ObeyWario! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, Dante80 είπε Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για την τράπεζα ώστε να σου δώσει αυτή την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα. Η τράπεζα προτιμάει να την πληρώσεις 30 ευρώ κάθε μήνα για ένα χρόνο παρά να την πληρώσεις 360 ευρώ ντούκου. Σε θέλει πελάτη της και πελάτη διαρκείας. Η τράπεζα προτιμάει να την πληρώσεις 30 ευρώ κάθε μήνα για ένα χρόνο παρά να την πληρώσεις 360 300 ευρώ ντούκου Έκανα μια μικρή διόρθωση 1
Dante80 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προφανώς, αλλά γιατί 300; 30x12=360 360x1=360 Μιλάω για περιπτώσεις ακόμα και άτοκων δόσεων. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από Dante80 1
johnnyman Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά. Ξεθάβω το θέμα. Έχω αγοράσει με πιστωτική της eurobank ένα προϊόν μς 14 ατοκες και έχω υπόλοιπο άλλες 7 δόσεις. Υπάρχει τρόπος να τις αποπληρωσω απευθείας? Ευχαριστώ.
panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Εγω το ειχα κανει (ωρίμανση δοσεων) απο το phone banking (κοινως ειχα παρει τηλ στην εξυπηρέτηση)
Alessionew Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου στη eurobank γινεται κανονικα και μέσω τηλεφώνου, στην εθνική μόνο αν έχει γίνει σε pos δικό τους και πάλι τηλεφωνικά. Στις άλλες 2 συστημικές όχι.
ObeyWario! Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Στις 25/7/2020 στις 6:01 ΜΜ, Dante80 είπε Προφανώς, αλλά γιατί 300; Τυχαία έπεσα πάλι σαυτό 4 χρόνια μετά Δεν καταλαβαίνω τι ήθελα να πω, πιθανότατα ήταν μια στιγμή παραφροσύνης 1 4
johnnyman Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 23 ώρες πριν, panosno1com είπε Εγω το ειχα κανει (ωρίμανση δοσεων) απο το phone banking (κοινως ειχα παρει τηλ στην εξυπηρέτηση) Και σου βγαίνει τελική δόση με όλο το ποσό φίλε μου?
panosno1com Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Και σου βγαίνει τελική δόση με όλο το ποσό φίλε μου? Κοιτα , ναι ουσιαστικά. Ειχα δοσεις των 20 ευρω (νομιζω εμεναν αλλες 10? 12? Δε θυμάμαι ) κι μου βγηκε μια δόση των 200? Κατι τέτοιο δε θυμαμαι το ποσον× μηνες . Επισης αλλη μια φορα μου χε χρεωσει δοσεις καποιο μεγαλο μαγαζι και τελικα δεν ειχε αποθεμα. Απο το να χρεωνει πιστωνει καθε μηνα είπα στη τραπεζα να γινει μια χρεωση πιστωση για να ψωνισω κατι αλλο. Βεβαια όλα αυτά το 2019 περίπου... Σε συζητήσεις με γνωστους μου ειπαν προσφατα οτι η τραπεζα δεν δεχτηκε να γινει ωρίμανση δοσεων 1
pantnick Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Μετα από 40 λεπτά αναμονή στο τηλέφωνο με το “support” της εθνικής μου είπαν ότι ωρίμανση γίνεται μόνο από κατάστημα και μόνο αν είχε γίνει χρέωση από POS Εθνικής. Παράλογα πράγματα.
Βασιλης 123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Καλημέρα, Για πρόωρη αποπληρωμή δόσεων πιστωτικής visa classic Πειραιώς, γνωρίζει κανείς εαν είναι εφικτή? Διαβάζοντας εδώ και γενικά καταλαβαίνω ότι είναι αναλόγως την τράπεζα, την πιστωτική, τον πελάτη, το συμβόλαιο που έχεις κάνει αρχικά για την απόκτηση της.
PharmChem Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Στις 10/11/2024 στις 9:56 ΠΜ, Βασιλης 123 είπε Καλημέρα, Για πρόωρη αποπληρωμή δόσεων πιστωτικής visa classic Πειραιώς, γνωρίζει κανείς εαν είναι εφικτή? Διαβάζοντας εδώ και γενικά καταλαβαίνω ότι είναι αναλόγως την τράπεζα, την πιστωτική, τον πελάτη, το συμβόλαιο που έχεις κάνει αρχικά για την απόκτηση της. Εξ'όσων γνωρίζω ωρίμανση δόσεων (δηλαδή να πληρωθούν πρόωρα όλες οι εναπομείνασες δόσεις) δεν μπορεί να γίνει στην Πειραιώς γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει επιβεβαίωση αν ισχύει κάτι τέτοιο από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις πληρωμή στην κάρτα το ποσό των δόσεων και να έχεις πιστωτικό υπόλοιπο, το οποίο σταδιακά θα πέφτει καθώς χρεώνονται οι δόσεις. 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) On 11/11/2024 at 12:17, PharmChem said: Εξ'όσων γνωρίζω ωρίμανση δόσεων (δηλαδή να πληρωθούν πρόωρα όλες οι εναπομείνασες δόσεις) δεν μπορεί να γίνει στην Πειραιώς γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει επιβεβαίωση αν ισχύει κάτι τέτοιο από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις πληρωμή στην κάρτα το ποσό των δόσεων και να έχεις πιστωτικό υπόλοιπο, το οποίο σταδιακά θα πέφτει καθώς χρεώνονται οι δόσεις. Ευχαριστώ. Όντως δεν γίνεται μίλησα με εξυπηρετηση, γίνεται αυτό που αναφερατε.Φτιάχνεις κάτι σαν πλεόνασμα. Ωστόσο εάν έχει πχ 2 δάνεια και τα 2 θα τραβάνε απο την "στοίβα" οπότε θα πρέπει να είσαι ακριβής με το πόσο και να παρακολουθείς τα statement μην τυχόν ξέφυγε κάτι και φας καμπάνα ή απλά βάζεις πάγια. Όσων αφορά αγορές με δόσεις απο έμπορο, η συνεννόηση γίνεται με αυτον να σου γυρίσει όλο το ποσό. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από Βασιλης 123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα