις τα λεφτά πχ. σε κάποιον Youtuber που πάτησες στο Link του και αγόρασες, τα λεφτά αυτά τα παίρνεις εσύ. Για αυτό βλέπεις να γίνεται χαμός με unboxing και κουπόνια παντού. Πολλά τα λεφτά από πίσω. 

Από Πολωνία το αγόρασα, αλλά θέλει 3-10 μέρες για να το στείλει, αυτό που βλέπεις εσύ είναι ο χρόνος παράδοσης αφού σταλθεί. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Το ότι λέει Xiaomi Mi Store, δεν νομίζω ότι είναι επίσημο

Το επίσημο κατάστημα της Xiaomi νομίζω είναι αυτό. Όπου με το κουπόνι του καταστήματος (-2.60€) η τελική τιμή βγαίνει στα 333.51€. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Το επίσημο κατάστημα της Xiaomi νομίζω είναι αυτό. Όπου με το κουπόνι του καταστήματος (-2.60€) η τελική τιμή βγαίνει στα 333.51€. 

Ναι απο αυτο εχω αγορασει εγω.Νομιζω ειναι το original καταστημα στο ali.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Στο επίσημο κατάστημα όμως ρε παιδιά , γιατι δεν αναφέρει οτι η αποστολή γίνεται από Πολωνία,  απλά λέει οτι το στέλνει με dhl  και τα μεταφορικά ειναι 25 ευρώ....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kazampidis είπε

Στο επίσημο κατάστημα όμως ρε παιδιά , γιατι δεν αναφέρει οτι η αποστολή γίνεται από Πολωνία,  απλά λέει οτι το στέλνει με dhl  και τα μεταφορικά ειναι 25 ευρώ....

Η αποστολή δεν γίνεται από Πολωνία, αλλά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

13517535934_1489821485.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Η αποστολή δεν γίνεται από Πολωνία, αλλά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

13517535934_1489821485.jpg

ωραια, δλδ από οτι λέει, εαν επιλέξουμε dhl,  είναι εγγυημένο οτι δεν θα πληρώσουμε τελωνείο, έχει παραγγείλει κανεις από εδώ, έρχεται σχετικά γρήγορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, k_dinos είπε

Και εγώ ανάμεσα από αυτά τα 2 είμαι, έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στο Βlack Friday αν αντέξει η σακαράκα που έχω μέχρι τότε

Ποια είναι αν επιτρέπεται η σακαράκα στην οποία αναφέρεσαι; :P 

Και εγώ ψήνομαι για το Poco F2 pro αλλά επέλεξα το LG G8X για το dual screen αν και εφόσον το στείλει το amazon σχετικά σύντομα βέβαια. 

Τον Νοέμβρη - Δεκέμβρη πιστεύω θα παίξει κάποια καλή προσφορά στο συγκεκριμένο και ίσως τότε το πάρω να δω τι λέει (αν και κλείνω περισσότερο προς το Mi 10).

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Ποια είναι αν επιτρέπεται η σακαράκα στην οποία αναφέρεσαι; :P 

Και εγώ ψήνομαι για το Poco F2 pro αλλά επέλεξα το LG G8X για το dual screen αν και εφόσον το στείλει το amazon σχετικά σύντομα βέβαια. 

Τον Νοέμβρη - Δεκέμβρη πιστεύω θα παίξει κάποια καλή προσφορά στο συγκεκριμένο και ίσως τότε το πάρω να δω τι λέει (αν και κλείνω περισσότερο προς το Mi 10).

Το p smart έχω, το 1ο που βγήκε το 2017 ή 2018 νομίζω. 

Παίρνει ακόμα αναβαθμίσεις, αλλά θέλει format για να στρώσει.. 

Για τη λειτουργία γρήγορης φωτογραφίας με τα πλαϊνά πλήκτρα έκανε 0.2 sec και τώρα κάνει πάνω από 10..

Το lg8x είναι πολύ καλή περίπτωσή, αλλά φοβάμαι ότι θα αφήνω σπίτι το μισό (θήκη), και όταν είμαι σπίτι είναι πιο πιθανό αν θέλω να κάνω σοβαρή δουλειά να ανοίξω pc..

Το poco f2 pro υπάρχει περίπτωση να έρθει επίσημα από μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Το poco f2 pro υπάρχει περίπτωση να έρθει επίσημα από μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα? 

Υπαρχει ναι οπως και το πρωτο,αλλα η τιμη του σιγουρα θα διαφερει αισθητα απο αυτες τις τιμες που βλεπουμε εδω. Κοινως πιθανως να μιλαμε για 500-550ευρω για τα 6gb.

Δημοσ.

Βρε παιδιά ωραία τα γράφετε αλλά γνωρίζεται εάν το 5g του θα λειτουργεί στην Ελλάδα ή σε 1-2 χρόνια θα αλλάξετε πάλι συσκευή;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Βρε παιδιά ωραία τα γράφετε αλλά γνωρίζεται εάν το 5g του θα λειτουργεί στην Ελλάδα ή σε 1-2 χρόνια θα αλλάξετε πάλι συσκευή;

n78 3.5 GHz έχει που θα είναι το 5g μέσα σε πόλεις. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα δουλεύει κανονικά

Δημοσ.
10 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Ναι απο αυτο ειναι το δικο μου.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Billator είπε

369$ - 24$ (Cashback από Quidco) - 3,69$ (Επιστροφή από κάρτα) = 341,31$ οπότε βγήκε στην πράξη περίπου 288.5 ευρώ.

Πως πήρες 6.5% cashback? Βλέπω 4% έχει στο aliexpress. Εγώ μια που γράφτηκα πριν 2 χρόνια στο Quidco και μια που το ξέχασα :(

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mxa055 είπε

Πως πήρες 6.5% cashback? Βλέπω 4% έχει στο aliexpress. Εγώ μια που γράφτηκα πριν 2 χρόνια στο Quidco και μια που το ξέχασα :(

Πρέπει να έχεις premium account. Μέχρι πριν 15 μέρες σκέψου ήταν 9-11,5%.
image.png.e618e0c06d4232da0a87b66341f6c346.png

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...