sociawaste Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Καλησπερα στην παρεα. Πηγα σε ηλεκτρολογο και σε ψυκτικό δεν βρηκαν λυση. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο ; Το διαγνωστικό βγαζει το παρακατω... P0646 Raw code: 0646 ECU: Engine control unit Status: Pending fault present during this driving cycle, Validated and stored in non volatile memory, Validated fault present at time of request OBDII: AC compressor clutch relay - circuit low
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 30 λεπτά πριν, sociawaste είπε Καλησπερα στην παρεα. Πηγα σε ηλεκτρολογο και σε ψυκτικό δεν βρηκαν λυση. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο ; Το διαγνωστικό βγαζει το παρακατω... P0646 Raw code: 0646 ECU: Engine control unit Status: Pending fault present during this driving cycle, Validated and stored in non volatile memory, Validated fault present at time of request OBDII: AC compressor clutch relay - circuit low Σε εξουσιοδοτημένο της Ford γιατί δεν το πάς?
tsipakis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, tsofras είπε Σε εξουσιοδοτημένο της Ford γιατί δεν το πάς? γιατι θελει να γλυτωσει 5 10 ευρω
lightsout Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μπορεί να πάει και σε εξειδικευμένο αν θέλει να γλιτώσει τα κερατιάτικα των εξουσιοδοτημένων. Ο Κακλαμάνος στο Περιστέρι είναι πάρα πολύ καλός.
xsterg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 αν συνεχισει να το πηγαινει σε ασχετους θα δωσει πολυ περισσοτερα. αυτο δεν σημαινει οτι παντοτε τα εξουσιοδοτημενα ειναι τα καλυτερα η οτι δεν υπαρχουν ικανοι τεχνικοι πλην της αντιπροσωπειας. αν δεν μπορει κανεις να βρει την βλαβη η αντιπροσωπεια ειναι μονοδρομος. κοιτα (εαν εχεις τις γνωσεις) μην εχουν κανει κανενα παιδαριωδες λαθος οπως λαθος τιμη στην ασφαλεια η εαν βραχυκυκλωνει καποιο ορατο καλωδιο. απο εκει και περα εαν το προβλημα ειναι προς τα μεσα ασφαλως χρειαζεται εξειδικευμενος ο οποιος και θα πρεπει να πληρωθει. η αλλη λυση εαν δεν διαθετεις τα χρηματα ειναι το να αποδεχθεις την μη λειτουργια του κλιματιστικου.
sociawaste Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Ευχαριστώ για τις αμεσες απαντησεις ! Ο λογος που έστειλα ήταν να δω αν κάποιος εχει αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο ετσι ωστε να εχω μια εικόνα σε σχεση με αυτα που θα ακούσω οταν το πάω σε εξειδικευμένο γιατι προφανώς εκεί θα μου βρουν το πρόβλημα. Αν δεν και εκει παω για αντιπροσωπεία. Χωρις a/c δεν γίνεται υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια και ακολουθεί ταξιδι σε λιγες μέρες. Εχω κλείσει ραντεβού σε αυτό το συνεργείο ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΥΤΣΟΣ .
QuantumWanderer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Από τον κωδικό βλάβης "AC compressor clutch relay - circuit low", ένας μέσος ηλεκτρολόγος, θα πρέπει να υποψιαστεί 4-5 πράγματα και να κάνει έναν έλεγχο. Προφανέστατα, ο ηλεκτρολόγος που είδε το αμάξι ΔΕΝ κάνει για τη δουλειά, και έχει μάθει να αντιμετωπίζει πολύ βασικά πράγματα, με το κλασικό ελληνικό «μαστόρικο» μυαλό του «αρπακόλλα». Θα είχε νόημα να συζητάμε, αν ένας ιδιοκτήτης οχήματος πήγε σε επίσημο συνεργείο και δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Συγγνώμη που θα στεναχωρήσω μερικούς, αλλά μόλις 1 στα 100 μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην επικράτεια, μπορούν να σταθούν στο ύψος των αναγκών των πελατών τους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλα τα εξουσιοδοτημένα μπορούν. Απλά η κατάσταση στα «ξέμπαρκα» συνεργεία, στην ισχυρή πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι για γέλια. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2020 από kostasgr78 2
xsterg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 οταν ο ηλεκτρολογος της γειτονιας ψαχνει την βλαβη με αυτο το δοκιμαστικο λαμπακι και του λες να χρησιμοποιησει πολυμετρο και σου απανταει οτι δεν κανει για αυτα ... ε τοτε καταλαβαινεις οτι ειμαστε για γελια. εγω οπου φερνω τεχνικο και του λεω για ηλεκτρολογικο προβλημα να χρησιμοποιησει πολυμετρο μου λενε συνηθως οτι ντε και καλα το εχουν ξεχασει. οταν τους προσφερω εγω δικο μου πολυμετρο τοτε καταλαβαινω το μεγεθος της ασχετοσυνης τους. συνηθως τοτε αναλαμβανω ... εγω. μου εχει τυχει τοσο σε συνεργειο αυτοκινητων (οχι σε δικο μου αυτοκινητο), σε καυστηρατζη, σε ηλεκτρολογο εγκαταστασεων και παει λεγοντας.
gazp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Φίλος που είχε αντίστοιχο πρόβλημα σε aygo είχε πρόβλημα κάποια πλακέτα, δε θυμάμαι όμως ποια. Δοκίμασαν με το μάστορα επισκευή ή όποια έπιασε για λίγο αλλά μετά είχε το ίδιο θεμα και τελικά άλλαξε την πλακετα
SaFiS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Βάση της βλάβης που αναφέρεις, πιθανότατα να έχει πρόβλημα το ρελέ του κομπρεσέρ, οπότε μόλις ανοίγεις το Α/C και πάει να κομπλάρει ο συμπλέκτης / μαγνήτης τα αμπέρ είναι πολλά με αποτέλεσμα να "σκάει" την ασφάλεια. Δοκιμάστε ένα ρελέ για αρχή που είναι 2 λεπτά δουλειά...
ferongr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2020 στις 10:53 ΠΜ, xsterg είπε οταν ο ηλεκτρολογος της γειτονιας ψαχνει την βλαβη με αυτο το δοκιμαστικο λαμπακι και του λες να χρησιμοποιησει πολυμετρο και σου απανταει οτι δεν κανει για αυτα ... ε τοτε καταλαβαινεις οτι ειμαστε για γελια. Το πολύμετρο δεν βάζει καθόλου φορτίο στο κύκλωμα με αποτέλεσμα μια κακή επαφή η γείωση να δείχνει κανονική τάση στο πολύμετρο. Το λαμπάκι επειδή βάζει φορτίο στο κύκλωμα δεν θα ανάψει (η θα ανάψει αχνά) αν υπάρχει πτώση τάσεως. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από ferongr
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/7/2020 στις 12:57 ΜΜ, lightsout είπε Μπορεί να πάει και σε εξειδικευμένο αν θέλει να γλιτώσει τα κερατιάτικα των εξουσιοδοτημένων. Ο Κακλαμάνος στο Περιστέρι είναι πάρα πολύ καλός. Εκεί πάω αλλα πολυ ακριβος. Παιζει να εχω δωσει 1500ευρω σε service σε 2 χρονια σε αυτον. Αλλα έχεις το κεφάλι σου ησυχο. Θυμάμαι που πληρωνα σε αλλους για νεες γνησιες φλατζες και το αμαξι μετα εσταζε... απο τοτε που τα αλλαξε ο κακλαμανος δε σταζει τιποτα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από ΠάρηςΓ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα