x_revenge Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Λοιπον εκανα μια παραγγελια απο ιντερνετ με παραλαβη στο μαγαζι, τους ειπα για κουπονι μου λενε εμεις δε ξερουμε αν το κανατε απο το ιντερνετ θα σας ερθει στο κινητο. Εχουν περασει καποιες ωρες και δεν ηρθε οποτε πηρα τηλ 2102899999 που ειναι τμημα εξυπηρετησης και μου ειπε μια κοπελα οτι θα κανει μια βδομαδα να βγει το κουπονι. Προς το παρων αυτα,, αν θελει καποιος αλλος ας παρει να δει τι θα του πουν. 1
SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, x_revenge είπε Λοιπον εκανα μια παραγγελια απο ιντερνετ με παραλαβη στο μαγαζι, τους ειπα για κουπονι μου λενε εμεις δε ξερουμε αν το κανατε απο το ιντερνετ θα σας ερθει στο κινητο. Εχουν περασει καποιες ωρες και δεν ηρθε οποτε πηρα τηλ 2102899999 που ειναι τμημα εξυπηρετησης και μου ειπε μια κοπελα οτι θα κανει μια βδομαδα να βγει το κουπονι. Προς το παρων αυτα,, αν θελει καποιος αλλος ας παρει να δει τι θα του πουν. 14 λεπτά πριν, williamlawson είπε Και γω πηρα το mousepad adx το οποιο σημερα εχει 5.9 ευρω αντι για 7,9 που ειχε θες οποτε οποιος δεν το εχει παραλαβει ν τ ακυρωσει κ ν το ξαναπαρει. Η επιταγη( αν κ δεν ηταν γνώστες, τους φανηκε περιεργο που με 5,9 σου δινουν 20) μου ειπαν οτι θα ερθει μ sms το οποιο ν δουμε ποτε θ ερθει... τελευταιο, προφανως δεν ειναι ολα στον κωτσοβολο πιο ακριβα οπως ειπαμε κ παραπανω κ προφανως κατι θα βρεις ν παρεις κ σε‐------------- πολυ πολυ πολυ ---------καλυτερη τιμη απο το σκρουτζ!!!!!!!!!!!! Τωρα αν το χρειαζεσαι αλλο πραγμα.... ετσι κ αλλιως η καταναλωτικη μανια ικανοποειται μ αυτες τις αγορες τις πιο πολλες φορες https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/181858-roccat-isku-fx-rgb Πχ κωτσο 19,47 Στο σκρουτζ 65 Αυτο ηταν το 1ο που ειδα στην ιδια σελδα.... https://www.skroutz.gr/s/13672910/Roccat-Isku-Force-FX.html ... Μην εμπιστευεστε ποτε ΚΩτσο για δωροεπιταγες. Πολλες φορες τις ξεχνανε, δεν τις στελνουν ποτε και μετα λενε οτι δεν υπηρξε τετοια προσφορα. Βγαλτε Print Screen τουλαχιστον απο την προσφορα και την παραγγελια σας που να φαινεται και η ημερομηνια. Χειροτερη εξυπηρετηση δεν θα βρειτε πουθενα. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από SeNNinhA 4 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Τωρα αυτο το mousepad για ποιο λογο ειναι χωρις δωρο επιταγη,μαλλον ουτε ο Κωτσοβολος δεν θα ξερει https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/accessories-and-mousepads/196975-coolermaster-masteraccessory-mp750-rgb-medium Μια απο τα ιδια και στα controllers οπως αυτο της logitech πχ https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/127040-logitech-f310 Γενικα Κωτσοβολος=τρεχα γυρευε
sexymwro7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, williamlawson είπε Και γω πηρα το mousepad adx το οποιο σημερα εχει 5.9 ευρω αντι για 7,9 που ειχε θες εντυπωσεις?
williamlawson Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε εντυπωσεις? Σχετικα οκ ποιοτητα μου φανηκε για την τιμη του κ την δωροεπιταγη, τωρα θα φανει κ η αντοχη του στο χρονο... medium μεγεθος ειναι 40×28
downhill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Κι εγώ τσίμπησα ενα πληκτρολογιάκι με €19.47 κ μου είπαν οτι η δωρο επιταγη θα ερθει με sms αργότερα. Τη βλέπω να ερχεται Σεπτέμβριο με ημερομηνία λήξης τέλος αυγούστου.. Roccat
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Εριξα παραγγελια το Σαββατο το πρωι. Το μεσημερι μου ηρθε σχετικο sms να παω στο καταστημα που ειχα επιλεξει να παραλάβω. Τελικα δεν παρελαβα τιποτα γιατι μεσα στο συστημα δεν τους εμφανιζε καθολου την σχετικη παραγγελια(παρολο που τους εδειξα και το sms που ειχε ερθει στο κινητο). Μετα απορει ο κοσμος για ποιο λογο ο Κωτσοβολος ειναι για τα μπαζα στο θεμα οργανωσης και ενημερωσης. 1
baskon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να τσακώνομαι με τον Κώτσο για μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ που παίζει να μην έρθει και ποτέ προσωπικά δε θα παραλάβω.. Αν σε κάποιον παει η επιταγή ας μας ενημερώσει για να ξέρουμε Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από baskon
th3rul3r Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Αν πάτε στο μαγαζί δίνουν άμεσα την δωροεπιταγη
livaspy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, th3rul3r είπε Αν πάτε στο μαγαζί δίνουν άμεσα την δωροεπιταγη ...τι εννοείς; και τις δυο φορές από μαγαζί παρέλαβα...
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Πιθανως να αναφερεται σε παλιο περιστατικο. Εδω εγω πηγα απο το καταστημα και δεν μου εβρισκαν καν την παραγγελια 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις