Pytzamarama Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 επειδη δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες και Κινεζους,μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος στην Αθηνα που να πουλαει Flash Card(καρτουλα που την γεμιζεις παιχνιδια μεσω PC) για GBA? ΤΗΑΝΧ!
Mika Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Αν εννοεις οτι δεν ενδιαφερθηκες για την ομαδικη του Dimon κριμα γιατι παραλαβαμε σε 4 μερες τα μηχανηματα και ειχαμε και ρεστα
theoritikos Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Υπάρχουν περιθώρια να πάρεις και εσύ ένα. O Dimon θέλει να κάνει και μια άλλη παραγγελία απο το site που τα αγοράσαμε, και περιμένει πότε θα ξαναμαζευτούμε μερικά άτομα για να κάνει την παραγγελία ( στην ομαδική παραγγελία σου κάνουν εκπτώσεις στην τελική τιμή) Mika έχεις καταλάβει πλήρως πως ακριβώς δουλεύει το μηχάνημα? Εχω ένα ψιλοπροβληματάκι το οποίο με έχει μπερδέψει!
Pytzamarama Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ti???????!!!!!!!!!! Θα αυτοκτονησω!! Αν δεν βαριεστε ρε μαγκες δεν μου εξηγειτε τη φαση? ή ριξτε μου ενα link. Ψαχνω αυτη τη παλιοκαρτα πολυ καιρο και εχω το GBA αχρησιμοποιητο. Αν παντως πατε για καμμια ιδια κινηση,ειμαι μεσα!!
Nemo Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 για δες εδω http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=535132&highlight=#535132 ΥΓ και οχι τιποτα καποιοι απο τους παραγγειλαντες βγηκανε στο <<sergiani>> προς αγρα ROMS (Rom hunting) ... ονοματα δεν λεμε ,υποληψεις δεν χαλαμε ,σπιτια δεν κλεινουμε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.