Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tiniakos είπε

Υπάρχει στην Ελλάδα με 355-365  ευρώ ετοιμοπαράδοτο; 

Απο της αγγελιες βρηκα ενα σφραγισμενο και πηρα φιλε.Οκ σουβλακια δεν εφαγα,αλλα κινητο εχω.

1 ώρα πριν, tiniakos είπε

Υπάρχει στην Ελλάδα με 355-365  ευρώ ετοιμοπαράδοτο; 

Επεξ/σία από eytixis1980
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eytixis1980 είπε

Απο της αγγελιες βρηκα ενα σφραγισμενο και πηρα φιλε.Οκ σουβλακια δεν εφαγα,αλλα κινητο εχω.

Και πολυ καλα εκανες Ευτυχη, και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα. Απλα δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα/Θεσσαλονικη οποτε σπανιζουν οι αγγελιες που μας ενδιαφερουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eytixis1980 είπε

Καλά έκανες αλλά φαντάζομαι ότι ήταν του AliExpress και έδωσες και μεροκάματο στο μεσάζοντα. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Καλά έκανες αλλά φαντάζομαι ότι ήταν του AliExpress και έδωσες και μεροκάματο στο μεσάζοντα. 

Ναι 20 ευρο.....8 πιτογυρα!Αλλα κινητο εχω στα χερια μου!Ουτε να μπλεξω,ουτε να περιμενω,τιποτα απο αυτα.

Βεβαια ο καθενας κανει το κουμαντο στο πορτοφολι του,για καποιον 20 ευρο ειναι ποσό.....

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, eytixis1980 είπε

Ουτε να μπλεξω

Ελπίζω μόνο να μη σου βγάλει πρόβλημα η συσκευή. Γιατί πολύ απλά αυτός που το πούλησε δεν θα κάτσει να σε εξυπηρετήσει. Ούτε θα μπορείς να πάρεις πίσω τα λεφτά σου από τη στιγμή που δεν έκανες την αγορά ο ίδιος. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Ελπίζω μόνο να μη σου βγάλει πρόβλημα η συσκευή. Γιατί πολύ απλά αυτός που το πούλησε δεν θα κάτσει να σε εξυπηρετήσει. Ούτε θα μπορείς να πάρεις πίσω τα λεφτά σου από τη στιγμή που δεν έκανες την αγορά ο ίδιος. 

Μου εχει δωσει ολα τα στοιχεια της αγορας κτλ.Εχει 220 αξιολογησεις εδω μεσα.

Ρισκο ειναι φιλε οπως ολες οι αγορες απο εξω.Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, eytixis1980 είπε

Μου εχει δωσει ολα τα στοιχεια της αγορας κτλ.Εχει 220 αξιολογησεις εδω μεσα.

Ρισκο ειναι φιλε οπως ολες οι αγορες απο εξω.Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Απ' ότι γνωρίζω, και τον λογαριασμό του AliExpress να σου έχει δώσει σε περίπτωση dispute τα χρήματα μπαίνουν στην κάρτα από όπου έγινε η αγορά. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αλλού η επιστροφή των χρημάτων. Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά, να χαρείς το κινητό και να μην χρειαστεί κάτι. 

Δημοσ.

Για εγγυηση μονο απο Amazon.

πληρωνεις κατι παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Ειδικα για περιπτωσεις xiaomi που δεν υπαρχει αντιπροσωπεια αξιζει.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

To alipay είναι κορυφη.απλα δεν ξέρω .υπάρχει και εγγύηση αν το αγοράσουμε από κει ?γνωρίζει κανείς?

η εγγυηση των προιοντων ειναι αποκλειστικη ευθυνη του πωλητη και δεν εχει σχεση με την πλατφορμα του aliexpress.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Geo.grv είπε

η εγγυηση των προιοντων ειναι αποκλειστικη ευθυνη του πωλητη και δεν εχει σχεση με την πλατφορμα του aliexpress.

Ακριβώς. Από την άλλη, κι εγώ αναρωτιέμαι. Αν σε περίπτωση που το κατάστημα δεν δέχεται να σε καλύψει, μπορεί το AliExpress να μεσολαβήσει στην επίλυση του προβλήματος όπως το PayPal;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, neosstoforum είπε

Ακριβώς. Από την άλλη, κι εγώ αναρωτιέμαι. Αν σε περίπτωση που το κατάστημα δεν δέχεται να σε καλύψει, μπορεί το AliExpress να μεσολαβήσει στην επίλυση του προβλήματος όπως το PayPal;

Μετα απο μια πολυ γρηγορη ματια, το aliexpress λεει οτι θα μπει στην συζητηση εαν ο πωλητης δεν συνεργαζεται. Ποσο ισχυει αυτο στην πραγματικοτητα δεν γνωριζω γιατι και εγω πρωτη φορα ψωνιζω απο κει.

πηγη :https://sale.aliexpress.com/__pc/esiTMXJb3L.htm (στο claim process)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το αλι σε καλυπτη κανονικα σε ολα ακομα και τα μεταφορικα εαν εχεις δικαιο και ο πωλητης κανει νερα.Αμεσα μαλιστα.

Εχει τυχη σε εμενα περιστατικο πριν 2 χρονια.

Απο οτι βλεπω ειανι απο το επισημο καταστημα χιαομι οποτε ακομα καλυτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...